Zlobko @ Sob Nov 29, 2008 10:18 pm Napisal/a: |
Blah!!!
Bluzite |
Zlobko @ Ned Nov 30, 2008 7:36 pm Napisal/a: |
"Kdor ve, ne govori; kdor govori, ne ve."
Lao-tse |
Arbiter_universale @ Mon 01 Dec, 2008 14:06 Napisal/a: |
Joj joj. Pa imamo spet enega psihota na tapeti.
Da res ne gre brez te golazni. Damn! Prav imaš. Vedno v življenju imaš prav in si car! LP,Arbi |
Zlobko @ Sat 06 Dec, 2008 15:50 Napisal/a: | ||
Psihopat! Jaz? Ampak, tvoja mama ne misli tako, pravi da sem čisto OK |
Arbiter_universale @ Tue 09 Dec, 2008 21:11 Napisal/a: |
Mensa je dejansko, teoretično, aplikativno, bazično, izkustveno, abstraktno, paranormalno in po vseh ostalih kriterijih bullshit. Skupina blodnjavih narcisov, ki se zbirajo v nekem zaprašenem prostoru, z očitnima smotroma, da bi gubili vreme in da bi pili drugorazredno pivo.
LP,Arbi |
Arbiter_universale @ Sre 10 Dec, 2008 12:47 Napisal/a: |
Eh, zdaj se je moj občutek še poslabšal. Počutim se, kot nekakšna zverina, ki so jo namestili v posebno kletko, kjer lahko dela zgago ob omejenih življenjskih prvinah.
To je nepošteno in je prednost za gospoda Zlobka, saj se on v tej vlogi dosti bolje počuti. Presneto. Na koncu psihoti vseeno zmagajo, če jih palicaji po trepetajočih prstih ne mahnejo. LP,Arbi |
Arbiter_universale @ Sre 10 Dec, 2008 21:42 Napisal/a: |
Ah, kdo pa pravi da sem v Menzi? Raje ne hodi tja jest, ker je hrana popolnoma zanič, pa še smrdi po luzerstvu in postanem lepkem pivu.
Kdo pa pravi, da me moraš kamorkoli uvrstiti? Kako pa bi bilo, če bi me sprejela? Brez pištole seveda,hihi. Zlobko si želi v Menzo. Oja,ta pa bi rad jedel pri polni mizi! Ta bi tako žrl, da bi na koncu še samega sebe požrl. Jebela, kaj čemo. LP,Arbi |
donna @ čet Dec 11, 2008 2:17 pm Napisal/a: |
Ma nehala sem bom ukvarjat s tabo, itak polovico tvojih postov ne razumem..... |
donna @ čet 11 Dec, 2008 21:34 Napisal/a: |
ma od kje si pa sedaj ti pršla? |
donna @ čet Dec 11, 2008 9:34 pm Napisal/a: |
ma od kje si pa sedaj ti pršla? |
Arbiter_universale @ Thu 11 Dec, 2008 19:42 Napisal/a: |
Kaj mene briga njegov iq. Njega očitno bolj zanima moj,hihi.
Obremenim pa se prav toliko, kolikor zmorem in nič več. Seveda pa nič drugega ne počnem, kot pišem tukaj,dr¤¤¤¤ q. in štejem golobe medtem, ko se smilim sam sebi. Zloba pa je kreten. Takšen, kot sem jih že dolgo vajen in takšen zaradi katerih je Mensa zaprla svojo rit pred razumno kritiko, ki jo je Arbi neusmiljeno vsiljeval. Takšna je moja narava in ni nadkompenzacija, kot si predstavlja napihnjeni Zlobkič. Aha, saj res. Inteligentni ljudje ne znajo pisati in zato Zloba pač ne piše, ker je zelo inteligenten. Tako so me na Mensi naučili in tako so tudi Zlobkotu možgane sprali,hihi. Kaj čemo. Bebci pač vsi skupaj. Luzerji ampak tapravi luzerji, ne takšni, kot naj bi bil Arbi. Ker ne more razumeti kaj več, evo mu Zlobkotu serviram v njegovem jeziku: Faušija te matra stari! In pojma nimaš, da je tako. Ampak bo bolje, ko boš na psihoterapijo ponovno šel. Slabo je bilo, ker si opustil terapijo stari. Resno pa se postavlja vprašanje zakaj g. Zloba sploh sodeluje v tej debati? Že zdavnaj bi moral nehati, ker je namreč tako pametno racionalen, da nalima samo eno slikico in smajlija. Zelo je pameten, ker ne zapravlja energije. Tudi to pravijo na Mensi, da je znak strahovite pameti. Ampak zakaj potem sploh nadaljuje s temi slikicami? Zakaj potem takšen majhen fotonček energije? čemu? Zlobi? Ne bi rekel. Rekel bi, da trpi, ker nima pojma zakaj sploh počne vse skupaj. a. ker je kreten in sploh ne ve kaj dela b. ker je bolnik in ne more nehati in tudi ne ve kaj dela c. ker je psihopat in uživa. Mah gobec bi mu moral razbiti in bi bil mir,hihi. LP,Arbi |