Avtor |
Objave |
PikiJapok
Amater
Starost: 49
Pridružen/-a: 19:30, 20-Avg-2006
objave: 221
Teme: 2
Kraj: Logatec
535.1 kinta/e
7.0 šold/e
2.0 flika/e
|
|
Kosilo bom pojedel na tleh v bližnji senčki. Me pa zanima, ali je bolj primerno uporabit dekco, ali naj vseeno uporabim šotorsko krilo, ki sem ga sunil še kot vojak. Ali obstaja morda možnost, da bi slaba vest zaradi te tatvine slabo vplivala na prebavo?
Morda pa bi zelje malo dlje dušil, da bo mehkejše in posledično lažje prebaljivo? čeprav bi se mogoče spravil v onflikt z vojaškim načinom, ki preferira surovo kislo zelje in vetrove, ki uspavajo sovraga. čeprav po drugi strani, ali je nečastno prdeti po kosilu in onesnaževati zrak v škodo naključnih nič hudega slutečih sprehajalcev?
Mislite, da bi ribe motilo?
|
|
|
|
Shit! Spet 'mam prow...
|
|
|
|
xenia
Uporabnica
Starost: 115
Pridružen/-a: 23:58, 21-Jan-2009
objave: 93
1509.6 kinta/e
0.0 šold/e
0.0 flika/e
|
|
Vprašanje je, če bi ženo motilo?
|
|
|
|
|
|
|
|
PikiJapok
Amater
535.1 kinta/e
7.0 šold/e
2.0 flika/e
|
|
Žena je usposoljena, kot se spodobi - v vojaškem duhu. Temu primerno je tudi opravljena. SMB najlonkam in maskirnem "top"-u pritiče maskirno mini krilo in plinska maska pod pazduho. In seveda "doručak" in prepečenec v priročnem ruzaku.
|
|
|
|
Shit! Spet 'mam prow...
|
|
|
|
Arbi
Vztrajen
Starost: 50
Pridružen/-a: 13:42, 15-Sep-2008
objave: 510
Teme: 26
10115.6 kinta/e
0.0 šold/e
63.0 flika/e
|
|
PikiJapok @ Ned Apr 12, 2009 1:41 pm Napisal/a: | Ali obstaja morda možnost, da bi slaba vest zaradi te tatvine slabo vplivala na prebavo? |
če nimaš dobrega razloga, da si to storil, potem ni samo možnost, ampak imaš zares slabo vest. Razen, če je tatvina od armije nekaj samo po sebi umevnega, ker ima itak vsega preveč. Kar je sicer res. Vendar mene ne bi potolažilo. Vrnil bi.
PikiJapok @ Ned Apr 12, 2009 1:41 pm Napisal/a: | Morda pa bi zelje malo dlje dušil, da bo mehkejše in posledično lažje prebaljivo? |
če imaš možnost jej surovo zelje. Bolje bo. In prihraniš čas za kuho. Ni treba vedno segedinarja papat, čeprav sploh ni slab mejduš!
PikiJapok @ Ned Apr 12, 2009 1:41 pm Napisal/a: | Mislite, da bi ribe motilo? |
Seveda moti ribo in to zelo. To je tista ribica, ki plava pri dnu tolmuna kamor si ne upaš iti. Tista ribica, katero so pripisali Jezusu. Misliš, da je naključje, da si se spomnil na ribico? Jezus-Velika noč-riba-rahla tesnoba v dušici-ne vemo nič. NIč NI NAKLJUčJE stari moj! Vse je v tebi in deluje beyond any comprehension. če pa Arbija prašaš pa lahko marsikaj izveš.
Vendar je pomembno, da LEPO prašaš.
LP, Arbi
|
|
|
|
|
|
|
|
xenia
Uporabnica
Starost: 115
Pridružen/-a: 23:58, 21-Jan-2009
objave: 93
1509.6 kinta/e
0.0 šold/e
0.0 flika/e
|
|
Kriz ali ribi
Jezusovi simboli sta bili dve ribi
in njegovi učenci so takrat trdili,
(vsaj po Levijevi Blagovestni knjigi,)
da je Jezus sam njihova velika riba,
iz katere so vsi oni izšli.
Krščanska cerkev, pa si je izbrala,
za svojo vero simbol meča in križa,
ki v miselnosti ljudi še danes predstavlja,
simbol vsakodnevnih težav in trpljenja.
(Saj poznaš tisti izrek; sami križi in težave,)
Vendar je bila bistvo Jezusovega učenja
vedno: Ljubezen, Mir in Resnica,
ta božanska riba, ki ima v svojih ustih svoj zarod
in ko mine nevarnost, jih ona spusti spet na plano.
In če bi ti danes vprašal Jezusa,
kateri simbol bi si raje izbral,
kaj misliš, kakšen odgovor bi on tebi dal,
križ, ali ribi?
Zato če je Jezus res tvoj Bog,
zakaj ga ne vprašaš za nasvet
in se s tem rešiš,
svojih zmot in zablod
Stojan Svet, pozitivke.net
|
|
|
|
Nazadnje urejal/a xenia Ned 12 Apr, 2009 13:36; skupaj popravljeno 1 krat
|
|
|
|
PikiJapok
Amater
535.1 kinta/e
7.0 šold/e
2.0 flika/e
|
|
Nak, jo bom kar obdržal. Je namreč izredno uporabna zadevica za seks v naravi, sploh če so tla vlažna. Takrat pridejo do izraza vse prednosti napram dekci. Relativna vlažnost mednožja se lahko na njej meri neodvisno od relativne vlažnosti tal.
Sploh s prehranskega vidika je to pomemben podatek. človek pa ja mora vedeti, kateri sokovi mu v nekem trenutku zapolnjujejo ustno votlio. Ribe se pa mrestijo (al kaj že). In nek nadebuden Italijan že ves čas namaka trnek v rečico, nekaj metrov stran od moje klopce, kjer naj bi jedel kosilo.
Ravno prej sem pomislil, zakaj raje ne namaka splonega uda... Prijemale bi po moje neako. Splošno pomanjkanje eksperimenatlnega duha pri dotičnem Italijanu. čeprav obstajajo dobre možnosti, da je zamejski Slovenec zakamufliran z italijansko avtomobilsko tablico.
Hja, čudna so pota gospodova. No, ribe bo danes jedel kvečjemu, če jih bo žena privlekla iz trgovine...
|
|
|
|
Shit! Spet 'mam prow...
|
|
|
|
PikiJapok
Amater
535.1 kinta/e
7.0 šold/e
2.0 flika/e
|
|
xenia @ Ned 12 Apr, 2009 14:32 Napisal/a: | Jezusovi simboli sta bili dve ribi - ljubezen, mir in resnica.
Dobra poglobitev v vero, Junga. |
Emm, dve ribi v ponvi sta dokaj mirni, to je resnica. In jedec čuti veliko ljubezen do njiju.
|
|
|
|
Shit! Spet 'mam prow...
|
|
|
|
Arbi
Vztrajen
10115.6 kinta/e
0.0 šold/e
63.0 flika/e
|
|
PikiJapok @ Ned Apr 12, 2009 2:33 pm Napisal/a: | Nak, jo bom kar obdržal |
če tako misliš pa naj bo. Po analogiji bom jaz jutri šel s pištolo v banko in zahteval vse kar imajo. Ko me bodo na sodišču prašali kaj sem mislil s tem dejanjem, bom rekel:" Dragi moji, ali še niste slišali, da je denar uporabna stvar?"
Poleg tega je to čudovita prigoda, ki nakazuje na to, kako je propadel socializem. če je nekaj družbeno, potem je upravičeno, da to ukradem (in resnično so kradli, kot srake v socializmu). če pa ukradem od posameznika, potem pa je to čisto druga zgodba. TO POTEM DEFINITIVNO NI MOJE! čeprav v resnici tudi družbena lastnina ni zares moja. Lahko pa si utrgam en kvadratni milimeter platna, ostalo pa vrnem armiji ali? Bi bilo pošteno? Mah, kaj to tebe briga! Ti ja moraš najti izgovor zakaj si ukradel 100.000€ recimo. Hihi.
Samo okoli 10% ljudi je visoko moralnih. To pomeni, da so zelo občutljivi na krivice. To ne pomeni, da zajokajo ob krivicah, ampak jih popravijo, če jih storijo. če pa ne morejo pa jih zelo zelo boli.
Tvoja morala je dvomljiva opažam. Morda pa imaš zato težave? Kdo bi vedel?
LP, Arbi
|
|
|
|
|
|
|
|
PikiJapok
Amater
535.1 kinta/e
7.0 šold/e
2.0 flika/e
|
|
Arbiter_universale @ Ned 12 Apr, 2009 15:15 Napisal/a: | Po analogiji bom jaz jutri šel s pištolo v banko in zahteval vse kar imajo. Ko me bodo na sodišču prašali kaj sem mislil s tem dejanjem, bom rekel:" Dragi moji, ali še niste slišali, da je denar uporabna stvar?"
|
Seveda pazi, da v tem renutku v banki ne bo otrok, ker... znalo bi se zgoditi, da bi s tem stavkom zahteval tudi nedolžnost slučajnoprisotne device... Potem boš na koncu obsojen zaradi pedofilije. Oborožen rop pa sploh ni potreben.
Danes je dovolj, da greš na banko iz zahtevaš denar. Da se obdržimo pri temi... Domnevno Bavčar svetuje uporabo buhteljnov poljnjenih z džemom grenke pomaranče. Menda vžgejo do fula.
|
|
|
|
Shit! Spet 'mam prow...
|
|
|
|
Arbi
Vztrajen
10115.6 kinta/e
0.0 šold/e
63.0 flika/e
|
|
PikiJapok @ čet Apr 09, 2009 8:08 am Napisal/a: |
Skratka... povdarjati in razvijati se je treba kot del narave, del (mikro)kozmosa, ki nas obdaja in se ogibati izolaciji in interakciji z "motečimi" dejavniki okolja. Šele v interakciji z okoljem se lahko namreč ustrezno odzivamo.
Za to pa je potrebno precej "žrtev" in spremembo stanja duha v celoti. Šele celosten pristop bo namreč dal ugodne rezultate. Parcialne rešitve bodo namreč slej ko prej pripeljale v skušnjavo konformizma. |
Tole seže malo dlje od keksov se mi zdi.
Lej no lej! Kdo pa je to objavil? Ali ni to PikiJapok?
Ko boš razčistil s šotorskim krilom ti bo lažje. če ti ni potrebno razčiščevati pa sploh ne boš kaj omembne vrednega odkril v življenju. Tako pač gredo te zadeve žal.
LP, Arbi
|
|
|
|
|
|
|
|
PikiJapok
Amater
535.1 kinta/e
7.0 šold/e
2.0 flika/e
|
|
Ma sem res dobro napisal. Ni kaj.
|
|
|
|
Shit! Spet 'mam prow...
|
|
|
|
PikiJapok
Amater
535.1 kinta/e
7.0 šold/e
2.0 flika/e
|
|
|
|
Arbi
Vztrajen
10115.6 kinta/e
0.0 šold/e
63.0 flika/e
|
|
Visoka moralnost je predpogoj za zmožnost polnega čutenja sveta in sebe. Poudarek je na PREDPOGOJ. Šele inteligenca in trdo delo v pravi smeri odpre duha.
Tudi debil je lahko visoko moralen. To nima nič z inteligenco.
Brez tega predpogoja pa nobena inteligenca ne pomaga, nobeno znanje, nobena molitev. Ker vrata v duha v tem primeru sploh ne obstajajo. Saj ni duha v najglobjem humanem smislu. Tistem edinem smislu, ki lahko prodre v skrivnost življenja na človeški način.
LP, Arbi
|
|
|
|
|
|
|
|
PikiJapok
Amater
535.1 kinta/e
7.0 šold/e
2.0 flika/e
|
|
Za višino je potrebno tudi globine, kajne? Moral je več in med seboj so lahko tudi nekompatibilne. Zatorej je moralnost le posledica polnega želodčka. Zato trenutno zobam arašide. Da bom lahko udejanil še kako drugo potrebo in morebiti nekoč celo participiral v morali.
Globoko v sebi sem namreč začutil potrebo po hrani... Za skok v višave pa bom moral še trdo delati na odrivu. če sploh bom. Saj iz višav pot vodi samo še navzdol. In zatorej višava pomeni le eno izmed izkustev.
A ja, arašide pa zobam v drži "po turško", da ima prenosnik oporo. Tako da zagotovo nisem noseč.
|
|
|
|
Shit! Spet 'mam prow...
|
|
|
|
Arbi
Vztrajen
10115.6 kinta/e
0.0 šold/e
63.0 flika/e
|
|
Morala je ena sama in jo človek poseduje ali pa ne. Ima pa več pasti in lukenj ali aspektov recimo...
...pa poglejmo, ja kaj pa imamo tu?
Ohohoho!
Mejduš!
Lepo si oglejte tole dragi moji. Tole je zelo star moralni kodeks. Pove še malček več kot 10 zapovedi božjih.
Piki, kam boš šel počivat?
Baje gre duša tja, kjer je njen največji greh.
Se pravi, če si izdajalec boš šel v devetko, pa četudi milo prosiš Luciferja in kažeš papirje, da si ponarejal, kradel, lagal, bil nasilen, blasfemik, pohotnež in požrešnež vse hkrati!
p.s.: preden začne kdo neusmiljeno udrihati po mojem občutljivem IQ 192, naj ga opozorim, da lahko HERETIKE, BLASFEMIKE, SKRUNILCE BOGA mirno izpusti iz sistema. No, morda samo HERETIKE, če dobro premislim, ah!, ne se obremenjevati preveč.
LP, Arbi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Lahko prilepiš datoteke na tem forumu Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
103126 Attacks blocked
|
|
[ Time: 0.2687s ][ Queries: 34 (0.1027s) ][ Debug on ] |
|