Pero Piše

Obvestila - NOV forum

Bassman - Pon 23 Avg, 2004 17:49
Naslov sporočila: NOV forum
če karkoli pogrešate, kakšno funkcijo, ki je bila prej na forumu in je sedaj ni, prosim, da to sporočite tukaj.
2 funkciji sem ukinil, to je nickpage in pa profile CP, se pravi razčlenjen profil, ker zahteva preveč predelave tudi v bodoče.
ostalo bom pa zopet inštaliral na novo.
-Naya- - Pon 23 Avg, 2004 18:53
Naslov sporočila:
Še pregledujem, zaenkrat mi nič ne manjka, mi je pa bolj všeč kot prej. Spremembe so itak vedno dobrodošle pomežik
Nannna - Tor 24 Avg, 2004 15:34
Naslov sporočila:
Mene pa moti, ker vedno ko pridem imam prvo stran ful raztegnjeno. Confused Uporabljam Firefox.
-Naya- - Tor 24 Avg, 2004 19:29
Naslov sporočila:
Ja sem našla nekaj česar ni več. Ko se vklopim gor sem šla ponavadi na prvi strani tam ob strani nekaj pritisnit, pod avatarjem in so se mi izpisale teme na katere ste odgovarjali v tem času ko me ni bilo na netu. Zdaj tega ni več. Se da to dodat?
Anonymous - Tor 24 Avg, 2004 19:51
Naslov sporočila:
-Naya- Napisal/a:
Zdaj tega ni več. Se da to dodat?
To je še vedno tam, kjer je bilo (pod avatarjem -malo bolš poglej). Pa tud drugač imaš čist na zgornem meniju en link "new posts" ali pa zadnje teme.

Jst pa nobene stare funkcije ne pogrešam.
-Naya- - Tor 24 Avg, 2004 19:54
Naslov sporočila:
Ne tam sta sedaj funkciji: tvoji posti & neodgovorjene teme

Zgoraj sem pa res spregledala. Hvala ti pomežik
Anonymous - Tor 24 Avg, 2004 20:00
Naslov sporočila:
-Naya- Napisal/a:
Ne tam sta sedaj funkciji: tvoji posti & neodgovorjene teme
Nad tema dvema "funkcijama" je pa še ena številka v oklepaju. In tisto je število novih sporočil, če klikneš na tisto se ti prikažejo nova sporočila. smeh
Bassman - Tor 24 Avg, 2004 20:49
Naslov sporočila:
Nannna Napisal/a:
Mene pa moti, ker vedno ko pridem imam prvo stran ful raztegnjeno. Confused Uporabljam Firefox.

če maš prvo stran raztegnjeno pomeni, da ko se je nalagala nisi počakala, da se naloži do konca.
Pritisni "reload" osveži in se stran naloži na novo potem pa bo OK, tako kot mora biti.
Nannna - Tor 24 Avg, 2004 21:12
Naslov sporočila:
Samo to je čisto vedno, al počakam ali ne
Bassman - Tor 24 Avg, 2004 21:19
Naslov sporočila:
ne vedno, ampak samo, kadar ne počakaš da se naloži prva stran do konca in klikneš kaj drugega, potem naslednjič se naloži taka raztegnjena stran.
Klikneš osveži "reload" in je zopet cela stran kot mora bit.
ankh - čet 26 Avg, 2004 13:15
Naslov sporočila:
bom kar odkrito napisal: nov forum sucks. prejšnji je bil eden lepših v sloveniji.

hvala, ker sem lahko posredoval svoje mnenje.
Bassman - čet 26 Avg, 2004 13:39
Naslov sporočila:
ankh Napisal/a:
bom kar odkrito napisal: nov forum sucks. prejšnji je bil eden lepših v sloveniji.

hvala, ker sem lahko posredoval svoje mnenje.

Argumenti štejejo!
Zakaj?
Poklièunga - čet 26 Avg, 2004 13:43
Naslov sporočila:
A je možno,na prvi strani v oknèku ZADNJE TEME,ko šibajo tekoče teme,da naštimaš,da se tema ustavi,ko greš z miško na njo (tako kot prej) in ne da grejo kr naprej in jo morš lovit,če češ kliknt nanjo?

No,pa če lahko skenslaš spodi pod nickom znak horoskopa.
ankh - čet 26 Avg, 2004 13:54
Naslov sporočila:
tisti sivi gumbki v kreiranju sporočil, centriranje astroloških ikonic, smeškoti, čeprav jih ne uporavljam, ker nisem bolnik, so preveč kičasti in jih jebe anti-aliasing, tako kot tudi tvojo čebelico, admin, ki si jo resize-al.

predvsem pa pogrešam kinte, ki jih je največ dobil tisti, ki je tudi najdaljše poste tipkal. sei moi.
Bassman - čet 26 Avg, 2004 14:18
Naslov sporočila:
kinte bojo, ko bom supel zadevo orihtat zaenkrat povzročajo prevč errorjev.
Kar se tiče pa ostalega, so pa samo manjše kozmetične napake, ki jih bom sproti popravljal.
ankh - čet 26 Avg, 2004 14:29
Naslov sporočila:
no, super. hvala za explanation. drugače pa se strinjam s pokličungo. horoskop naj pa kar ostane, bo tako vsaj več pi¤¤¤¤¤ na forumu videlo, da sem rak in tiger. najboljša kombinacija za sodobnega moškega.
Bassman - čet 26 Avg, 2004 14:34
Naslov sporočila:
Pokličunga Napisal/a:
A je možno,na prvi strani v oknèku ZADNJE TEME,ko šibajo tekoče teme,da naštimaš,da se tema ustavi,ko greš z miško na njo (tako kot prej) in ne da grejo kr naprej in jo morš lovit,če češ kliknt nanjo?

No,pa če lahko skenslaš spodi pod nickom znak horoskopa.

sem popravil!
Kar se horoskopa tiče, če ga umaknem, ga moram za vse!
torej ne gre!
Anonymous - čet 26 Avg, 2004 15:35
Naslov sporočila:
A kaj komplicirate. Forum je v bistvu isti kot je bil prej, sprememb je relativno malo pa še tiste niso moteče.

Sploh pa na forum hodiš zaradi tem in ne zaradi izgleda. Meni osebno kar se tiče izgleda in funkcij ni bil nikol pri srcu (so mi kakšne druge verzije forumov bolše), preveč odvečnih funkcij in vsega, kar sploh ne rabiš. Ampak mene ne moti.
Bassman - čet 26 Avg, 2004 17:21
Naslov sporočila:
Sedaj imate tudi možnost izbrisati lasten račun.
To je na željo tistih, ki nočejo več sodelovati na tem forumu.
širok smeh
Poklièunga - čet 26 Avg, 2004 17:26
Naslov sporočila:
Ja sej bi blo čist ok,če bi pri vseh skenslu te horoskope....grrrrrrrrr...sovražm horoskop.
-Naya- - čet 26 Avg, 2004 18:33
Naslov sporočila:
Prav tečni ste Rolling Eyes Pokličunga pa s temi horoskopi ti res ni treba bluzit... še vidi se skoraj ne teh ikonc, no smeh
Bassman - čet 26 Avg, 2004 18:44
Naslov sporočila:
No da vam sporočim koliko ur dela je bilo vloženih v tole, ker zdej sem v glavnem gotov.
Samo še manjši popravki.
45 ur.
ankh - čet 26 Avg, 2004 19:24
Naslov sporočila:
res smo tečni. naya, daj nas po riti.

admin, ti kr tko naprej furi. sej je videt spet neki novga.
Poklièunga - Pet 27 Avg, 2004 10:43
Naslov sporočila:
-Naya- jz čist lepo vidim,da si ti Kozorog,Admin je Ribi,Ankh je Rak....
Bassman - Pet 27 Avg, 2004 10:44
Naslov sporočila:
kako se vam zdijo IKONE na forumu?
širok smeh
Anonymous - Pet 27 Avg, 2004 13:15
Naslov sporočila:
Meni je pa ena stvar rehlo moteča. Obarvanost, odebeljenost nickov... Embarassed (http://www.povej.net/forum/viewforum.php?selected_id=f23) Vse kar vidiš so nicki, namesto da bi ti v oči padle teme.

Pa staff site bi bilo tudi dobro v red spraviti.
Bassman - Pet 27 Avg, 2004 13:33
Naslov sporočila:
ja res je mal moteče to, bom probal brez odebeljenosti.
Godfather - Pet 27 Avg, 2004 17:50
Naslov sporočila:
prue Napisal/a:
Meni je pa ena stvar rehlo moteča. Obarvanost, odebeljenost nickov... Embarassed

Se strinjam ja. Prav grdo in bedno zgleda Rolling Eyes
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas