IronJacX Napisal/a: |
Lahko bi tortice razdirali po nagih ženskih telesih, pol pa lizali dol. To ne bi blo tk slabo. Aja pa, sme IronJacX, ne pa Jack. |
jagoda Napisal/a: |
Po moje je to najmanjši poblem jaqueline, ker če ne drugega je kdo od članov tud že pri meni prespal oziroma če sem bol natančna prespala pa ni blo nobenih pritožb. Torej tu je problem rešen, ker je pri meni več kot dovolj prostora za spanje in vedno dobrodošla. |
jagoda Napisal/a: |
Seveda je moja dnevna soba dovolj prostorna da če želite, lahko brez problema prespite pri meni seveda vsak v svoji spalki ali kakorkoli že
|
Shajtana Napisal/a: |
Jaz sm ze povedala da nimam prevoza. |
lucka Napisal/a: |
Krasno da ste se imeli lepo...upam da vsaj pol tolko dober kot sm se imela jst :
SAmo Bass je pa tole jako skopa informacija...dej no šefe mal več povej za nas firbce , ki nismo bili tam |
Citat: |
No 2 rojstni dan portala Pero Usode je popolnoma uspel, bil sem blažen med ženami. |
ja nč, bo treba drugič prit pogledat in videt, kako je bilo |
KillerCat Napisal/a: |
No 2 rojstni dan portala Pero Usode je popolnoma uspel, bil sem blažen med ženami. |
Citat: | ja nč, bo treba drugič prit pogledat in videt, kako je bilo |
Joj, to pa ni glih dobra reklama, no. Pa ne morem jaz recimo skenslat svoj RD party (s ful tipčki) zato da grem nekam kjer so same babe! Pa bass, pardooon.
V glavnem, premal atraktivno. |
Bassman Napisal/a: |
ti itak nimaš kej gledat tipčkov, kvečjemu samo tvojga.
: |
ti tiak nimaš kej gledat tipčkov, kvečjemu samo tvojga.
Fredi |
Citat: | ti tiak nimaš kej gledat tipčkov, kvečjemu samo tvojga.
Fredi |
Haha, seveda. Tebe bom vprašala za dovoljenje. Gledam jaz lahko kar hočem. česa se pa smem dotikat, je pa že drugo vprašanje |
sej nisem reku, da moraš mene vprašat, ampak tak je nepisan zakon, če maš tipa¸te drugi tipi ne zanimajo.
|
Sploh pa, če nekoga mal milo pogledam, še ne pomeni, da me zanima. |