-Naya- Napisal/a: |
Sicer pa: svoji k svojim! |
ankh Napisal/a: |
menim, da so bolj ali manj vse lepe ženske iste. skurbane so, poleg tega pa še pleh pi¤¤¤¤¤. nisem še srečal lepe ženske, ki ne bi bila. najprej se vse delajo brezmadežne punčke in viktorijanke, kmalu pa odkriješ, da so prazne lupine. |
očitno so ženske na tem forumu preveč samozavestne, da bi lahko bile objektivne.
lepa ženska je tista, za katero se obračajo najboljši moški. |
res je. vse je relativno.
in še kar vztrajam pri svoji trditvi, da najboljši moški dobijo najlepše ženske. |
res je. vse je relativno.
in še kar vztrajam pri svoji trditvi, da najboljši moški dobijo najlepše ženske. pametnejši, močnejši, bogatejši ali le lepši moški so vedno imeli najlepše ženske. ni važno kakšna je ženska, važno je, da je lepa. poglejte malo v preteklost in sedanjost - ozrite se okoli sebe.
vse kar sem napisal je zgolj golo dejstvo. |
veliko se tudi pogovarjava, ker je ena redkih žensk, ki me razume in je v govorni komunikaciji hudo močnejša od mene, bolj samostojna in situirana ter neverjetno bistra. |
Mijau Napisal/a: |
Lej ankh, če je ženska s tabo začne (velja tut kontra) s fu¤¤¤¤ in baziraš to zvezo sam na tem, pol po končanju nimaš kej več počet ... kaj se boš pogovarju in družu če pa se že prej nista... |
s svojima prvima dvema stavkoma si le potrdila moja razmišljanja. končno nekdo, ki razume. |
cherry, to je pa zato, ker so bili premalo sebični in so si izbrali povprečne ženske. to je tudi zato, ker se morda bojijo, da bi se jim ženske skurbale. to je navsezadnje tudi zato, ker se potem oni kurbajo z lepšimi ženskami. |