Bassman Napisal/a: |
No jst pošiljam enga lubčka :kjis , osebi, ki mi je stala ob strani v najtežjih trenutkih. |
EnigmA Napisal/a: |
Jest pa dam Pokličungi enga tavlkega na čelo |
Citat: |
Ti Pokličk zdele me je pa kr mal prizadel .... Samo Enigmin poljubček vidiš, kaj pa od vseh ostalih?? Kako žleht Wacko |
KillerCat Napisal/a: |
Evo tale je pa za vse tiste pridne punčke in fantke na forumu, ki imajo tolk potrpljenja, da se jim da brat moje blodnje od prve črke pa do zadnje pike. |
lucka Napisal/a: |
No no no ... jst sem se pa odločla da dons enega takega majhnega nežnega pritisnem našemu Bassu. :kjis
Zakaj? Firbci : |
Citat: |
KillerCat Napisal/a: › Izberi ›‹ Razširi
Evo tale je pa za vse tiste pridne punčke in fantke na forumu, ki imajo tolk potrpljenja, da se jim da brat moje blodnje od prve črke pa do zadnje pike. Smile
Se pravi ni zame. Crying1 |
Pokličunga Napisal/a: |
Je jagoda na novo zalublena al kaj? Ja fajn ti gre Jagodka. |
Evo, tale virtualni poljubček pa je prosim lepo SAMO za Pokličunga. To pa zato, ker se je potrudil in celo prebral en moj post V CELOTI.
Aja, pa tudi zato, da bo bolj sladko pančkal. Sam. Muaaah!
Klikni tukaj za Sliko |
Ah Basko a pol pa misliš da se bo naša jeza kar čudežno razkadila in ne bomo več jezne nate. Se bo pa treba potrudit s kakšnim malo bolj konkretnim poljubčkom se mi zdi |
jacqueline Napisal/a: |
poljubček sprejmemo, ampak ne vem, če si se odkupil |
No jst pa dons en mejčkan polubčkam našega Šefa, ker se je tako lepo potrudil z vsemi temi članki o HIVu in AIDSu. |
Bassman Napisal/a: |
lucka Napisal/a: | No jst pa dons en mejčkan polubčkam našega Šefa, ker se je tako lepo potrudil z vsemi temi članki o HIVu in AIDSu. |
Trudim se za vas ženske, da vas osvestim, glede varnega sexa, čeprav nekatere še vedno ne pazijo pri sexu in segrejo nezaščiten sex. |
Shajtana Napisal/a: |
Bassman Napisal/a: | lucka Napisal/a: | No jst pa dons en mejčkan polubčkam našega Šefa, ker se je tako lepo potrudil z vsemi temi članki o HIVu in AIDSu. |
Trudim se za vas ženske, da vas osvestim, glede varnega sexa, čeprav nekatere še vedno ne pazijo pri sexu in segrejo nezaščiten sex. |
Caki mal jaz mislm da se trudis za zenske in za moske...da osvestis oboje da se ne bodo sli nezascitenega sexa. :no: |
sapramish Napisal/a: |
kokr sm prejle slisala pr dnevniku je pr nas menda 86% okuzenih moskega spola... tko d moski bolj rabjo ozavescenost o tem |
Hehe, tipi ste čudni. če vas nobena ne pogleda, jokate in stokate kako ste bogi sami, če na vas navalijo ženske, al pa magari ena sama in vas hoče polupčkat pa vam spet ni prav |
men je zazadnje vedno prav KillerCat Napisal/a: |
upam, da se ne bodo spet hotli vsi vsepovprek lupčkat |
jst pa nikol ne dobim kakega lupčeka |
Zlobko Napisal/a: |
hvala hvala vsem, še posebej pa tebi žaklinca :evil |
js pa pošiljam poljub njemu k mi je v nedeljo polepšal dan |
Za vse prjazne fante enga |
timatic Napisal/a: |
za tisto, ko me pikala... |
Za vse prjazne fante enga |
LORIS Napisal/a: |
Evo, za Nataško, ki tako lepo poje a :blazen |
SAD @ Sre 10 Jan, 2007 10:09 pm Napisal/a: |
Pa kaj je dej kle??? a se noben ne lupčka al kuko??
hmm.... |
lisa @ Ned 14 Jan, 2007 1:58 pm Napisal/a: |
hvala bass, a veš, da sem danes kar bolje
enga nazaj |
LadyBird @ Sre 28 Feb, 2007 1:08 pm Napisal/a: |
A bi rad še enega? Tu imaš |
chukerchek @ čet 01 Mar, 2007 9:58 am Napisal/a: |
Evo še od mene enga huuuuuuuuuuge lupčka - tazga tapravga... za našga Brussija..
Lep dan
S. |
Brussman @ Thu 01 Mar, 2007 20:24 Napisal/a: |
chukerchek @ čet 01 Mar, 2007 9:58 am Napisal/a: | Evo še od mene enga huuuuuuuuuuge lupčka - tazga tapravga... za našga Brussija..
Lep dan
S. |
uuu cuker, kako lepo od tebe, vračam nazaj |
Terminatorka @ Pon 05 Mar, 2007 9:47 am Napisal/a: |
Pa saj je lepo, če se imajo ljudje radi!
Oziroma kot pravi en komad od Parnega valjka
"Ma pusti nek traje
Sve dok traje, dobro je
Ne obečavaj ništa, ja ti ne tražim ništa
Lijepo je i to je sve ..."
Kitic, ki sledijo pa ne bi navajala, da ne pokvarim vtisa. |
lisa @ Tor 13 Mar, 2007 3:09 pm Napisal/a: |
huje je, če te začara |
PikiPoki @ Pon 26 Mar, 2007 12:41 pm Napisal/a: |
seveda da tut tebe...zato pa je dodana se okolica Ljubljane |
rose22 @ Tor 17 Jul, 2007 1:32 pm Napisal/a: |
Bass ni treba hvala |
lisa @ Tor 17 Jul, 2007 16:33 Napisal/a: |
adijo pamet, js bi bila pa full vesela, mislim, da se takšnega poljuba ne sme zavrnit in da je to napaka |
Brussman @ Wed 01 Aug, 2007 10:17 Napisal/a: |
Sej ta zgodba je tud tuki v njenem Blogu! |
chukerchek @ Sre 01 Avg, 2007 10:36 am Napisal/a: |
Brussman @ Wed 01 Aug, 2007 10:17 Napisal/a: | Sej ta zgodba je tud tuki v njenem Blogu! |
Ja tuki pa res ne berem blogov, bi mogu naštimat tko k je na poljubu da so najnovejši prikazani na prvi strani.
Rozi dej napiš nadaljevanje. Full me zanima kako si sfurala, ali so kakšne posledice ipd. Sej če je preveč osebno pol ne rabiš...
Have a nice day |
Bassman @ Tue 12 Feb, 2008 08:10 Napisal/a: |
Kdo pa so to? |