alina Napisal/a: |
Prvi primer:
imam previsok ponos,da bi šla lahko kdaj do tipa,ki mi je bil všeč in povedala,da mi je všeč,pa da mi je kul in bla bla bla Nikoli.Pa ne rečem,da je to prav........... |
jagoda Napisal/a: |
No no to ne moreš tko rečt, ker je to eno samo posploševaje...Kaj pa ko se tipi zgonjo po domače povedan, pa more ženska vse to požret a to je pa lep način al kaj?! |
-Naya- Napisal/a: |
Ni vedno tako da ženska naredi prvi korak... je pa res da je v večini primerov. Ampak tako pač je...
Smo pa drugje na slabšem |
Pokličunga Napisal/a: |
WTF? Ženske VEčINOMA naredite prvi korak? Na kerem planetu pa je to? |
Bassman Napisal/a: |
no ja to res ne bo držalo, da ženske delajo prve korake, ženske v večini samo čakajo. Ker tud res je, da težje prenesejo zavrnitev. |
palčica Napisal/a: | ||
Mi to lahko utemeljiš? V tvojem svetu je tako, v mojem pa drugače. V mojem svetu ste moški bistveno bolj sramežljivi in si ne upate niti koraka naredit. Ste bistveno manj samozavestni in se bojite žensk, ki si na glas upajo povedat svoje želje, pričakovanja. Raje bluzite okoli takih, ki so hmmmm, mlade, se ne poznajo in so zadovoljne z vsem tistim, kar jih še lahko naučite. Bojite se vsega novega in zavračate dobre lastnosti samostojne ženske. Strah vas je , da bo ona v službi bolj uspešna, strah vas je, ker vidite, da ženske obvladamo biti vse skupaj.....karieristke, dobre mame in še boljše ljubice.....Ja, šefe ....tako je v MOJEM svetu ! |
palčica Napisal/a: |
No evo ..pišeš torej osebno mnenje ....sprašuješ pa nasplošno. Tko ne gre.
Eno je samozavest eno pa vse to kar pišeš o obremenjenosti. Govorila sem za večino iz mojega zornega kota. Pa mi upaš trditi, da moški niste obremenjeni z ženskami svojega življenja ...sam par primerov : Pokličunga pa Ankh ....he he Pa hvala k o tečnobi ne misliš name |
palčica Napisal/a: |
Pa mi upaš trditi, da moški niste obremenjeni z ženskami svojega življenja ...sam par primerov : Pokličunga pa Ankh |