Avtor |
Objave |
EnigmA
Moderatorka
Starost: 42
Pridružen/-a: 13:50, 20-Nov-2003
objave: 1928
Teme: 199
Kraj: Povsod in nikjer
19560.3 kinta/e
133.4 šold/e
774.8 flika/e
|
|
V skladu nagradne igre Erotične slike Vas obveščam, da bo kategorija odprta še samo do nedelje zvečer.
S ponedeljkom naprej Vas vabim, da si v Albumu (v zgoraj omenjeni kategoriji) ogledate vse slike ter jih ocenite. Pošiljatelj slike, ki bo najbolje ocenjena, za nagrado prejme majčko (razen, če si bo Admin premislil ).
Rating bo trajal en teden, nato se kategorija spet odpre.
Vljudno Vabljeni k sodelovanju.
Lep pozdrav!
EnigmA
|
|
|
|
Je suis la, et ailleurs!
|
|
|
|
cherry
Vztrajna
Starost: 46
Pridružen/-a: 17:07, 27-Feb-2004
objave: 286
Teme: 5
Kraj: Berlin
2843.8 kinta/e
4.0 šold/e
2.0 flika/e
|
|
hitr povej kje so, k jih ne najdem, da grem se moje ocene dat
|
|
|
|
|
|
|
|
EnigmA
Moderatorka
19560.3 kinta/e
133.4 šold/e
774.8 flika/e
|
|
cherry, v Albumu. Mal bolj na vrh strani poglej pa boš videla en knof, kjer piše Album
|
|
|
|
Je suis la, et ailleurs!
|
|
|
|
cherry
Vztrajna
2843.8 kinta/e
4.0 šold/e
2.0 flika/e
|
|
EnigmA Napisal/a: | cherry, v Albumu. Mal bolj na vrh strani poglej pa boš videla en knof, kjer piše Album |
ja sm gledala... pa KATERI album
|
|
|
|
|
|
|
|
EnigmA
Moderatorka
19560.3 kinta/e
133.4 šold/e
774.8 flika/e
|
|
Eeee, mal sem zašuštrala. Imaš kategoriji "Najlepša bitja - ženske" in "Kot od boga poslani - moški".
Se opravičjuem
|
|
|
|
Je suis la, et ailleurs!
|
|
|
|
cherry
Vztrajna
2843.8 kinta/e
4.0 šold/e
2.0 flika/e
|
|
EnigmA Napisal/a: | Eeee, mal sem zašuštrala. Imaš kategoriji "Najlepša bitja - ženske" in "Kot od boga poslani - moški".
Se opravičjuem |
eh ne... te pa ne grem ocenjevati... bi sam tiste na katerih so teli s foruma gor... tiste so pa z nekje drugje... a niso nekje bili "nasi" zbrani... enih par slikc??
|
|
|
|
|
|
|
|
EnigmA
Moderatorka
19560.3 kinta/e
133.4 šold/e
774.8 flika/e
|
|
Ja, to pa je kategorija Naše slikce. Samo jih je malce mal not , zato se bodo le-te ocenjevale do našega malo večjega žura. Nagrada bo pa tudi posebne vrste .
Dajte se malce opogumit pa katero še upload-at.
Lp, EnigmA
|
|
|
|
Je suis la, et ailleurs!
|
|
|
|
cherry
Vztrajna
2843.8 kinta/e
4.0 šold/e
2.0 flika/e
|
|
EnigmA Napisal/a: | Ja, to pa je kategorija Naše slikce. Samo jih je malce mal not , zato se bodo le-te ocenjevale do našega malo večjega žura. Nagrada bo pa tudi posebne vrste .
Dajte se malce opogumit pa katero še upload-at.
Lp, EnigmA |
hm... ce b jst vidla kje je kategorija "nase slike"... a sm tko slepa? :shock:
cak... grem seenkrat pogledat
|
|
|
|
|
|
|
|
-Naya-
Doktor
Starost: 49
Pridružen/-a: 8:59, 05-Dec-2003
objave: 2367
Teme: 369
Kraj: dolenjska
18823.6 kinta/e
116.2 šold/e
286.6 flika/e
|
|
Mogoče jih ne vidiš ker niso za vsake učke, cherry?
Kolikor jaz vem jih vidimo samo tisti ki se poznamo med sabo.
Se motim Admin?
|
|
|
|
Èlovek je svoboden, ko se nièesar ne boji in si nièesar ne želi!
|
|
|
|
Poklièunga
Odvisnik
Starost: 43
Pridružen/-a: 11:47, 16-Feb-2004
objave: 4227
Teme: 77
Kraj: Valhalla
54743.9 kinta/e
104.0 šold/e
791.0 flika/e
|
|
Men se tud zdi da je tako ja.
Cherry...ko prideš na srečanje se ti ta opcija odpre. Mislim,da je neki tazga Admin omenju ja.
|
|
|
|
|
|
|
|
Bassman
Administrator
Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e
|
|
|
|
cherry
Vztrajna
2843.8 kinta/e
4.0 šold/e
2.0 flika/e
|
|
Admin Napisal/a: | TAKO JE! |
ah to je pa cist mem... sorry... ampak... cist mem, no...
ce koga zanima zakaj tko mislim, bom razlozila, drgac se mi pa ne da...
jst pa tle izpadla k butl... kaj pa ce nkol ne bom MOGLA priti?
cist mem... brez zamere admin (pa k morda ves, kok tolerantna sm drgac pa preprosta)
|
|
|
|
|
|
|
|
Poklièunga
Odvisnik
Starost: 43
Pridružen/-a: 11:47, 16-Feb-2004
objave: 4227
Teme: 77
Kraj: Valhalla
54743.9 kinta/e
104.0 šold/e
791.0 flika/e
|
|
Ja ne,v bistvu sploh ni tok mim...
OK,res je,ti baje v Nemčiji živiš in je to mal težje,ampak vseen...če češ vidt folk,pridi na srečanje...tko se to gre.
Sej če maš kako posebo željo koga vidt,mu loh pa PM pošleš,pa ti mogoče pošlje sliko.
|
|
|
|
|
|
|
|
cherry
Vztrajna
2843.8 kinta/e
4.0 šold/e
2.0 flika/e
|
|
Pokličunga Napisal/a: | Ja ne,v bistvu sploh ni tok mim...
OK,res je,ti baje v Nemčiji živiš in je to mal težje,ampak vseen...če češ vidt folk,pridi na srečanje...tko se to gre.
Sej če maš kako posebo željo koga vidt,mu loh pa PM pošleš,pa ti mogoče pošlje sliko. |
TOCN TKO! kdor zeli sliko od koga videti, ga lahko osebno povprasa, ampak sem mislila, da je tale forum in nasplosno stran JAVNA za vse... in so vsi clani enakopravni, cetudi ne pisejo enako veliko...
ves, jaz sem clovek, ki vedno zagovarja enakopravnost, prav tako za otroke kot tud za odrasle, za moske kot za zenske itn... ne pa da se imjo eni za elito in za kj boljsega... in ce je tole demokraticna zadeva potem se to ne dela... ce pa ta stran je samo za posebneze, potem se rada omaknem... ni blema... sm rajsi med skromnimi in preprostimi ljudmi k ne mislijo da se kj boljs od drugih in majo posebne pravice.
no... sj ni narobe, da majo udelezenci srecanj svoj koticek za slike... ni narobe, da jih ne mislite kazat drugim, k ne zelijo na srecanja, ampak potem je bolj fer ce to opravljate med seboj ne pa na forumu... kaj vem.. prek interne poste pa to...
jst pa tle brskam pa gledam pa mislim da sm butasta k nc ne stekam... no sj ni panike... nism tko potrebna slik... sam povedat sm hotla
aja, ves kaj ni logicno... tisti k ne mormo na srecanja pa bi prostovoljno dali svojo sliko zraven, tega tud ne moremo storiti... to je tko kot da zanalasc rinete vn tiste k se ne udelezijo... se prav sploh nimajo sans se vkljuciti... a zdej zastopis mojo pripombo!
sploh pa: sj mate svoje profile pa tja djte svoje slike ane... kr neki... pa se kj bi lohk napisala ampak mislim da sm dost se razpisala...
brez zamere... moje misljenje
|
|
|
|
|
|
|
|
Bassman
Administrator
Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e
|
|
No to je takole!
Nekateri člani, pač prispevajo več svojega prostega časa za ta forum, zato so tudi upravičeni da jim forum nudi nekaj več kot ostalim, ki so prijavljeni samo zato, da berejo in spremljajo kaj se dogaja tukaj.
U končni fazi je forum še vedno zastonj in to za vse in tako bo tudi v naprej in tukaj se ne dela nekakšna elita, pač pa je čist tko, vsak lahko pride v tisto skupino, ki imajo "več", samo pač vloži več truda v ta forum.
Lahko bi rekla, da se dela neka elita, če bi bila ta možnost zaprta za ostale, tko pa ni. Zato mislim, da ta kritika ni na mestu.
Stvar je čisto taka, slikic nas članov, pač ni treba, da jih gledajo ostali, ker dostikrat pride tukaj do raznih zlorab, zato, so pač različne skupine ljudi, ki imajo različne privilegije, ko se nekdo pokaže in je večkrat prisoten na srečanjih pade v skupino poznani.
Kot sem že rekel, to je zaradi raznih zlorab.
Cerry tudi ti lahko objaviš svojo slikico in se nam pokažeš.
|
|
|
|
www.vakciji.si ------------------ www.povej.com
|
|
|
|
|
Pojdi na stran 1, 2 Naslednja
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Lahko Objaviš nove Teme na tem forumu NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
104807 Attacks blocked
|
|
[ Time: 0.4069s ][ Queries: 40 (0.2223s) ][ Debug on ] |
|