Terminatorka @ Tor 28 Avg, 2007 12:09 pm Napisal/a: |
Ja kaj zdaj to pomeni, da si ti grd al neumen? Mogoče oboje? če lep in pameten ne moreš bit.
Joj, kako sovražim stereotipe! |
chukerchek @ Tor 28 Avg, 2007 1:02 pm Napisal/a: |
A mi lahk kdo razloži kaj so jo sploh vprašal k skušam razumet pa si prevrtavam tole pa mi še zmer ni jasn... pllis. |
Pokličunga @ Wed 29 Aug, 2007 19:14 Napisal/a: |
Mah ta ameriški debilni učni sistem je itaq čist v podnu. Pri ns je vsak let težji skor,pr njih pa vsak let lažji in itaq majo splošno razgledanost nekje na stopnji paličnjakov. Vejo kaj jest (pa še to ne v bistvu,k pol nebi tok fast-food šopu tm) in to je to v bistvu. NIMAJO POJMA o ničemer. |
Brussman @ Tor 28 Avg, 2007 14:04 Napisal/a: |
Terminatorka @ Tor 28 Avg, 2007 12:09 pm Napisal/a: | Ja kaj zdaj to pomeni, da si ti grd al neumen? Mogoče oboje? če lep in pameten ne moreš bit.
Joj, kako sovražim stereotipe! |
ah dej zdej ne razumeš šale na račun lepih žensk?
če bi potem ne bi bilo takih"nizkih" izjav. |
Brussman @ Thu 30 Aug, 2007 12:46 Napisal/a: |
No po moje pa ni šlo za zmedenost, pač pa to, da je neumna in so ji prej rekli, da mora nekaj rečt na temo izobraževalnega sistema v ameriki in v južni afriki in je potem vse skupaj zmešala.
No to sem jaz tako videl, lahko se motim.
Kaj bi rekel mister fitnesa ne vem, prlimaj gor kak film |
chukerchek @ Pet 31 Avg, 2007 2:52 pm Napisal/a: |
Misliš? ... ma ne vem, včasih če se prov spomnem niso mel tega. Mi gre pa počas že na kozlanje ker je vsako leto isto. Vse si želijo svetovni mir, da ne bi blo lačnih v afriki jadi jadi jadi. Dej pi¤¤¤¤¤ nej ma ena jajca pa pove tist kar si dejansko misl. Naj bo ona res ona. Ne mi pa nekih brezveznih osladnih mask kazat. K vse se obnašajo k da so svetnice. |