ankh Napisal/a: |
sam pa se sprašujem naslednje: se je v času številnih razočaranj, sebičnosti in bolečin v razmerju sploh še moč v koga zaljubiti ali celo tiho upati na dolgotrajno ljubezen in srečno družino?
zato tako prekleto cenim tista razmerja, ki povsem spontano in brez kriznih obdobij delujejo še po več letih... |
Citat: |
sam pa se sprašujem naslednje: se je v času številnih razočaranj, sebičnosti in bolečin v razmerju sploh še moč v koga zaljubiti ali celo tiho upati na dolgotrajno ljubezen in srečno družino?
|
Mijau Napisal/a: |
mah Piky, ti si smotan.
Itak da ja. |
Ja no "revez" je pac depresiven..
|
Ampak preden začneš na novo je treba mal pospravit v svoji glavi in spremenit način razmišljanja, pa gre.
|
pol bodi pa bogi revček, odločitev je tvoja. |
Ah admn jaz mislim da ni niti 1% tolk bogi kuker se dela... hoče sam , da ga mau crkljamo:) |
Popolnoma se strinjam s tem, ker dokler maš za kej živet (cilji , upanja) je lafj zlo prima. |
Frfetka Napisal/a: |
Bolelo je, da.... ah. Enkrat, dvakrat, trikrat... Admin, a je z mano kaj narobe?
Ne, cist zares hudicevo je to.... ko bi si kr srce iztrgal al pa zaspal za toliko casa, da ko bi se zbudil, bolecine ne bi bilo vec. Uf, to ni nc fajn. |
Meni logika in teorija prekleto gresta od rok.
Ko pa pride do prakse, v katero so vkljucena ljubezen, custva, bolecina,... takrat vso nacrpano znanje iz vseh mogocih knjig nic ne pomaga. |
frfetka niti ni tako.... vsako zadevo lahko gledaš iz dveh stališč- z optimizmom ali pa s pesimizmom |
Admiiiiiiiiin, ne maltretiraj me! |
Morska Napisal/a: |
Najprej sprejmeš, da je konec.In gaaaaaaaaas |
Bassman Napisal/a: |
nategneš njeno najboljšo prijatlco, iz maščevanja ker te je pustila.
|