prue Napisal/a: |
Meni na tem forumu najbolj manjka "tisto nekaj", zaradi česar bi ti bil forum zanimiv.
Sem pa prihajam izključno zaradi debat (nekatere so vredne branja). čeprav je res, da več kot pol tem niti ne odprem. Drugač je forum v redu, sam jst se nekako ne počutim domače tukaj. lp |
Admin Napisal/a: |
OK, potem pa opiši, kaj je zate tisto nekaj?
In zakaj se ne počutiš domače? |
prue Napisal/a: | ||
Kakšen napad. Admin midva se do zdaj še v nobeni stvari nisva strinjala, tako da se tudi zdaj ne bova. Pozabi, da sem sploh kaj napisla. No kot sem prej omenila, drugač v redu forum, ampak... |
Citat: |
Oh ah prue, zakaj si Adminove besede razmela kot napad? |
No kakorkoli že: mislim da vem zakaj se ne počutiš domače: KER SI PREMALO NA FORUMU |
Mijau Napisal/a: |
oh joj |
Anonymous Napisal/a: |
ne sej je oki-bom pa mirkala...
|
ja to pa ja...
k sem čist miroljubni otrok... |
Admin Napisal/a: |
no sej ni tko strašno, ampak samo pravila so, ker imam izkušnje iz enga drugega foruma, kam je vse skupaj pripeljalo.
Do tega da se folk samo krega, provocira in podjebava. Tega tuki ne bo. |
prue Napisal/a: | ||
O katerm forumu je to govora, ker mi je opis nekam znan. No, lepo, da skrbite, da tega tukaj ne bo. |
ampak samo pravila so, ker imam izkušnje iz enga drugega foruma, kam je vse skupaj pripeljalo. Do tega da se folk samo krega, provocira in podjebava. Tega tuki ne bo. |
kvaliteta ne kvantiteta....
bravo bravo:) |
jah sej jaz tut govorim o forumu...
to vfelja za večino zadev... boljš met manj folka pa dober forum kot 3/4 prepirljivcev... ne boš reku, da se ne strinjaš?? |