Pokličunga Napisal/a: |
Kaj zmenek predstavla?
Jah na zmenenk greš recimo z deklco,ki si jo prejšnji večer spoznal v lokalu,disku,kjer se ni bilo mogoče kj preveč pogovarjat in jo potem pač povabiš na sprehod al kj. To je na nek način konkretni spoznavni večer dveh,ki sta si všeč. Neki tazga no. |
sapramish Napisal/a: |
ankh nekatere zenske pa vcas uporabmo pjacke in zmenke za pot do tipovga ku¤¤¤¤¤ (ce uporabim tvoje izraze)
pac zmenki so fini, ko ti je tisti drugi res vsec... ko mas metulcke v trebuhu in se miljonkrat preobleces preden se sam sebi zdis v redu... to kr pogresam... ne pa da nataknem prve cune k mi pridejo pod roke, denarnco, labello, kljuce in letim... |
palčica Napisal/a: |
Ankh, si pomislil morda, da samohranilke postanejo ženske, ki se cenijo? Ki jim je dost enih tipov, ki so v postelji lenobe in jim je vse v posedanju v zakajenem lokalu?
Sicer pa ...tole lahko nadaljujejeva v nedogled...pa se ti raje umikam ..zunaj me sonce vabi v svoj objem ... pa še date imam zvečer ( s sexom, če se mene vpraša) |
namen zmenka da se mas z nekom lepo, ne glede na to kaj pocneta. ni res? |
jagoda Napisal/a: |
Tale proim mi pa ni čist jasn. A lohk definiraš prosim? |
kaj menite o zmenkih? kaj sploh je zmenek v danasnjem casu? kdaj ste bili nazadnje na kaksnem? |
Pokličunga Napisal/a: |
Godfather...kaki pa misliš,da so bili zmenki včasih? |