Obvestila - Monopoli! Bassman - Sre 20 Jul, 2005 13:35 Naslov sporočila: Monopoli!
svečano vas Obveščam, da je na forumu nameščena Igra MONOPOLI.
Za vse, ki vam je dolgčas in za vse privržence te igre.
MONOPOLIlucka - Pet 22 Jul, 2005 09:09 Naslov sporočila:
IIIII čak da pridem nazaj v LJ, pa da najdem par privržencev te igre, pol pa pirčkanje do jutra in IGRA
Zdej rabmo sam še tarok samo zase pa smo Jacki
Hja samo kdo bo pa pol delal Bassman - Pet 22 Jul, 2005 09:46 Naslov sporočila:
ja sej, zdej je še par BUgov, ampak to bomo popravli, pa bo. Nannna - Pon 25 Jul, 2005 18:47 Naslov sporočila:
Mislm, da sta polja kazen in darilo zamenjana, saj pri kazni dobiš denar, pri darilu ga pa morš dat. :shock: Bassman - Tor 26 Jul, 2005 07:53 Naslov sporočila:
Ja čisto mogoče, ker ta monopoli je naredil en francoz in je 1/2 stvari prevedenih v angleščino nekaj je še v Francoščini.
Bomo počasi popravljali zadeve, sporočajte sproti, kaj in kako. Nannna - Tor 26 Jul, 2005 18:15 Naslov sporočila:
Nekaj polj je pa tudi brez imena in brez vrednosti. Anonymous - Tor 26 Jul, 2005 19:15 Naslov sporočila:
Vedno, ko boš kreirala novo igro, nastavi bazo monipoli SLO... Bassman - Sre 27 Jul, 2005 10:12 Naslov sporočila:
V MONOPOLIJU SEM izbrisal IGRE in na novo nastavil določene zadeve.
Za izbris Igre se opravičujem, sedaj bi morale zadeve delovat.
če je še karkoli narobe sporočite.
Pri kreiranju Igre Uporabite Bazo MONOPOLI SLO.
V profilu monopolija si nastavite kljukico, da vas OBVEŠčA, ko ste na vrsti za Igro, da ne čakamo predolgo naslednjega Igralca.
Hvala za razumevanje!
Admin. herc - Sre 27 Jul, 2005 13:48 Naslov sporočila:
A to sploh kdo igra? Bassman - Sre 27 Jul, 2005 13:52 Naslov sporočila:
ja enih par iger so že odigrali.
sam sem jst dons zbrisal, ker je blo neki napak. lucka - Sre 27 Jul, 2005 19:41 Naslov sporočila:
Jst bom igrala ko bom nazaj v LJ, zdej se mam preveč fajn, da bi še na kakšen monopili študirala Bassman - Sre 03 Avg, 2005 12:24 Naslov sporočila:
Kaj zdej, kdo bo igral z mano monopoli???
čakamo še 2 igralca Nannna - Sre 03 Avg, 2005 14:11 Naslov sporočila:
kadar koli sm igrala in imela vsa polja ene barve nikakor nism mogla kupiti hišic, tko da se ne grem več Bassman - Sre 03 Avg, 2005 14:46 Naslov sporočila:
Nannna Napisal/a:
kadar koli sm igrala in imela vsa polja ene barve nikakor nism mogla kupiti hišic, tko da se ne grem več
Ja zakaj pa men tega ne poveste, da vem kaj je narobe.
Jst igre še nisem igral do konca in ima še kar nekaj napak, zato prosim, da mi take zadeve sporočite, da vem kaj popravit.
Kaj ti pa sploh napiše oz. nardi, ko hočeš postavt gor hiše??? Nannna - Sre 03 Avg, 2005 20:42 Naslov sporočila:
Da nimam vseh barv in da ne morm kupiti hiše.
Sej mogoče pa jst hočem "narobe" kupiti hišo. Vedno hočem tam spodaj pod ukazom za licitacijo na seznamu kliknt + pa mi vedno napiše da nimam vseh barv. Bassman - čet 04 Avg, 2005 07:11 Naslov sporočila:
Ej sej če ti odkrit povem, še nisem do konca igral monopolija, tako da niti sam ne vem.
Sem preveril, pa pravijo da deluje normalno, samo ne vem, kako pa postaviš hiše gor. Bassman - Pon 22 Avg, 2005 14:54 Naslov sporočila:
Za MONOPOLI sem dobil nove podatke, ima en BUG in to je, da morajo biti vsa polje poklupljena in vse barve polj skupaj, da lahko postaviš hiše gor.
Ko bo to popravljeno bom tudi tukaj popravil zadevo!