Pero Piše

Ljubezen in odnosi - Misli za prihodnost?!

-Naya- - čet 29 Apr, 2004 20:20
Naslov sporočila: Misli za prihodnost?!
Se vam je kdaj zgodilo da ste bili v razmerju v katerem ste se zelo dobro zavedali da je oseba ki je z vami zelo dober človek, da do vas čuti nekaj kar boste redkokdaj spet doživeli, da bi za vas naredila marsikaj na kar marsikdo niti pomislil ne bo...
In hkrati ste se zavedali da vam to ni dovolj.
Da želite nekaj več.
In da morate končati in iti svojo pot ne glede na to kako težko je.

In preden ste končali ste se prekleto dobro zavedali da vam bo nekoč žal za to osebo.
In potem ste si dopovedovali da si morate zapomniti ta trenutek, točno ta trenutek: vaše misli, vaše občutke, vaša čustva... Da si morate vse to zapomniti za nekoč, ko vam bo žal da ste tako dobro osebo izpustili iz svojega življenja... da vam bo takrat lažje... da se boste spomnili na točno tisti trenutek in boste vedeli da je bilo takrat to najboljše za vas, da takrat pač niste mogli drugače in da takrat niste imeli druge izbire... da vam bo potem manj žal...

Se vam je kdaj zgodilo kaj podobnega?

Da je bila neka oseba mogoče predobra... pa vseeno ne dovolj dobra. In zaradi tega tisti občutek, da vam bo nekoč žal...
Ker čisto odkrito povedano: redkokdaj srečamo v življenju ljudi ki so za nas pripravljeni narediti marsikaj, se odpovedati za nas marsičemu, biti potrpežljivi z nami v nulo... take osebe so redke... in kasneje ponavadi vedno dobimo kaj slabšega... ampak tako smo očitno naravnani - mazohistično...
Predobri ljudje nam niso dovolj, rabimo akcijo, pestrost... pa čeprav za ceno zvestobe, svobode, ljubezni same... česarkoli že...
Poklièunga - Pet 30 Apr, 2004 08:09
Naslov sporočila:
No,jz take deklce pač še nism sreču,ker če bi jo,jo najbrž ebi spustu iz rok kr tko.Sej vem da ni KR TKO,sam vseen...bi se tud jz potrudu in bil do nje tak kot ona do mene...no,jz sm itaq zmer tak,kot si opisala.

No,v bistvu,kar si ti kle napisala je men rekla moja bivša,ko me je skenslala.V bistvu je TOčNO TO povedala,samo za malenkost drugimi besedami...

Jz loh na to rečem samo WHAT THE FUCK?
Mislm,če ti je nekdo res tko,kot si opisala,zakaj bi ga skenslala -Naya-?
A mi lahko to prosim kdo razloži,ker men pač ni jsano,zakaj bi menjal punco/fanta,ki je res carski do nas in kot si opisala v bistvu oh in sploh...

Sam ne mi spet sexa mešat v to sceno!
Shajtana - Pet 30 Apr, 2004 08:15
Naslov sporočila:
Ja jaz razumem Nayo ampak to je tezko razlozit. Pac nekaj manjka pac ne cutis enako do njega kot on do tebe in ni fer da ta oseba misli da ti tako cutis do nje. Vsaj po mojem mnenju...sm mela priloznost biti s fantom ki bi vse naredil zame in vem da bi me nosil po rokah...ampak ni blo to to..men ni dogajal tako kot je njemu...jaz nism mela zelje biti ves cas z njim kot jo je mel on z mano...enostavno nisem mogla.
Poklièunga - Pet 30 Apr, 2004 08:20
Naslov sporočila:
Ja,to je v redu scenarij...pač ti ni bilo do njega,samo kaj pa če ti je do njega?
Shajtana - Pet 30 Apr, 2004 08:23
Naslov sporočila:
Ja ne...bilo mi je do njega, mela sm ga rada ampak bolj prijateljsko oz. ne v taki meri kot on mene..in mislm da ga nikol ne bi mela tok rada kot on mene in potem to ni fer do njega ker mu jaz ljubezni ne bi bila sposobna vracat v taki meri.
palèica - Pet 30 Apr, 2004 08:25
Naslov sporočila:
Ej, pa sej po moje ne gre za to, da bi te on nosil po rokah, da bi zate naredil vse. če prav razumem je Neya poudarila tisti, da srečaš nekoga ki ti je nekaj več, pa vseeno je nemogoče biti z njim .

Sem ga srečala....in pustila najino prihodnost odprto ...nikoli ne bom vedela kaj bi se zgodilo, če bi le lahko bila spontana ....to me muči še danes, po 15 letih ...i
Poklièunga - Pet 30 Apr, 2004 08:29
Naslov sporočila:
In zakaj si spustila vajino prihodnost?

Jz ti na to v bistvu rečem samo...prov ti je,da te vsaj mal matra to!
Shajtana - Pet 30 Apr, 2004 08:32
Naslov sporočila:
Ja sj ti je napisala da zato ker je bilo nemogoce biti z njim.
Jaz take situacije se nism mela..ok ja sm spustila ful enih priloznosti za katerimi mi je zal ampak ni tko nc drasticnga.
Vem pa da ce bom zdj spustila eno priloznost oz. ne bom nc naredilo dokler ne bo prepozno da mi bo ful ful zal.
Anonymous - Pet 30 Apr, 2004 08:42
Naslov sporočila:
Jaz se težko postavim v to situacijo, ker je nisem jaz doživela. Takih in podobnih scen se vrti mnogim ljudem, a vsak vlogo odigra drugače, ker ima vsak človek postavljene prioritete na malo drugačen način.

V tem primeru, ki si ga dala ti Naya, pa lahko rečem, da je čudovito, če si imela priložnost doživljat neke trenutke s človekom, kakršnega si opisala. Samo, če si ugotovila, da navkjub vsemu tebi to ni dovolj za nadaljevanje, si le ne beli glave s tem, kako ti bo nekoč žal in kako ne boš nikoli več spoznala tako plemenite osebe. Misli raje na to, kako bo naslednji moški, ki bo prišel v tvoje živlenje, še boljši, še bolj ljubeč in še z vsemi kvalitetami zravn, ki jih letu pogrešaš.

Lepe misli SO dovoljene, to nas vodi v lepo živlenje in z lepimi mislimi, ki jih nosimo v sebi, dobro samo pride k nam.
-Naya- - Pet 30 Apr, 2004 10:03
Naslov sporočila:
Point je v tem da sem bila s takim človekom... in sem dala čez ravno to: da preden sem končala z njim, tisti trenutki preden sva se dobila, preden sem mu mislila rečt da nima smisla it naprej, sem vedela da mi bo nekoč žal in sem si dopoivedovala da si moram zapomniti tisti trenutek in točno tiste občutke...

In res, čez dve leti sem ga spet srečala... se noro zaljubila vanj... (kje je tu logika?!?) in seveda mi je bilo prekleto žal. Vendar sem se spomnila tistega kar sem si dve leti nazaj dopovedovala... in sem vedela da pač takrat ni šlo drugače.
In mi je bilo vsaj malce lažje... in nisem tako zelo obžalovala odločitve.
Bassman - Pet 30 Apr, 2004 10:08
Naslov sporočila:
jagoda Napisal/a:
Jaz se težko postavim v to situacijo, ker je nisem jaz doživela. Takih in podobnih scen se vrti mnogim ljudem, a vsak vlogo odigra drugače, ker ima vsak človek postavljene prioritete na malo drugačen način.

V tem primeru, ki si ga dala ti Naya, pa lahko rečem, da je čudovito, če si imela priložnost doživljat neke trenutke s človekom, kakršnega si opisala. Samo, če si ugotovila, da navkjub vsemu tebi to ni dovolj za nadaljevanje, si le ne beli glave s tem, kako ti bo nekoč žal in kako ne boš nikoli več spoznala tako plemenite osebe. Misli raje na to, kako bo naslednji moški, ki bo prišel v tvoje živlenje, še boljši, še bolj ljubeč in še z vsemi kvalitetami zravn, ki jih letu pogrešaš.

Lepe misli SO dovoljene, to nas vodi v lepo živlenje in z lepimi mislimi, ki jih nosimo v sebi, dobro samo pride k nam.

Ok sej to je vse lepo in prav, vsak je gospodra svojega življenja, ampak a ni to full sebično, kaj pa čustva tega tipa, ki je rečmo še full nor nanjo, njej pa ni več do njega!
-Naya- - Pet 30 Apr, 2004 10:20
Naslov sporočila:
Jagoda... point je v tem, da v eni osebi pač ne moreš dobiti vsega dobrega. Lahko je dober v vseh pogledih kot sem opisala zgoraj, hkrati pa mu manjka nekaj... mogoče nekaj kar jaz najbolj potrebujem pri tipu in mogoče je ravno to edino česar nima... in to pretehta vse dobro kar je v njem.
Naslednji v katerih iščem tisto kar rabim pač ne morejo imeti vsega... imajo to kar si želim, imajo pa zato toliko več drugih minusov. Torej naslednji ni nujno da je boljši... In to je prevelik optimizem za moje pojme, sem preveč realna pomežik

Vsakega partnerja tehtamo, hkrati tudi sebe... in ko pretehtamo kaj nam je pomembnejše takrat pade odločitev...

In ne moreš biti z nekom samo zato ker je dober s tabo... vsaj jaz ne... mora biti nekaj več... najti tako osebo? No to je druga zgodba pomežik
palèica - Pet 30 Apr, 2004 10:24
Naslov sporočila:
Ma kaj pa vem ...Neya, sej res da je lahko en, ohh in sploh, tko navzven ....ampak ti neki več rabiš. In tisto kar ti manjka pri njemu, naj ti da vedeti, da to ni to. Išči tistega ki ima vse lastnosti, ki jih iščeš. Ne bodi zadovoljna dokler ne najdeš tega kar iščeš.
Bassman - Pet 30 Apr, 2004 10:31
Naslov sporočila:
Madona ste tuki vsi sebični, kaj pa čustva in strto srce nasprotne strani!
palèica - Pet 30 Apr, 2004 10:37
Naslov sporočila:
Admin ..tist njegov / njen problem!!!
Shajtana - Pet 30 Apr, 2004 10:40
Naslov sporočila:
Hm skrajni cas da ratamo nekateri bolj sebicni...jaz se v ibr prevec na vse druge oziram pa se obremenjujem zarad vsega kr s enjim dogaja pa da slucajn ne bo kdo prizadet pa da ne bo komu kej bad pa gor pa dol...efekta ni nobenga pametnga razen men gre na tone energije...in kt je palcica rekla nej se on/ona s tem ukvarja..a se slucajn kdo z mano ukvarja ce mi srce zlom..ja zihr ja.
srèica - Pet 30 Apr, 2004 10:56
Naslov sporočila:
to se mi še ni zgodilo.
EnigmA - Pet 30 Apr, 2004 11:10
Naslov sporočila:
Pismo Admin, na momente pa res imaš neumne. Sorry no. Kam bi pa prišli, če bi na vsakem koraku gledali na čustva drugih ljudi? Pol bi se še vsi mučili s partnerjem, ki mu je do nas, nas pa vleče drugam. Je smiselno? Ni, a ne?

Za ostalo pa...ne preveč objokovati preteklosti. Ker je preteklost. Poberi ven najboljše, najslabše pa uporabi za lekcijo za naprej.
In nazadnje; naj vam bo žal za tiste stvari, ki jih ne naredite in ne za tiste, ki jih.

Zakaj? Ker tako pač je!
-Naya- - Pet 30 Apr, 2004 12:18
Naslov sporočila:
Pa dobro, v bistvu ne obžalujem stvari ki so se mi zgodile, ki sem jih naredila...
... ampak se pa zgodi da v življenju srečaš nekoga s katerimi veš da bi si lahko ustvaril res v redu življenje, da je to oseba ki ji v nulo lahko zaupaš, ki te ima rad/a tako zelo kot te ima le redkokdo in ima vse tiste prave kvalitete ki naj bi jih partner imel... in če spustiš tako osebo iz rok - zaradi nekih bedastih, skorajda nepomembnih reči, ki jih pač v tistem momentu želiš in hočeš... ja potem moraš biti že butast da se ne zavedaš tega da ti bo nekoč prekleto žal.

Žal ti bo za osebo, ki si ji toliko pomenil... žal za tem kar bi lahko imel s to osebo (v dolgoročnem smislu)... Seveda pa ti ni žal za odločitvijo ki si jo naredil - ker si pač takrat tako čutil in je bila to za tebe takrat edina pot.

Kdo sploh razume to? No po moje lahko tole razume itak samo tisti ki je šel čez to.

Sebičnost? Vsako dejanje je sebično. čisto vsako, Admin!!!
In ja, tudi tu je sebičnost: nehaš z nekom do kogar ne čutiš to kar on čuti do tebe- še zdaleč ne kaj takega.
Delno je sebičnost, je pa definitivno pravilna odločitev: če ne drugače zato ker je v vezi treba bit iskren, a ne? pomežik In zakaj vztrajati z nekom ki je nor nate, ti pa ne čutiš tega nazaj? Bi bila to bolj prava odločitev od iskrenosti? Dvomim da misliš tako.
Anonymous - Sob 01 Maj, 2004 13:07
Naslov sporočila:
Logično je, da je vedno nekdo bolj prizadet, a to je življenje. Konec koncev bi človeku naredil večje trpljenje, če bi ob njem vstrajal nezadovoljen, ker bi šlo posledično vse narobe.
Admin saj sam praviš, da se vedno najdejo boljši.

Naya, še vedno pravim, da če ne štima greš z življenjem dalje, misli pa tako in tako ostanejo nekje v glavi in privrejo na plan, ko najmanj pričakuješ in želiš. Hočem rečt, da vsaka stvar, ki jo doživiš, postane del življenja. če tista tvoja veza ni zapolnila tvojih potreb in želja pač to ni to, a to še ne pomeni, da ni nekje nokdo, ki bi bil boljši, bolj blizu tvojim željam.
Anonymous - Sob 01 Maj, 2004 13:22
Naslov sporočila:
Naya, zej sem se mal bl poglobila v tele tvoje poste in sem dojela, da sem šla v bostvu sama skoz to pri mojem prvem fantu.
Skupaj sva bla dobra štiri leta, vsi so naju že poročil. Bla sva zlo dobra prijatelja s skupnimi interesi. Fant me je imel res rad. Bil bi krasen mož in še boljši očka a kaj ko sem bla jaz vedno bolj nezadovoljna, ker je bil najin odnos vse prej kot sexualen. Tu se je zataknilo in posledično sva bila v bistvu dober prijateljski par, kar meni ni bilo dovolj.
Zelo mi je blo hudo končat to vezo, ker sem vedla, da bom ob prijatelja vsaj za nekaj časa, saj nisem mogla pričakovat, da bi on bil lahko ravnodušen zravn mene, ker me je res ljubil.
A življenje je šlo dalje. On si je ustvaril družino, jaz sem pa tudi naška srečo in ti garanteram, da lahko najdeš boljše, le morda v drugačnem pogledu.
Poklièunga - Sob 01 Maj, 2004 18:49
Naslov sporočila:
-Naya- Napisal/a:
Pa dobro, v bistvu ne obžalujem stvari ki so se mi zgodile, ki sem jih naredila...
... ampak se pa zgodi da v življenju srečaš nekoga s katerimi veš da bi si lahko ustvaril res v redu življenje, da je to oseba ki ji v nulo lahko zaupaš, ki te ima rad/a tako zelo kot te ima le redkokdo in ima vse tiste prave kvalitete ki naj bi jih partner imel... in če spustiš tako osebo iz rok - zaradi nekih bedastih, skorajda nepomembnih reči, ki jih pač v tistem momentu želiš in hočeš... ja potem moraš biti že butast da se ne zavedaš tega da ti bo nekoč prekleto žal.

Žal ti bo za osebo, ki si ji toliko pomenil... žal za tem kar bi lahko imel s to osebo (v dolgoročnem smislu)... Seveda pa ti ni žal za odločitvijo ki si jo naredil - ker si pač takrat tako čutil in je bila to za tebe takrat edina pot.

Kdo sploh razume to? No po moje lahko tole razume itak samo tisti ki je šel čez to.

No,za tale post sm mogu pa prov prevert,če ga je res -Naya- napisala in ne moja bivša.
Mislm...to so čist besede,ki sm jih jz slišu od nje.
Ja,ona si je zdj baje nabavla comp in ma ADSL,pa bi po kakem čudnem naklučju lahko ona uletela na ta forum (boh dej,da se to NE zgodi) in to napisala. No ja... Jz loh iz druge strani povem,kak je filing,k je -Naya- napisala iz njene strani. Samo...NE BOM! Sm se že dost razpisu in razgovoru o tej temi.
-Naya- - Sob 01 Maj, 2004 18:51
Naslov sporočila:
No nekaj takega sem opisovala, Jagoda pomežik

No to da lahko najdeš nekaj boljšega... hm... najbrž res da lahko, ja... saj drugače se nikoli ne moreš ustalit... ker taka zveza ne pelje nikamor... ti preveč stvari manjka, naj bo človek še tako dober...
Poklièunga - Sob 01 Maj, 2004 18:57
Naslov sporočila:
Zakaj QUOTE ne dela več???
To se je zdj že ene 3ič zgodil,da ne dela tko k more.
Bassman - Ned 02 Maj, 2004 10:13
Naslov sporočila:
quote dela, sam teb ne pokličunga
Ajk - Ned 02 Maj, 2004 13:20
Naslov sporočila:
Pokličunga Napisal/a:
Zakaj QUOTE ne dela več???
To se je zdj že ene 3ič zgodil,da ne dela tko k more.

Zna biti, da imas odkljukano opcijo "Izklopi BBCode v tem sporocilu" ali pa imas to nastavljeno kar v profilu.
Admin ti lahko preveri. pomežik
-Naya- - Ned 02 Maj, 2004 18:57
Naslov sporočila:
Pokličunga saj komot lahko kaj poveš tudi iz druge strani... mogoče pa komu od nas odpreš oči pomežik
Poklièunga - Ned 02 Maj, 2004 23:50
Naslov sporočila:
Jah kaj naj rečem,kar še nism povdu....Nč tazga ni več v bistvu.

No,povem vam lahko to,da je najbl bedn filing to,da veš,da te ma še rad/a in ti njo/njega,pa vseen ne bosta več skp,ker on/a čuti neki...ne vem kaj...
Da je ljubezen še med vama,ampak da gre en za "višjim ciljem"....SUX big time!
cherry - Pon 03 Maj, 2004 18:26
Naslov sporočila: Re: Misli za prihodnost?!
sem trenutno v taksni situaciji in to ze precej casa... a ne morem pisat o tem, k me ze tako izcrpa...

ne morem Crying or Very sad
Anonymous - Pon 03 Maj, 2004 21:14
Naslov sporočila:
Cherry, zakaj misliš, da bi te to dodatno izčrpalo? če mene prašaš, kvečjem v korist ti je lahko, saj ko pišeš, privrejo na dan vse mogoče misli, ki drugače ostanejo nekje na dnu našega podstrešja in delajo gužvo.
cherry - Tor 04 Maj, 2004 16:28
Naslov sporočila:
izcrpalo zato k sem to ze stokrat prezvecla ze... s prijatelji... z znanci... ze dostikrat dala cez svoje mozgancke... tko da nic se bati, da to v sebi drzim, hehehe... to pa sploh ne morem... kadar imam problem grem ne samo k eni ampak k vecimi ljudmi iz se razgovorim... da mi je potem lazje pri srcu...

poklick... k ne stekas, kako je to mozno... morda ti bom jaz znala malo razloziti:

kot sem ze povedala, sem v taksnem stanju... moski, ki mi je kot prijatelj zelo prirasel k srcu... in na nek nacin sva tudi pristala v postelji... jaz se pa z NOBENEMU ne dajem dol, ki mu ne zaupam... in itak: je bil sele drugi v mojem zivljenju s kateremu sem delila te intimnosti... tko... torej, zame je telesna ljubezen zelo povezana z dusevno ljubezen...

torej v tej situaciji sem se mu predala... v tem trenutku sem cutila tako... sem hrepenela po dotikih, toplini... po sexu... in ko je bilo konec tega... hm, kaj pa zdaj... razmisljala sem: ali razmislja tudi on, da sva zdaj par (saj je vedel za mojo maloizkusenost)... ali zeli zdaj vec od mene? kaj jaz sploh cutim do njega... bi bil pravi za poskus v dvoje?

sama nisem vedela, kaj storiti... po eni strani sem se pocutila tako varna, ljubljena... spostovana... in VEM... zelo, zelo rad me ima in si zeli kaj resnega, a tako odkrita kot sem pac, sem mu takoj po najini prvi sexualni akciji povedala moje stanje: takrat se bivsega tudi nisem cisto prebolela in pri sebi nekaj stvari nisem imela poslihtanih...

vse je sprejel, vse poskusal razumeti... torej, res res cudovit fant... sprejel me je taksno z vsemi odlocitvami in to mi je dalo samo se hujsi obcutek... me je ozalilo... rajse bi videla, da bi me brcnil v rit pa rekel: baba blesava, k ne ves, kaj bi rada... ne, pripravljen je bil, mi dati cas...

AMPAK... to je to, kar ne razumes: saj poznas obcutek, ko punca enkrat res res prevzame tvoje srce... ma, vroce ti postaja, ko jo zagledas... pricara ti nasmesek do uses... srcek priskakuje... dobis pudig kolena... to vse je obcutek zaljubljenosti... hormoni, roza oblaki... cel svet je lep... komaj cakas, da te spet poklice... zelis biti sam z njo... sam nekje na nekem romanticnem kraju...

to je falilo... in sem se sprasevala: a je to sploh potrebno... ni dovolj, da me le ljubi in bi vse zame dal? ali ni to to, kar si zelim... da bi mene in samo mene zelel imeti? zakaj bi mi moral srcek poskakovati... saj je dovolj da me vzame v objem, kadar mi gre vse narobe... saj je dovolj da je pripravljen mi poslusati, me sprejeti... vse vse vse to... je treba, da bi mi metuljcki po trebuhu letali, kadar ga zagledam? saj pravijo, da zaljubljenost itak mine s casom... ni morda dovolj, ce bi zacela brez zaljubljenosti ze na zacetku pravo, zrelo ljubezen gojiti?

teli in se mnogo vec vprasanji se danes po enem letu rojevajo po moji glavi...

in hudo mi je, ker si ta fant zasluzi res naj naj boljse v zivljenju in prav jaz, ki si jo edino zeli, mu tega ne morem dati... kako fatalno... kruto...
Poklièunga - Tor 04 Maj, 2004 19:23
Naslov sporočila:
Jah izkoristla si ga kot REBOUND fanta! To je čist tko enostavno razloženo...rebound boy.

Sam to je čist druga situacija kot je bila pri meni.
No,skp sva bla let pa pol (skor no) in jz sm se glih zalubu vanjo (je trajal približno 1 let,da je pršlo do tega).
Po kakem mescu pa še mal počasneg odtujevanja od mene mi deklca pol,ko sva se že "zmenila",da pač ne bova več skp pove,da sm jz res love of her life,samo da si ona želi otroka in družine še pred svojim 30 letom in KAO me je zato pustila...aja,pa še zato,ker nimam gnara.

Mah,res se mi en da o tem zdj full razpisat se,ker sm dal dost čez zarad tega,še potrebn nism bil nč ene 3 tedne.Sm se razpisaru o tej temi tok,k še nikol o ničemer. čist me je zadel to preveč,ko se je zgodil,zdj je "že" skor pol leta od tega...če sm natančn je minil 5 mescov in 4 dni (če smo danes 4.5.04) in zame ona ne obstaja več.Ne zato,ker me je skenslala,ampak ker mi je tko grdo lagala. No ja,obstaja,dokler mi en vrne 40k k mi jih je dolžna,pol ap samo adijo...ŽAL!

Jz nism hotu,da bi blo tko in bi bil z njo ql,če mi nebi tko grdo lagala.

V glavnem...kako je lahko nekdo love of your life,če si ga ne želiš več? Men to pač ni jasno. Vsem je govorila,da bo najbrž nardila res največjo napako,sam da jo enostavno more narest. Vsem pomeni...svoji najboljši prjatlci,moji sestri,svoji sestri...z vsemi sm se o tem pogovarju in vse so mi isto povedale,vse so mi to povedale. Nč JASN!
Al je pa enostavno tok dobra spletkarka in je vse to tko načrtovala,kot je hotla. Sam mi je kolegica povedala,da je še neki cajta vsakič začela jokat,ko ji je mene omenila. Nč JASN!

Zakaj že pol to narest?

No,ko je bilo to aktualno sm jz pisu kao pismo njej namenjeno,ki ga nism mislu nikol poslat in ga tud nism...no v glavnem,pismo je bilo dolgo mislim da 9 A4 strani.Pa jz dost na majhno pišem. Papir vse prenese in men je tud prov sedl,da sm to pisu.Pa še ena kolegica mi je takrat full pomagala oz. takrat sva ratala kolega.Mi je stala ob strani,me poslušala,me poklicala,ko je vidla,da sm bedn in tko naprej.To ji nikoli ne pozabim.

cherry Napisal/a:
je treba, da bi mi metuljcki po trebuhu letali, kadar ga zagledam?

JA je potrebno...VSAJ ŠE neki let po poroki bi blo fajn,če bi se to dogajal.
Shajtana - Sre 05 Maj, 2004 06:56
Naslov sporočila:
Znanstveno nej bi blo dokazan da metuljcki in taka huda zaljubljenost traja max 1,5 leta do 2 leti...
Tko da se je pol treba hitr porocit. pomežik
mity - Sre 05 Maj, 2004 07:29
Naslov sporočila:
Jest full stekam Nyo in kaj je s tem mislila.....
To je obcutek,ko nekoga nosis na vesti,ko ves,da je clovek dosti boljsi clovek kot si ti,ker je iskren do tebe medtem,ko ti kolebas med svojimi custvi in fantazijami oz divjostjo...ko nisi dovolj zrel da bi znal hipoma polno sprejeti ali polno zavrniti tisto,kar ta oseba ponuja...
Ja,sem dozivel to..in ko se spomnim imam se vedno grenak priokus v ustih...
-Naya- - Sre 05 Maj, 2004 12:17
Naslov sporočila:
TO govorim Mity, ti si car pomežik
nobody - Sre 05 Maj, 2004 13:02
Naslov sporočila:
OK ampak če ni filinga ga preprosti ni,
Lahko smo čudoviti smo enkratni in neponovljivi , ampak če to nekomu ni mar ga ne zadane ali pa kaj takega niti ne potrebuje, je stvar zaman.
Sicer pa ponujene in samoumevne zadeve, za katere se še trudit ni treba tko niso kaj dost vredne.Jaz sem dolgolasec, lepih las divje sanje vsake ki gre na chipendense recimo, ona želi obritoglavca,,,,, torej totalni zamik. Pa mam lahklo še tko lepe lase, ampak ona ima rajši golopizdice-pardon obritoglavce. Torej pač ni kompatibilnosti!!
In tukaj ni kaj za objokovat.
kleopatra - Sre 05 Maj, 2004 13:11
Naslov sporočila:
Saj tipi pa imate radi prsate babe- da ima joške do koroške.

Vsak ima svoj stereotip v glavi. Pač jaz imam rajši kratkolasce. Matic s tem te nočem nič užalit. Tudi tvoji lasje so zelo sexy.

Meni je tip po petih letih rekel da mu karakterno ne odgovarjam.?????? Ej, kje je bil ta tip pet let. Jaz sem že začela razmišljat o "najini" prihodnosti, ampak se je tip enostavno usral.
palèica - Sre 05 Maj, 2004 13:16
Naslov sporočila:
Ja, ja ...dost žalostno je da se z videzom tok obremenjujeta .....da mu tako velik pomen dajeta ...sploh vidita vidva v globino nekoga ????

Ja, sej smo v eni temi to že obdelal a ne .....eni vidjo lupino, eni pa tist kr je not ....

Men na kraj pameti ne pade, da se obremenjujem, al mam velike al male joške, al ma on kratke al dolge lase ....men je nekdo všeč kot persona...kot celota ....z vsemi slabimi in dobrimi lastnostmi ....

Citat:
Meni je tip po petih letih rekel da mu karakterno ne odgovarjam.?????? Ej, kje je bil ta tip pet let. Jaz sem že začela razmišljat o "najini" prihodnosti, ampak se je tip enostavno usral.

če nisi dojela....to mu je bil samo razlog, vzrok ...da prekine s tabo....
nobody - Sre 05 Maj, 2004 13:21
Naslov sporočila:
sorči palčica, če sem govoril samo o izgledu, vsekakor sem mislil na kakeršnekoli lastnosti ne na videz in če je pač nekdo še tko notranje lep-če hočeš dobesedno da napišem , tudi tukaj če ni kompatibilnosti je pač zamik.
T&ko pač je. Jaz se prav nič ne obremenjujem z izgledom govoril sem kot ponavadi v sličicah, da mogoče bolj ponazorim. čeprav pišem plitko, mogoče mislim globje.
kleopatra - Sre 05 Maj, 2004 13:21
Naslov sporočila:
meni pač pomeni zunanja podoba, tudi notranjost mi je prav tako pomembna.
Samo ko tipa srečaš se zapališ na njegovo zunanjost. Potem ko hočeš nekaj več, začneš raziskovati njegovo notranjost, kakšen sploh je, kakšen karatkter ima, kakšne ima navade.... Potem ti zunanjost tok ne pomeni več.
Shajtana - Sre 05 Maj, 2004 13:27
Naslov sporočila:
Ja al mas na vesti to osebo kt se je mity izrazu al pa mas na vesti se sebe, ker nisi fer ne do sebe ne do te osebe in na koncu mas na vesti sebe in to osebo , ker jo tko al pa tko onesrecis ker jim ne mors dat vsega , ona pa tud ni to kr isces..se prav si se sam seb tud izneveru.
palèica - Sre 05 Maj, 2004 13:29
Naslov sporočila:
Aha...pol jest mal čudak, ker raziskujem najprej od znotraj ...sem vedla da neki ne kapiram ....
100 ljudi 100 čudi ...ampak še vedno rečem ....zunanja lepota je minljiva...notranja pa ne odcveti kar tako .....notranjo lahko celo življenje bogatimo, zunanjo pa le umetno ( pa še to ne za vedno)
cherry - Sre 05 Maj, 2004 14:52
Naslov sporočila:
no, poklick... ta odgovor so mi dali vs... je teba doziveti tudi zaljubljenost, vsaj na zacetku...

mas prav... tudi jaz sem imela obcutek, da ga "izkoriscam" in sem mu prec povedala... sem ga vprasala, ce se ne pocuti izkorscanega... je rekel, da o tem sploh ne razmislja... srecen je samo, da mu SPLOH dovolim biti z njim...

hja... tko da... lutava se danes sm pa tja... ceprav ga veckrat spomnim, da morda to ni to... da bova sele videla, kam naju bo to vse skup se pripeljalo.

oh ja... ce bi vsaj kaj imela za kritizirat okoli izgleda... no, ne glede na to, da sem itak vedno izbrala samo tipe, ki niso glih bli po mojem okusu, sem prepricana, da moj problem okoli njega se ne vrti okoli videza... mislim, da sem prisla na point, kaj pri mi manjka... ampak mu ne bom povedala, bo moral sam ugotoviti... vem, da bi mi to lahko "dajal", ampak... to mora priti od samega sebe... vsaj mislim tako... in skoraj me res res preobrnil... enkrat je skoraj res zadel moje srce rajt in de midl rajt dip daun to de botm, hehe...

hm... sj ne vem, al prav razmisljam...
-Naya- - Sre 05 Maj, 2004 21:34
Naslov sporočila:
Palči, nisi čudna če najprej gledaš na notranjost pomežik
Vsak ima svoj način in svoje prioritete v spoznavanju bodočega partnerja - kakršenkoli že je, tebi osebno paše, to si ti pomežik
In gledanje najprej na notranjost je kvečjemu vrlina pomežik
mity - čet 06 Maj, 2004 07:11
Naslov sporočila:
Ja shajtana imas prav....a vseeno obstaja se bolj fer resitev,ki se glasi, da v case,ki je cimblizje stevilki 0 pogruntas, kaj in kako je s tabo in odnosomdo te osebe in to se pred vsemi zapleti...samo redki ljudje so res tako mocni..redki,redki...
Shajtana - čet 06 Maj, 2004 07:19
Naslov sporočila:
Ja se strinjam k glih zdj gledam eno kolegico k muti pa ne we ne kaj bi sama s sabo ne z unim modelom...k mu pa itaq tok dogaja da je cist zblojen..in pol ona ja , ne , ne wem...men pa kr slabo.MIslm da ze zlo kmal pr seb v srcu ves kaj hoces...sam pol mors to izrazit.
Poklièunga - čet 06 Maj, 2004 09:54
Naslov sporočila:
kleopatra Napisal/a:
Saj tipi pa imate radi prsate babe- da ima joške do koroške.

Sploh ni res...velke joške = fuj! Najlepš je B in C,samo skor raj B.

kleopatra Napisal/a:
meni pač pomeni zunanja podoba, tudi notranjost mi je prav tako pomembna.
Samo ko tipa srečaš se zapališ na njegovo zunanjost. Potem ko hočeš nekaj več, začneš raziskovati njegovo notranjost, kakšen sploh je, kakšen karatkter ima, kakšne ima navade.... Potem ti zunanjost tok ne pomeni več.

No tako ja...tako tud jz zmer govorim.Prvo ko srečaš osebo ne morš vedt,a je dobr/a po srcu al ne (no,vi uporabljate izraz notranjost),ampak vidiš samo zunanjo podobo,torej izgled in na podlagi tega se sploh odločiš,a sploh želiš spoznat notranjost te osebe.

palčica Napisal/a:
Aha...pol jest mal čudak, ker raziskujem najprej od znotraj ...sem vedla da neki ne kapiram ....
100 ljudi 100 čudi ...ampak še vedno rečem ....zunanja lepota je minljiva...notranja pa ne odcveti kar tako .....notranjo lahko celo življenje bogatimo, zunanjo pa le umetno ( pa še to ne za vedno)

Hmmm...
To je že res,da je lepota minljiva,samo tisti del,da zmeraj prvo raziskuješ notranjost...sploh se ne oziraš na zunanjost? Z moškim bi bla,neglede na njegovo zunanjost,če je po srcu res ibr ql? Se pravi,vsakega probaš raziskat kak je po notranjosti,ne glede na zunanjost in če je ta ql bi bila z njim neglede na zunanjost?

cherry Napisal/a:
no, poklick... ta odgovor so mi dali vs... je teba doziveti tudi zaljubljenost, vsaj na zacetku...

mas prav... tudi jaz sem imela obcutek, da ga "izkoriscam" in sem mu prec povedala... sem ga vprasala, ce se ne pocuti izkorscanega... je rekel, da o tem sploh ne razmislja...

če nikoli nisi čutila zaljubljenosti,pol se ti ni treba sploh kj preveč obremenjevat z njim! Moj predlog in moje mišlenje pač.
Kot ti je rekel,to ni izkoriščanje,ker se on zavestno in po lastni volji prepušča temu,kar pač lahko dobi od tebe in zato ni izkoriščanje.On je vesel,da je lahko vsaj v tvoji družbi al ne vem kako je že to pri vama.
Itaq...sploh ne razmišla o tem,a ga izkoriščaš al ne,on je samo vesel,da je lahko s tabo!

cherry Napisal/a:
mislim, da sem prisla na point, kaj pri mi manjka... ampak mu ne bom povedala, bo moral sam ugotoviti... vem, da bi mi to lahko "dajal", ampak... to mora priti od samega sebe... vsaj mislim tako... in skoraj me res res preobrnil... enkrat je skoraj res zadel moje srce rajt in de midl rajt dip daun to de botm, hehe...

No,če si ugotovila,kaj te moti in kaj ti manjka pri njemu,bi bilo po mojem fajn,da mu to poveš,da oba vesta kaj je "narobe"!
No,mal je odvisn to od tega,kaj je s to zadevo,kok velika,kok zahtevna je ta zadeva...odvisno kaj je to.
palèica - čet 06 Maj, 2004 10:32
Naslov sporočila:
Pokličunga Napisal/a:

palčica Napisal/a:

Hmmm...
To je že res,da je lepota minljiva,samo tisti del,da zmeraj prvo raziskuješ notranjost...sploh se ne oziraš na zunanjost? Z moškim bi bla,neglede na njegovo zunanjost,če je po srcu res ibr ql? Se pravi,vsakega probaš raziskat kak je po notranjosti,ne glede na zunanjost in če je ta ql bi bila z njim neglede na zunanjost?

Lej ne bom rekla, da mi pa zunanjost ni popolnoma nič pomembna....sam kle bi se sam opredelila na kake extreme. Me pa niti slučajno ne gane, če je blond al črn, ma modre oči al pa rjave, ...
Hočem sam poudarit, da mi je videz tko ...ok, rečem nej bo večji od mene, nej zgleda kt dec. Niti slučajno pa mi ni zunanjost tok zelo pomembna. Ker če je človek še tgako lep, mu ne pomaga popolnoma nič, če je na notri prazen. .
Poklièunga - čet 06 Maj, 2004 12:21
Naslov sporočila:
Ja to itaq...sej itaq da ste čist drugač zagrabl to,kot je blo mišljeno.,..sej sm že navajen.

Men je vseen,a ma lase rjave,blong,rdeče,zelene...samo,da ji pašejo.
Ja,rad mam bolj suhe deklce,take s skladno postavo in sam sebe nikakor ne vidim v paru z eno debelo žensko,pa če je še tako dobra in lepa v "notranjosti".
čemu je tako?
Torej...če imam punco seveda z njo sexam in če z deklco sexam to pomen,da mi more bit sexy,kar mi pa debele ženske zih niso.Torej...razmislte mal,pa vam bo mogoče jasn.Ker če je vam vseen a sexate z nekom,ki vam je sexy in všeč al pa z nekom,ki vam niti ni,samo je po srcu dobr,pol ok,sam men pa to ne sede.

če mi je ženska GRDA,je niti ne želim spoznat bolj podrobno oz. na način kot hočem spoznatžensko s kero bi si želel biti.Vam je to očitno vseen,vsaj po pisanju sodeč.
cherry - čet 06 Maj, 2004 17:37
Naslov sporočila:
cherry Napisal/a:
mislim, da sem prisla na point, kaj pri mi manjka... ampak mu ne bom povedala, bo moral sam ugotoviti... vem, da bi mi to lahko "dajal", ampak... to mora priti od samega sebe... vsaj mislim tako... in skoraj me res res preobrnil... enkrat je skoraj res zadel moje srce rajt in de midl rajt dip daun to de botm, hehe...

poklicunga Napisal/a:
No,če si ugotovila,kaj te moti in kaj ti manjka pri njemu,bi bilo po mojem fajn,da mu to poveš,da oba vesta kaj je "narobe"!
No,mal je odvisn to od tega,kaj je s to zadevo,kok velika,kok zahtevna je ta zadeva...odvisno kaj je to.

ja se men je zdel, da bos tako odpisal... ampak dolocene zadeve morajo priti v vezi od samega sebe... ne da je treba vedno znova in znova povedat... stvari ki me privlacijo, morajo priti avtomaticno, ali?
Anonymous - čet 06 Maj, 2004 21:51
Naslov sporočila:
Mislim, da vsakega človeka najprej pogledaš, kako izgleda, če je simpatičen, prikupen, predvsem pa tebi privlačen, kar že v štartu ni več le lupina. Tu so prisotne že kretnje, način komuniciranja,...

Vendar tu ne govorimo o tem, temveč o nečem mnogo globjem. čustva lupino dajo bolj med zadnje pogoje, če jim pustimo prosto pot. In če do nekoga ne čutiš toliko, kolikor ti partner daje, potem enostavno vezo prekineš, čeprav iz rok izpustiš nekaj bogatega, ki se ne da merit z nobenim zunanjim izgledom, z nobenim denarnim bogastvom, le s tistim, kar čutimo. In to moramo najti tam, kjer nas čaka. Sem pa prepričana, da to vsakega nekje čaka, le oči, predvsem pa srce moramo odpret.
nobody - Pet 07 Maj, 2004 08:49
Naslov sporočila:
Verjetno pomenbno poleg izgleda, da te fascinira tud drugače. da je ustvarjalen, da je zanimiv.....
Pa boste rekle ne ne dober mora bit po srčku.....
Ma ja daj, zakaj pa pol nobena nima revnega študenta, ki se vozi s katro, pa ki bo še dolgo na šolo hodu, pa je brez dnarja tud da ti pizzo plača.......
Lahko je prav tisti fant krasen po duši in lep po notranjosti, ampak.... dokler nima, sploh ne glih pr najmlajših 17 letnicah recimo, vam je pa dama ful pomembno tud ostalo.....
No pa da slišim zdej obrambo, ampak zazrite se in po pravic povejte
Shajtana - Pet 07 Maj, 2004 08:54
Naslov sporočila:
Hja no lej..sj ce tko gledam pol sm jaz tud revna studentka..se katre nimam. nasmeh in tud tko men je kvecjemu bedno ce ma tip ful kesa..zakaj? zato ker jih je dost takih da te hocjo kupit...in tud ce ne in te tm neki skoz hocjo okrog vozit..sorry men to ni..ne pocutim se udobno, mislm si da sm mu kej dolzna in da bo kej hotel v zameno.
V redu grem s kksnim kolegom ven pa casti pjaco..pa jaz castim naslednjic.In to je to.
nobody - Pet 07 Maj, 2004 09:23
Naslov sporočila:
če te hoče skoz kam vozit, te skoz vabi,, mogoče kliče.......ja ha ha seveda bo kej hotu od tebe, seveda te ne obletuje zato da tebi krajša čas, ampak ker bi ......hm hm seveda.NI druge logike!!
Nič ni zastonj, vsako stvar ali naklonjenost s z nečim plača.
Ampak sem mislu rečt, da če je tip še tko dober v notranjosti, pa ne tko po zunanjosti ali celo neperspektiven kot cerkvena miš, vas ne bo zanimal, torej kje je pure love??
Poklièunga - Pet 07 Maj, 2004 09:33
Naslov sporočila:
Uh,tko kot je matic napisu sm pa že parkrat doživu!

a: Ej,a bi šla na kako pijačo.
b: Ja ni problema,kdaj pa?
a: Jah povej,kdaj maš cajt.
b: OK...dej ob 20h prid pome.
a: Emmmm... sorry,ne morm,nimam avta...
b: Jah kaj pa pol? Kako se bova pa pol loh dobila?
b: Ja sm mislu,da bi se v mestu dobila al kj.
a: ........nekai izgovori,da pol nebi znesl pa ne vem kaj...

MA KO TE JEBE!!!

Ja,to sm točno 2X doživu!

Drugač pa...jz nikol ne povabm za prvič pa pijačo al kj,ampak "samo" na sprehod. No,polet kdaj na sladoled,samo pijačam se pa izogibam.

Pa une scene..."Ker avto pa maš?" in podobne.Mislm,da smo jih kr že vsi kdaj slišal.
Pa loh ženske še tok trdite,da to pa ni tko,ampak vsaka slej kot prej pokaže mal materialistične žilce...VSAKA!
Shajtana - Pet 07 Maj, 2004 09:38
Naslov sporočila:
Pa smo s5 pr posplosvanju Poklicunga..sorry..nikol ampak nikol nism nobenga tipa skenslala ker ne bi mel avta al pa ker me ne bi povabu na pjaco.
Tud nikol tipa ne sprasujem kaksn avto ma in en prcakujem da me pride iskat..se rajs se zmenim v centru in sama pridem tja ker lohk pol tud po hitrem postopku sama grem...pa se ful ej teh scen sam sj je brezveze ker poklicunga bo tko al tko trmaru svojo naprej.

Potem neperspektivni tipi...ðizs zalubla sm se v enga tja do uses kksne dve leti nazaj...ful pametn fant ampak len k fux, razvajen itd...ampak men je bil vse kr sm hotla v tistem momentu in se zdj ga mam rada ker je dobra oseba...ampak nekak smo bli prevec razlicni in so se nase poti razsle ker sm jaz sla na fax in se mogla ful tm posvetit in tko..nism mela casa ga pit vsak teden pa travco skoz pa gor dol.
Poklièunga - Pet 07 Maj, 2004 10:12
Naslov sporočila:
Aja...sm prej pozabu dodat,da se mi je to zgodil v zadnjih 4 mescih!

No,jz nimam avta,nimam glih kj preveč gnara in morm rečt,da mi je prov sedl,k sm mel punco,ki je mela avto,gnar pa tko,pa je ona hodila h men,pa k sva šla km ni blo problema s prevozom,je pelala pa tko...čist ql,sam vseen pa ne razumem deklc,ki so tko,da če tip NIMA,pol pač ni primern.

Sej vem...z leti se to rahlo spremeni in ni več tok pomembno samo to,sam vseen.

matic Napisal/a:
Ampak sem mislu rečt, da če je tip še tko dober v notranjosti, pa ne tko po zunanjosti ali celo neperspektiven kot cerkvena miš, vas ne bo zanimal, torej kje je pure love??

Drugač je pa matic kle v bistvu že vse povedu.
Anonymous - Sob 08 Maj, 2004 20:46
Naslov sporočila:
Ful bi se dal diskoterat tlele, pa bom sam to prispevala, da še zdaleč nism na svetu same plehpič... Tiste, k pa so, jih jaz ne razumem in jih nikol ne bom. Po moje nimajo ravno razčiščen v glavi, kaj je love pa vse kar paše zraven.

Drugač sem bla pa s študentom več k štir leta, pa več keša sem mela od njega, pa je blo vse super, dokler ni tud on začel v službo hodt, pa sem še zmer jaz vse plačvala. Kaj so pa pol tipi v takem primeru???
Shajtana - Pon 10 Maj, 2004 08:07
Naslov sporočila:
plehk****? pomežik
chameleon - Pon 10 Maj, 2004 08:59
Naslov sporočila:
Naya, definitivno nisi prva s takimi občutki. Verjetno mamo skor vsi strah pred izgubo, še posebi, če gre za nekoga, ki ga mamo radi.

Iz tega kar si napisala si mislim, da ga maš zelo rada, ampak da ni privlačnosti med vama, ni izzivov, dan je enak dnevu... dolgčas?
Po mojem je prav, da mu daš vedt, da rabiš neki več. Lahko mu to poveš, še bolš pa da mu pokažeš. Poklič ga enkrat popoldne pa pejta za dve uri na morje. Kupi za vsazga eno litrco pa pejta na eno klopco ob Lublanci... nared kej zanimivga pa mu pokaž, da tud to rabš in da nej se kdaj sam spomni kaj tazga. Sej hočeš met fanta (moža?) ne pa očeta, k bo skrbel zate??

če ne bo dojel, mu pa povej kaj se (ne) dogaja in zakaj je do tega pršlo, da ne bo še en nice guy, ki hodi okol po svetu in daje ženskam tisto česar ne rabijo.

In če se izkaže, da ti ne zna (več) dat tega kar rabiš... veliko rib je v morju samo oči je treba odpret. Pa ne pol iskat enga k bo tak kt on, sam da bo še...
-Naya- - Pon 10 Maj, 2004 14:48
Naslov sporočila:
Hvala Chameleon, vendar je tole vse že mimo... je bilo pred leti...
Drugače pa povem kaj hočem... samo nekaterih se to ne prime pomežik
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas