palčica Napisal/a: |
Ne, nisem še tako ljubila.....in če sem iskrena, me je tega strah...tako močno ljubiti, da pozabim na vsa moja razmišljanja, prepričanja .... |
-Naya- Napisal/a: |
Vsaka slaba stvar ima svoje dobre lastnosti... s temi izkušnjami se izboljšamo in bolj jasno vidimo kaj iščemo v zvezah... in veliko prej najdemo tisto osebo ki nas bo dopolnjevala, dvigovala iz dneva v dan, videla v nas vse dobro in tiste naše napake zabrisala... Oseba s katero bomo zapolnili tisto praznino ki je v vsakem od nas... |
a žal, s časom se dogaja, da nas ljudje okoli prizadanejo in ne upamo si več podariti sebe 100%...vedno puščamo rezervo.... |
Pokličunga Napisal/a: |
-Naya- Napisal/a: | Vsaka slaba stvar ima svoje dobre lastnosti... s temi izkušnjami se izboljšamo in bolj jasno vidimo kaj iščemo v zvezah... in veliko prej najdemo tisto osebo ki nas bo dopolnjevala, dvigovala iz dneva v dan, videla v nas vse dobro in tiste naše napake zabrisala... Oseba s katero bomo zapolnili tisto praznino ki je v vsakem od nas... |
No evo,jz sm bil ta oseba ki je tako naredila z deklco in kaj sm dobil v zameno? NIč oz. strto srce... |
vedno puščamo rezervo.... |
Admin Napisal/a: |
dobu si izkušnje, dobu si tiste najlepše trenutke, kaj še hočeš boljšega od zveze ki ne štima! |
-Naya- Napisal/a: |
Vsaka slaba stvar ima svoje dobre lastnosti... s temi izkušnjami se izboljšamo in bolj jasno vidimo kaj iščemo v zvezah... in veliko prej najdemo tisto osebo ki nas bo dopolnjevala, dvigovala iz dneva v dan, videla v nas vse dobro in tiste naše napake zabrisala... Oseba s katero bomo zapolnili tisto praznino ki je v vsakem od nas... |
jagoda Napisal/a: |
Jlubiš pač kar ljubiš, če res ljubiš. Kar pa pomeni, da napak sploh ne smeš videt. Konec koncev jih maš pa lahko tud sam, po možnosti še več.
Predvsem pa je bedno ne zaupat novemu partnerju zaradi prevare prejšnjega, če ti le ta ne da povoda. Ker to pomeni, da samo preneseš mržnjo v novo zvezo in jo tako že v štartu zastrupiš brez potrebe. |