-Naya- Napisal/a: |
Admin, ni to razvajenost.
Finance nam ne omogočajo tega. Potrebe otroka nam ne omogočajo tega. Obleke so najdražje za otroka. Šolanje in vse kar spada zraven je najdražje... nikjer ni nobenih ugodnosti. Saj ni čudno da se Romi množijo, ker imajo toliko ugodnosti zaradi več otrok ki jih imajo... in še malo pa nas bodo izrinili iz naše lastne države, mater. Ni to razvajenost... preprosto ni nobene računice, to je vse. Država je v kur**! |
Mijau Napisal/a: |
Še vseeno veliko manj cenim izobraženca, ki mu ja mat in oče cel lajf pod ritko čistila in se on potem zgraža nad manj bogatimi- ker je zanj merilo denar. |
Frfetka Napisal/a: |
To ve vsak zase, takrat ko se mu zgodi.
Moja prijateljica pozna svojega fanta 8 mesecev, se letos pa se bosta porocila. Po moje... ko clovek pride do dolocene zrelosti, ko je star tam nekje 25 in vec (predvsem zenske), gotovo ve kaj hoce, kaj mu je pomembno. In ce sreca nekoga, ki je na isti valovni... saj res.... zakaj bi cakali. Poskusit je treba. |
Frfetka Napisal/a: |
A na kaj namigujes, al kaj? |
alina Napisal/a: |
jaz se popolnoma strinjam z vsemi. Je pa res,da smo tudi mi malo preveč že razvajeni. Ne predstavljam si,imeti otroka,brez da mu nebi mogla nudit vse. kaj je blo pa učasih? sej mi tut nismo mel vsega. Pa smo tuki,ne? |
alina Napisal/a: |
Jaz v to verjamem,kar pa ne pomeni,da to tudi imam. Zato pa svaka čast temu paru!!! |
Admin Napisal/a: |
Saj če si tega res želiš in to hočeš potem to imaš.Imaš lahko vse kar si želiš. |
-Naya- Napisal/a: | ||
No ja... jaz si tega zelo želim in zelo hočem, pa tega nimam In najbrž je še marsikdo tak. To da si nečesa full želiš še ne pomeni da boš to v tistem trenutku tudi dobil. Včasih traja da do tega pride, včasih tega sploh nikoli ne dobiš. Mogoče ker ne gledaš v pravo smer... Želja ni dovolj, da se ti nekaj uresniči. Ja je treba delati na tem... ampak če nimaš prave osebe nimaš na čem delati. |
Antigona @ Sob 25 Nov, 2006 20:47 Napisal/a: |
fora je tem, da se morš odločit da boš s tem človekom res premagoval težave - ki vedno bodo, jasno...
in ko se odločiš, se zarad tega, ker imaš zaupanje. MMen je dedek reku enkrat - Sej boš vedla, k bo nekdo pošten in iskren. |
sapramish @ Tor 28 Nov, 2006 14:31 Napisal/a: |
js prcakujem sam d bo posten, pa d bo iz lastnega vzgiba kej naredu zame... npr posodo pomil, tko k jo je moj dragi po zajtrku
ne rabim daril zato d vem d me ma rad... |
sapramish @ Tor 28 Nov, 2006 15:09 Napisal/a: |
ker nardi zame stvari k jih drgac ne bi... pa na obrazu mu pise |
Bossman @ Sat 31 Jan, 2004 22:56 Napisal/a: |
Kako veš, da je oseba, katero pravkar spoznaš prava zate?
To se sprašujem od kar sem spoznal par, ko sta hdila 3 mesece, se nato poročila in danes imata srečno družino in 3 otroke! |
senior @ Sre 29 Nov, 2006 7:44 pm Napisal/a: |
En nasvet : VSAK DAN je treba pertnerici povedat, to kar čutimo, obvezno...!
Partnerstvo ni "ozimnica", ki jo enkrat kupiš, pa jo imaš za 3 mesece... . |
Antigona @ Pet 29 Dec, 2006 11:47 Napisal/a: |
Veš, ko srečaš nekoga, ki bi bil rad zelo dolgo z njim. Ne moreš pa vedeti, če ni kje osebe, ki bi ti bilo z njo še boljše. Ampak to se nima smisla spraševat. Jaz npr. točno vem, da s tem fantom, s katerim sem, hočem biti ful ful dolgo. čim dlje. Pač zelo drugače se počutim kot sem se pri prejšnjih. Vem, da je zame. Vem, da sem jaz zanj. Ne veva pa, če bova večno skupaj. Tega pač ne moreš vedet. |