Boris Balkan @ Wed 10 Oct, 2007 15:57 Napisal/a: |
pozdravljeni,
zanimivi odgovori in odzivi. bolj ko smo se s kolegi menili, če bi to speljali bolj sem spoznaval, da bom MORAL najprej braniti PRAVICO moških/fantov, da se lahko tega učijo. vsak, ki je kdaj že videl naslovnico cosmoja ali pa gledal seks v mestu ve, da je samo-pomoč, seksualna "izobraževanje", izobraževanje/nasveti s področja zmenkov in privlačnosti sprejemljiva zadeva ZA ženske. a nikjer ne obstaja neka podobna zadeva za moške. kažejo nam slike hudih žensk na naslovnicah playboya in fhm-ja a nobeden nam ne pokaže kaj z njmi delati/narediti. ljudje se učijo ali iščejo pomoč na raznoraznih področjih v življenju. če ne obvladaš matematike si nabaviš inštrukcije. seks v mestu je na primer izobraževal ženske kaj početi z različnimi tipi moških. osebno mislim, da je najbolj kul zadeva, da si priznaš/prepoznaš slabosti in delaš na tem da jih izboljšaš. ko sem tako opazoval moške/fante je večina imela težave s tem kako preboleti zavrnitev, kako se pobrati po koncu zveze itd. skoraj nikoli ni nobeden omenil, da ga zanima kako prevariti žensko in jo čimprej zvabiti v posteljo. res je, nekateri imajo hude probleme (v glavi), a večina tipov, ki sem jih jaz spoznal, ki se to želijo učiti je v resnici zelo v redu fantov. večina žensk si tudi želi take fante. problem je samo, da ti fantje ne vedo zbuditi privlačnosti v ženski. ponavadi so idioti tisti, ki izkoriščajo ženske, v večini preveč arogantni in zato smatrajo, da se ne rabijo učiti kako komunicirati z žensko. tako da, vsak ki demonizira moške, ki želijo izboljšati svoje spretnosti in sposobnosti, NI moj prijatelj. in vsak, ki kritizira moške (ki se učijo), da manipulirajo, NI moj prijatelj. sama skupnost mogoče ima tu in tam kakšne probleme, še posebej za tiste, ki preveč noter padejo, toda popolnoma V REDU je, če se moški uči družbenih spretnosti, še posebej če se uči iz pravega vira ali od pravega učitelja. resnične "žrtve" takega učenja niso ženske, ampak moški. ta zadeva ima kot vsaka stvar tudi svetlo in temno plat. in nekateri se izgubijo v temni strani in tako tudi izgubijo vse tiste ženske h katerim pristopijo. jih odženejo. vem in zavedam se da eni imate/imajo velike skušnjave zadevo zatreti in jo talčiti in blatiti. a ne bi bilo boljše zadevo najprej malo raziskati in spoznati PRAVO plat. ker prava plat ni takoj očitna. ponavadi je prav zadnja stvar, ki jo pričakuješ. mogoče se ta moj odgovor sliši čudno. a vedno bom zagovarjal PRAVICO moških/fantov, da se učijo in izboljšujejo svoje spretnosti. dajmo raje vse od sebe in raje naspotujmo ozkemu razmišljanju in raznoraznim družbenim pritiskom. vsem, ki se želijo zadeve učiti svetujem, da naj pozabijo na raznorazne napade. vse kaj naj bo tvoja naloga je, da govoriš resnico. ker to je najboljše orožje. lep pozdrav boris balkan |