Terminatorka @ Ned Jan 25, 2009 6:16 pm Napisal/a: |
Hehe. Ma kaj takega je možno sam v primeru, ko sta v zvezi ena kokoš in en glup tip.
Sicer pa mislim, da razlike med spoloma obstajajo, niso pa tako zelo klišejske. |
Terminatorka @ Pon Jan 26, 2009 4:08 pm Napisal/a: |
Daj ne bit (spet) preveč pameten, no.
p.s.
Pa še to, ker sem opazila, da se je arbi že v par temah brezveze zaštrikal v moje poste. če izjemoma ne napišem drugače, se moj PRVI post v vsaki NOVI temi nanaša na UVODNI post in ne na post mojega predhodnika. Hvala. |
donna @ Pon Jan 26, 2009 4:31 pm Napisal/a: |
tudi jst sem to opazila |
Terminatorka @ Ned 25 Jan, 2009 18:16 Napisal/a: |
Hehe. Ma kaj takega je možno sam v primeru, ko sta v zvezi ena kokoš in en glup tip.
|
Terminatorka @ Pon 26 Jan, 2009 19:40 Napisal/a: |
Bi mar morala kot "tipična" ženska besede ovijati v celofan, pod njim pa še v žamet, svilo, se prikupno smehljati, paziti na ton glasu in pol ure spogledljivo utripati s trepalnicami preden bi se končno približala tistemu, kar sem hotela povedati, kar sem vseskozi v resnici mislila?? |
Terminatorka @ Pon Jan 26, 2009 7:40 pm Napisal/a: |
Neposredna pa sem, ja, in vedno povem kar mislim. Bi mar morala kot "tipična" ženska besede ovijati v celofan, pod njim pa še v žamet, svilo, se prikupno smehljati, paziti na ton glasu in pol ure spogledljivo utripati s trepalnicami preden bi se končno približala tistemu, kar sem hotela povedati, kar sem vseskozi v resnici mislila?? |
Terminatorka @ Tor Jan 27, 2009 8:15 am Napisal/a: |
. Lobotomijo mi že tako ali tako dela nekdo na tem forumu.
|
Terminatorka @ Tor Jan 27, 2009 5:59 pm Napisal/a: |
p. s.
Jaz se vedno pranja lotim s tabletko proti vodnemu kamnu. Ne maram neljubih presenečenj. Imam namreč samo en pralni sroj in rada bi, da mi še dolgo služi. Pa ti, arbi, ti je všeč ko gredo stvari "na kamen", da ne rečem na nož? Mislim, kaj pa jaz vem kako zelo smo si različni. Al pa je samo tvoj pralni stroj bolj zmogliv od mojega, da si to upaš počet. |
Ni mi pa niti všeč, če mi kdo na suho pere možgane. |
badabum @ Sre Jan 28, 2009 2:06 pm Napisal/a: |
djta se vidva že enkrat kresnt, d bo pol mer.
|
Arbiter_universale @ Sre 28 Jan, 2009 09:48 Napisal/a: |
Ni mi pa niti všeč, če mi kdo na suho pere možgane. |
Ravno to pa je tisto kar nedolgočasni ljudje počnemo.
LP,Arbi |
Terminatorka @ Sre Jan 28, 2009 4:30 pm Napisal/a: |
Drugače pa ne trpim. V bistvu se zabavam tukaj. |
Terminatorka @ čet Jan 29, 2009 12:12 am Napisal/a: |
Ma super je. Kaj si morem, imam drugače bolj dolgočasen lajf. Dobro da mam tebe, arbi, mi vsaj kaj dogaja. |
Terminatorka @ čet Jan 29, 2009 10:39 pm Napisal/a: |
Eh, to je way of life. to ni zanimivo. To je rutina. |
Arbiter_universale @ Pet 30 Jan, 2009 07:56 Napisal/a: |
...
Podobno sem rekel tudi Japoku in to je bil drugi najboljši nasvet v njegovem življenju. Prvi je namreč ta, da bi bilo dobro, če bi šel na psihoterapijo.
LP,Arbi
|
PikiJapok @ Sob Jan 31, 2009 1:01 pm Napisal/a: |
Ej Arbi... Koji k**** psihoterapevt? Da mi pove, kar že vem? Da me usmeri na "pravo pot"? Peesda no... Vsaj teh nekaj 10 let naj bom jaz jaz. Pa čeprav morebiti z napačo. Ali dvema, tremi...
|
Terminatorka @ Pet Jan 30, 2009 11:01 pm Napisal/a: |
Mene recesija nič ne matra in mislim, da bom še zelo dolgo likvidna, če me le ne bo lenoba popadla ali pa kakšna druga "naravna katastrofa".
|