Arbiter_universale @ Tor 16 Sep, 2008 6:54 pm Napisal/a: |
Na psihoterapijo naj gresta oba čimprej. Seks ju ne bo rešil.
LP,Arbi |
Arbiter_universale @ Tor 16 Sep, 2008 19:21 Napisal/a: |
Značilni manipulativni psihopat.
Saj bo ostal sam revček. Vem kako se počutijo psihiči. Prazno. Naj igrajo še tako dobro, naj si prigrabijo karkoli v svojo bližino, naj imajo denarja za eno goro, naj imajo najboljšo žensko na svetu (to očitno ima izgleda in ji je glavo sfukal do amena), OSTAJAJO PRAZNI,PRAZNI IN PRAZNI. Za razliko od nas ljudi, ki se počutimo varni in nam je lahko toplo v duši, ko vidimo domač obraz, ko vidimo žensko, ki jo ljubimo in ne samo natepavamo do onemoglosti. LP,Arbi |
badabum @ Sre 17 Sep, 2008 3:16 am Napisal/a: |
Arbijevi posti so preveč jezni in špartanski, da bi jih vsi vzeli resno, zato mi dovolite, da zadeve dodatno obrazložim.
Headvoidova psihoslika je pravzaprav zelo klasična (Janšini vzorci so zelo podobni and I kid you not, tudi on je sociopat ). Ste opazili, da so največji psihopati ravno tisti, ki konstantno blebetajo o čustvovanju, načelih, poštenosti, samozavesti in podobnem, torej o vsem, česar sami niso sposobni oziroma ne premorejo? Zaničevalen attitude do okolice je seveda posledica nizke samozavesti in nezadostnosti. Sumim, da so ga v ranih letih vrstniki v šoli/družbi (vedno je stal bolj ob strani, pussy pač) konstantno maltretirali (tudi fizično), doma pa so ga starši tolažili s pavšalnimi "Ti si najboljšejši, fovš so ti, na, vzemi čokolado, pridn si" in podobnim, kar mu je nudilo (trenutno in hitro minljivo) tolažbo. Najbrž je izstopal z debelostjo ali čem podobnim, otroci pa tako hitro najdejo šibko točko. Roko na srce tudi danes ni ravno slok in tega se tudi zaveda, četudi se ukvarja s športom. Prasice od kil ne gredo dovolj dol pa če se jebeš, šit! Izdaja ga klasičen sindrom špeha v mladosti - podbradka v starosti. Obenem mu starši niso nudili dovolj telesnega stika, začenši s prehitro odstavitvijo od joške. Mati je gotovo s pozornostjo obsedena zafrustrirana hohštaplerka (v omari ima vsaj kos ali dva garderobe s tigrastim in/ali leopardjim vzorcem. Pogumna, a?) in povešene joške pač niso modne. Zanjo bi kar stavil, da ni doma iz mesta, dedek je bil najbrž kak manjši vaški obrtnik v proizvodnostoritveni dejavnosti, saj veste, krojač, čevljar ali kaj podobnega, babica gospodinja/kmetica. Mamica je nato doštudirala, se kot ekonomistka zaposlila v trgovskem podjetju ali pa zlezla v prosveto (tam je lažje prosperirati, je bolj pridna, ambiciozna in zagrizena ter zvita kot brihtna) in nato pridno lezla proti vrhu. Moža je najbrž spoznala v sosednji pisarni. "Tako rad mi nosi kavico, kar vzela ga bom!" Obenem je mommy gotovo močnejši partner v starševsko-partnerskem odnosu, očka je skorajda zagotovo copata. Možu najbrž še danes izbira obleke, "Da boš za med ljudi, kmet, vse moram storiti namesto tebe, nč ni od tebe". Pobič je na ta način seveda vsrkal kar nekaj nepravih miselnih vzorcev. Dobra in edina prava ženska je mati, vsi moški pa so v bistvu manjvredni. Dopuščam možnost, da je oča mati varal, tudi on je potreboval ventil in samopotrditev. In tako je mulo fasal doživljenske komplekse. Ups. Še manj je prejel pristne čustvene podpore in ljubezni (razen na deklarativni ravni). Z njim so se radi hvalili pred drugimi, naš sine gor naš sine dol, ZARES pa z njim nikoli niso komunicirali. Vse skupaj je seveda rezultiralo v kompenziranju, zato se je v želji po samopotrditvi udeleževal vseh bralnih značk/vegovih tekmovanj in podobnega. Roko na srce, na šolskih krosih gotovo ni blestel, pri telovadbi je solidne rezultate dosegal kvečjemu pri suvanju krogle ali rokoborbi (tu mu je kilaža prišla prav). Punc se je dolgo bal (žal ni vedel, da niso vse tako težke, kot je njegova mati), nato je, tam nekje na začetku dvajsetih, prebral kakšno samopomoč knjigo ali podobno newage crap, tako ali drugače načrtno ubil čustva (torej strah pred ženskami/neuspehom/posmehovanjem) in si rekel: "Vam bom že pokazal!!!" Pridno je študiral, doštudiral ter pričel služiti fičenke, takrat ali malce kasneje je spoznal (bolj verjetno kasneje, dokler ni imel denarja sam pred seboj pač ni bil frajer, ergo ni upal do bejb) precej brihtno, a nesamozavestno punco (bejba gotovo ni najstarejši otrok v družini), ravno pravšnjo žrtev za prodajanje naštudiranih for, s katerimi ji je kojci spodnesel tla pod nogami in jo, kot materin surogat, postavil na piedestal. Bejbi se je seveda takoj ftrgalo, "Wuiiiiii, tip me nosi po rokah, pa tako tough je, nepopustljiv in močan in samo mene vidi". Žal se ni spoznala na govorico telesa, poba v javnosti še dandanes ne kontrolira rok, pa če zraven drži še tako neizprosno izklesan samozavesten ksiht. Ona je najbrž nežna dušica (tako kot on, da ne bo pomote, zunanji znaki agresije so tako ali tako le obrambni refleks), pri njej doma je bil najbrž glavni oča, če ima (starejšega) brata je njemu namenjal vso pozornost, njej pač ne. Obenem jo solidno poriva, torej neegoistično, saj je vendarle nadomestek mamice, zanjo pa je potrebno potrpeti in storiti čisto vse. Ironično je seveda, da se mu telesni stik pravzaprav gabi (ker ga ni prejel v mladosti). Vse za kompenzacijo, le zadovoljen ne bo nikoli, česar še ne ve. Pššššt, ne mu povedat, naj se še malo matra in liže njemu osebno smrdečo češpljo... Bejbe mi je trenutno rahlo žal, a me ne skrbi, slej ko prej bo spoznala, da je tip debil, ob takem ali drugačnem dogodku se bo izkazalo, da je reva in takrat se ji bo podrl svet. Ob njenem morebitnem nedolžnem flirtanju bi se mu zagotovo ftrgalo. Eh, sj se mi ne da več, uporabimo raje alternativni konec: in tako sta do konca svojih dni srečno živela v Potemkinovi vasi poškodovanih duš. Za pogumnejše še mental challenge: si upate predstavljati psihosliko njunih morebitnih otrok? :OO P.S. Ej Bassman, brez filtra sočnejših besed bi bil umjetnički dojam zgornjega športanja dosti boljši. Mislm res no, dlje sem popravljal kot pisal. |
badabum @ Wed 17 Sep, 2008 11:57 Napisal/a: |
Bolj to drugo, labilnim posameznikom jasno predstavljene pshioslike praviloma resno zdrmajo svet (nevarnost samopoškodb), zato sem se jim na poljubu preventivno izogibal (četudi materiala definitivno ni primanjkovalo).
Tokrat pa... izjema potrjuje pravilo. |
Terminatorka @ Sre 17 Sep, 2008 8:14 pm Napisal/a: |
Spet firbec. A Arbiter in badabum še nista banana pri sosedovih? |
Arbiter_universale @ Čet 18 Sep, 2008 7:50 am Napisal/a: |
Mislim, da se trenutno Headroom ukvarja s tem, kako bi banal ljudi na povej.net forumu. Tako sem videl v svoji arbitrovski psihološko preroški krogli. Na koncu bo še res ostal čisto sam na poljubu in potem bo ironično forum namenjen ljubezni postal forum namenjen popolnemu egoizmu. Ta pojav že dolgo opazujem in mi ni prav nič všeč.
LP,Arbi |
Arbiter_universale @ čet 18 Sep, 2008 9:55 am Napisal/a: |
Ja jebela no! Potem pa je čisto zares psihopat ta izvošček.
Sem ga kar dobro pogruntal torej. Res uboga tista njegova Evica. Lahko bi prišla kdaj k meni na obisk, da bi jo potolažil. LP,Arbi |
badabum @ čet 18 Sep, 2008 11:49 am Napisal/a: |
lol. Dvomim. Headvoid je v svojem lajfu control freak, ergo je v postelji šefica kar lepo ona. |
Bassman @ čet 18 Sep, 2008 14:24 Napisal/a: |
Ja zato pa ima vsak tukaj možnost, da si sam zbriše profil. |
Terminatorka @ čet 18 Sep, 2008 4:18 pm Napisal/a: | ||
Ja to smo tukaj že prakticirali. Večkrat. Sam to ne reši problema drugje. Prav tako je tudi težko pričakovati, da bo ta forum ustrezno nadomestilo vsem, ki ne morjeo ali nočejo več sodelovat na onem drugem. Nekako imam vtis, da je tisti forum tam precej bolj ff in da ga to vseskozi drži pokonci. |