Godfather Napisal/a: |
Bolj kot sama necenzura je večji problem foruma neurejenost oz. preveč enih sklopov v katere nihče ne piše... |
-Naya- Napisal/a: |
OK sem za cenzuro kakršna je bila do sedaj. V Sexu in Bla, bla, bla in Zgodbah ni cenzure, ostalo je cenzura. |
ankh Napisal/a: |
admin, dobro veš, da sta oba navedena foruma kar se tiče vulgarizmov, najboljša na netu. kar se tiče žaljenja in kaotičnosti, to je pa druga pesem in nima povezave s cenzuro ampak intervencijo moderatorjev.
pa pustiva to, ker si očitno preveč trmast.
|
kleopatra Napisal/a: |
jaz sem na tem forumu zaradi foruma ne pa zaradi nekih sponzorjev. |
kleopatra Napisal/a: | jaz sem na tem forumu zaradi foruma ne pa zaradi nekih sponzorjev. |
enako men osebno dol visi za sponzorje in se nisem prjavu zarad njih ampak zarad folka, ker so ste se mi zdel relativno zreli v primerjavi z drugimi forumi... je pa res da zadnje čase me kr mal odbija k pisanju ker non stop eno in isto sam o seksu... ostale teme pa sklopi poa samevajo... |
..... je pa res da zadnje čase me kr mal odbija k pisanju ker non stop eno in isto sam o seksu... ostale teme pa sklopi poa samevajo... |
EnigmA Napisal/a: |
Samo kakšna extremno hardcore scena se nej cenzurira, ker drugače bo tukaj kot v svinjaku. |
Ford_Prefect Napisal/a: |
Boljš užaljenost enega ali dveh kot pa cenzura. |
Ford_Prefect Napisal/a: |
Boljš užaljenost enega ali dveh kot pa cenzura. |
Kot kaže vsi niso zapovoljni s cenzuro tko da tale zadnji stavek glih ne drži |
palčica Napisal/a: |
Cenzura je zame že to, da večini zakleneš možnost branja. |
Bossman Napisal/a: |
Cenzura je zame tudi to kar ti dobivaš na PM, pa tega ne vidijo vsi! |