badabum @ Pet 12 Okt, 2007 12:39 pm Napisal/a: |
Bentenje nad popravilom cest me vsakič znova preseneti. Kdaj natančno vam bo potegnilo, da je to početje vam v prid? |
badabum @ Pet 12 Okt, 2007 1:35 pm Napisal/a: |
Slab asfalt ne obstaja.
Asfalt je pogojen z lokalnimi viri materiala (ker ga pač ne moreš voziti več 100 km daleč), natančneje - s peskom. V Sloveniji živimo na pretežno apnenčastem svetu, posledično je asfalt zelo hitro znucan, ker je apnenec pač mehak in se hitro zgladi.
jeb¤¤¤¤. |
badabum @ Pet 12 Okt, 2007 2:16 pm Napisal/a: |
Hrvati imajo slabši asfalt ter mnogo manj obremenjene ceste. Kdaj si bil nazadnje v Istri na "novi" avtocesti? Gladka kot pumpeževa rit.
In ne, slab asfalt ni zanalašč narejen. Lahko pa vzameš kramp in prekoplješ Pohorje, tam je dovolj granita za celo Slovenijo. |
badabum @ Pet Okt 12, 2007 12:39 pm Napisal/a: |
Bentenje nad popravilom cest me vsakič znova preseneti. Kdaj natančno vam bo potegnilo, da je to početje vam v prid? |
Shajtana @ Pet 12 Okt, 2007 21:17 Napisal/a: |
badabum @ Pet Okt 12, 2007 12:39 pm Napisal/a: | Bentenje nad popravilom cest me vsakič znova preseneti. Kdaj natančno vam bo potegnilo, da je to početje vam v prid? |
Se strinjam, ampak mogoče še niso slišal za timing..ker celo poletje je Vojkova skoraj prazna..ampak ne gremo prekopavat v prvem tednu studijskega leta, s tem da so ob Vojkovi 4 faxi pa se srednja vzgojiteljska pa še študentski domovi. |
badabum @ Sob Okt 13, 2007 1:05 pm Napisal/a: |
Shajtana @ Pet 12 Okt, 2007 21:17 Napisal/a: | badabum @ Pet Okt 12, 2007 12:39 pm Napisal/a: | Bentenje nad popravilom cest me vsakič znova preseneti. Kdaj natančno vam bo potegnilo, da je to početje vam v prid? |
Se strinjam, ampak mogoče še niso slišal za timing..ker celo poletje je Vojkova skoraj prazna..ampak ne gremo prekopavat v prvem tednu studijskega leta, s tem da so ob Vojkovi 4 faxi pa se srednja vzgojiteljska pa še študentski domovi. |
Oh, slišal, slišal, imel sem še ne 15 let ter si za vedno zapomnil.
Z zabito Hošiminovo (ups, pardon, Vojkovo) glavni prometni tokovi v Sloveniji ne trpijo. V glavni (poletni) sezoni je mašinerija pač zasedena na večjih, pomembnejših gradbiščih nizkih gradenj.
Popolnoma logično in pravilno. |
Brussman @ Mon 15 Oct, 2007 10:17 Napisal/a: |
Ma ja sej vem, sam tako me rez rasfuka, ko nekdo dela prekršek pol se še nate pi¤¤¤¤¤, mater bi ga kr z vinto okrog kepe. |
Brussman @ Pon 15 Okt, 2007 14:56 Napisal/a: |
Ja to itak.
Kje se je ta folk učil CPP in kulture? |