ninochka @ Ned 14 Jan, 2007 20:54 Napisal/a: |
Obstaja moznost, da se cerkveno poroci samo eden od partnerjev. To vem iz razloga, ker poznam par, kjer je sedaj ze moz ateist, ona pa je verna. In sta se najprej porocila civilno, nato pa se cerkveno, ampak na koncu je pac cerkveno porocena samo ona. |
lisa @ Ned 14 Jan, 2007 2:12 pm Napisal/a: |
zakaj pa ne, bass? neb rada ugibala, zato nam pa povej |
Bossman @ Pon 15 Jan, 2007 10:34 Napisal/a: |
lisa @ Ned 14 Jan, 2007 2:12 pm Napisal/a: | zakaj pa ne, bass? neb rada ugibala, zato nam pa povej |
ker sem prepričan, da je cerkev ena velika goljufija! |
Bossman @ Pon 15 Jan, 2007 9:34 am Napisal/a: |
lisa @ Ned 14 Jan, 2007 2:12 pm Napisal/a: | zakaj pa ne, bass? neb rada ugibala, zato nam pa povej |
ker sem prepričan, da je cerkev ena velika goljufija! |
Mojsa @ Pon 15 Jan, 2007 17:06 Napisal/a: |
Aja pa še mala provoacija. A potem svojih staršev pravtako ne boste cerkveno pokopali? |
ToTa @ Tor 23 Jan, 2007 3:46 pm Napisal/a: |
Mojsa @ Pon 15 Jan, 2007 17:06 Napisal/a: | Aja pa še mala provoacija. A potem svojih staršev pravtako ne boste cerkveno pokopali? |
Ne! |
sapramish @ Sre Jan 24, 2007 10:56 am Napisal/a: |
pac moj oce zeli cerkven pokop, sicer ne vem kje bom nasla zupnika, ki bo to naredu, ker ni bil ze dolga leta pri masi, ce odstejemo poroki obeh sestricen |
sieagel @ Sat 20 Jan, 2007 15:14 Napisal/a: |
sam to povem, v cerkev me doben ne spravi, še najmanj pa na lastno poroko!
Vse skupaj sem bil 3x v cerkvi zaradi kakršnega koli obreda! Prvič pri 5letih k me je babica peljala na skrivaj krstit, drugič na enem pogrebu, a še to zaradi dolžosti (gasilec) in 3. na sestričnini poroki (vzdržal sem ceih 5 minut!) |
Mojsa @ Thu 25 Jan, 2007 10:30 Napisal/a: |
Uh Zlobko danes si pa prava Zloba. Samo a ni zanimivo, tisti ki so bli 1 krat v cerkvi ali 2 krat imajo največ proti njej. Kot ponavadi. |
Zlobko @ čet Jan 25, 2007 9:50 am Napisal/a: |
sieagel @ Sat 20 Jan, 2007 15:14 Napisal/a: | sam to povem, v cerkev me doben ne spravi, še najmanj pa na lastno poroko!
Vse skupaj sem bil 3x v cerkvi zaradi kakršnega koli obreda! Prvič pri 5letih k me je babica peljala na skrivaj krstit, drugič na enem pogrebu, a še to zaradi dolžosti (gasilec) in 3. na sestričnini poroki (vzdržal sem ceih 5 minut!) |
Star si 29. let torej si letnik 78. kar pomeni, da ne vem zakaj, so te pri tvojih 5. letih, leta 1983 na skrivaj peljali krstit. Ne zastopim zakaj so te skrivali, ali zato ker si izjemno grd pa je bilo treba ljudi obvarovati, mogoče zato, ker je tvoja babica še vedno živela v letih po 2.sv. vojni, ali pa si navaden nakladač ki si želi pozornosti.
Torej kaj od tega? |
Zlobko @ čet 25 Jan, 2007 09:50 Napisal/a: |
sieagel @ Sat 20 Jan, 2007 15:14 Napisal/a: | sam to povem, v cerkev me doben ne spravi, še najmanj pa na lastno poroko!
Star si 29. let torej si letnik 78. kar pomeni, da ne vem zakaj, so te pri tvojih 5. letih, leta 1983 na skrivaj peljali krstit. Ne zastopim zakaj so te skrivali, ali zato ker si izjemno grd pa je bilo treba ljudi obvarovati, mogoče zato, ker je tvoja babica še vedno živela v letih po 2.sv. vojni, ali pa si navaden nakladač ki si želi pozornosti.
Torej kaj od tega? |