jagoda Napisal/a: |
Jaz se težko postavim v to situacijo, ker je nisem jaz doživela. Takih in podobnih scen se vrti mnogim ljudem, a vsak vlogo odigra drugače, ker ima vsak človek postavljene prioritete na malo drugačen način.
V tem primeru, ki si ga dala ti Naya, pa lahko rečem, da je čudovito, če si imela priložnost doživljat neke trenutke s človekom, kakršnega si opisala. Samo, če si ugotovila, da navkjub vsemu tebi to ni dovolj za nadaljevanje, si le ne beli glave s tem, kako ti bo nekoč žal in kako ne boš nikoli več spoznala tako plemenite osebe. Misli raje na to, kako bo naslednji moški, ki bo prišel v tvoje živlenje, še boljši, še bolj ljubeč in še z vsemi kvalitetami zravn, ki jih letu pogrešaš.
Lepe misli SO dovoljene, to nas vodi v lepo živlenje in z lepimi mislimi, ki jih nosimo v sebi, dobro samo pride k nam. |
-Naya- Napisal/a: |
Pa dobro, v bistvu ne obžalujem stvari ki so se mi zgodile, ki sem jih naredila...
... ampak se pa zgodi da v življenju srečaš nekoga s katerimi veš da bi si lahko ustvaril res v redu življenje, da je to oseba ki ji v nulo lahko zaupaš, ki te ima rad/a tako zelo kot te ima le redkokdo in ima vse tiste prave kvalitete ki naj bi jih partner imel... in če spustiš tako osebo iz rok - zaradi nekih bedastih, skorajda nepomembnih reči, ki jih pač v tistem momentu želiš in hočeš... ja potem moraš biti že butast da se ne zavedaš tega da ti bo nekoč prekleto žal.
Žal ti bo za osebo, ki si ji toliko pomenil... žal za tem kar bi lahko imel s to osebo (v dolgoročnem smislu)... Seveda pa ti ni žal za odločitvijo ki si jo naredil - ker si pač takrat tako čutil in je bila to za tebe takrat edina pot.
Kdo sploh razume to? No po moje lahko tole razume itak samo tisti ki je šel čez to. |
Pokličunga Napisal/a: |
Zakaj QUOTE ne dela več???
To se je zdj že ene 3ič zgodil,da ne dela tko k more. |
cherry Napisal/a: |
je treba, da bi mi metuljcki po trebuhu letali, kadar ga zagledam? |
Citat: |
Meni je tip po petih letih rekel da mu karakterno ne odgovarjam.?????? Ej, kje je bil ta tip pet let. Jaz sem že začela razmišljat o "najini" prihodnosti, ampak se je tip enostavno usral. |
kleopatra Napisal/a: |
Saj tipi pa imate radi prsate babe- da ima joške do koroške. |
kleopatra Napisal/a: |
meni pač pomeni zunanja podoba, tudi notranjost mi je prav tako pomembna.
Samo ko tipa srečaš se zapališ na njegovo zunanjost. Potem ko hočeš nekaj več, začneš raziskovati njegovo notranjost, kakšen sploh je, kakšen karatkter ima, kakšne ima navade.... Potem ti zunanjost tok ne pomeni več. |
palčica Napisal/a: |
Aha...pol jest mal čudak, ker raziskujem najprej od znotraj ...sem vedla da neki ne kapiram ....
100 ljudi 100 čudi ...ampak še vedno rečem ....zunanja lepota je minljiva...notranja pa ne odcveti kar tako .....notranjo lahko celo življenje bogatimo, zunanjo pa le umetno ( pa še to ne za vedno) |
no, poklick... ta odgovor so mi dali vs... je teba doziveti tudi zaljubljenost, vsaj na zacetku...
mas prav... tudi jaz sem imela obcutek, da ga "izkoriscam" in sem mu prec povedala... sem ga vprasala, ce se ne pocuti izkorscanega... je rekel, da o tem sploh ne razmislja... |
mislim, da sem prisla na point, kaj pri mi manjka... ampak mu ne bom povedala, bo moral sam ugotoviti... vem, da bi mi to lahko "dajal", ampak... to mora priti od samega sebe... vsaj mislim tako... in skoraj me res res preobrnil... enkrat je skoraj res zadel moje srce rajt in de midl rajt dip daun to de botm, hehe...
hm... sj ne vem, al prav razmisljam... |
Pokličunga Napisal/a: |
palčica Napisal/a: | Aha...pol jest mal čudak, ker raziskujem najprej od znotraj ...sem vedla da neki ne kapiram ....
100 ljudi 100 čudi ...ampak še vedno rečem ....zunanja lepota je minljiva...notranja pa ne odcveti kar tako .....notranjo lahko celo življenje bogatimo, zunanjo pa le umetno ( pa še to ne za vedno) |
Hmmm...
To je že res,da je lepota minljiva,samo tisti del,da zmeraj prvo raziskuješ notranjost...sploh se ne oziraš na zunanjost? Z moškim bi bla,neglede na njegovo zunanjost,če je po srcu res ibr ql? Se pravi,vsakega probaš raziskat kak je po notranjosti,ne glede na zunanjost in če je ta ql bi bila z njim neglede na zunanjost? |
mislim, da sem prisla na point, kaj pri mi manjka... ampak mu ne bom povedala, bo moral sam ugotoviti... vem, da bi mi to lahko "dajal", ampak... to mora priti od samega sebe... vsaj mislim tako... in skoraj me res res preobrnil... enkrat je skoraj res zadel moje srce rajt in de midl rajt dip daun to de botm, hehe...
hm... sj ne vem, al prav razmisljam... |
poklicunga Napisal/a: |
No,če si ugotovila,kaj te moti in kaj ti manjka pri njemu,bi bilo po mojem fajn,da mu to poveš,da oba vesta kaj je "narobe"!
No,mal je odvisn to od tega,kaj je s to zadevo,kok velika,kok zahtevna je ta zadeva...odvisno kaj je to. |
matic Napisal/a: |
Ampak sem mislu rečt, da če je tip še tko dober v notranjosti, pa ne tko po zunanjosti ali celo neperspektiven kot cerkvena miš, vas ne bo zanimal, torej kje je pure love?? |