srčica Napisal/a: |
se strinjam s tabo Naya. meni tudi če mi fant reče rad te imam isto pomeni kot če mi reče ljubim te. |
V tem primeru seveda, da pomeni približno enako. Mijau Napisal/a: |
meni je celo rad te imam ljubši od ljubim te- mam občutek, da je ljubim te preizlizana (medijsko) beseda |
prue Napisal/a: |
Sama sem pa sicer mnenja, da so vse te besede v bistvu skoraj nepotrebne, ker se na druge način dosti bolj pokaže, koliko ti je oz. ti ni do nekoga |
-Naya- Napisal/a: |
No s tem se ne bi strinjala. Mislim da je potrebno ljudem ki jih imamo radi to tudi povedati. |
Citat: |
Se strinjam s tem, da če imaš nekoga rad, mu to pokaži/povej. Še zmer pa pravm, da dejanja dost več pokažejo kot same besede.
|
prue Napisal/a: |
-Naya- Napisal/a: | No s tem se ne bi strinjala. Mislim da je potrebno ljudem ki jih imamo radi to tudi povedati. |
Se strinjam s tem, da če imaš nekoga rad, mu to pokaži/povej. Še zmer pa pravm, da dejanja dost več pokažejo kot same besede. Vsaj pri meni je tako. |
Piky Napisal/a: |
kaj pa če nekdo ne mara ne dejanj in ne besed??? |
Admin Napisal/a: |
Že ampak iz prakse, ti povem, da lahko počneš karkoli hočeš, ampak ŽENSKE hočete slišati besede, to je dejstvo. |
Kako lahko to rečeš? Kaj pa, če imam prav jaz? Vendar je res, če v to verjameš, potem se res nimaš čemu veseliti.
|
booooooooooooooooooogi, tebe pa res življenje tepe, naj te stisnem v svoja nederja in pobožam po glavi...saj bo bolje:)
|