Avtor |
Objave |
Shajtana
Odvisnica
Starost: 42
Pridružen/-a: 14:17, 08-Dec-2003
objave: 4204
Teme: 66
Kraj: Lj
68412.4 kinta/e
258.2 šold/e
1466.6 flika/e
|
|
No zdj me pa neki zanima od moskega dela foruma..kok casa prebolevate izgubljeno ljubezen? Pa ne mi zdj prbijat unih v stilu: "Boli mene k*** zanjo. Dj se en viski!". Tko resno me zanima.
|
|
|
|
People plan...God laughs...
|
|
|
|
palèica
Doktor
Starost: 54
Pridružen/-a: 21:46, 28-Jan-2004
objave: 2363
Teme: 151
11851.4 kinta/e
0.7 šold/e
14.2 flika/e
|
|
Odvisno kaka je bila veza ....
|
|
|
|
....sredi cveta na zeleni semenjski èašici je sedela èisto majhna deklica, nadvse nežna in ljubka ! Bila je komaj za palec velika in zato so ji dali ime Palèica....
(H.C.Andersen)
|
|
|
|
-Naya-
Doktor
Starost: 49
Pridružen/-a: 8:59, 05-Dec-2003
objave: 2367
Teme: 369
Kraj: dolenjska
18823.6 kinta/e
116.2 šold/e
286.6 flika/e
|
|
Naša Palči je spet moški del foruma
|
|
|
|
Èlovek je svoboden, ko se nièesar ne boji in si nièesar ne želi!
|
|
|
|
Poklièunga
Odvisnik
Starost: 43
Pridružen/-a: 11:47, 16-Feb-2004
objave: 4227
Teme: 77
Kraj: Valhalla
54743.9 kinta/e
104.0 šold/e
791.0 flika/e
|
|
Kot sem že parkrat napisu,sem bil prov zaljubljen samo 1X. Sam res zaljubljen,ne tiste osnovnošiolske in srednješolske scene,k mislš,da je to to,sam itaq ugotoviš,ko greš narazn,da ti je v bistvu kr vseen in si že nasledn dan (recimo no) najdš novo punco pa tko. Prov ljubezen sem pa doživel samo 1X in to sem preboleval približno 3 mesece,potem je pa v meni samo še jeza ostala,ker je pač grdo nardila. Jeza je še zdj prisotna (eni bi temu tud rekl,da je še zdj nism čist prebolel).
|
|
|
|
Who? ... Me? ... OK!
|
|
|
|
dr.Agan
Neznanec
Starost: 44
Pridružen/-a: 17:35, 23-Feb-2004
objave: 12
Teme: 0
74.0 kinta/e
2.0 šold/e
1.0 flika/e
|
|
Ja, zdej smo spet pri tem, da bi bilo potrebno najprvo definirati, kaj sploh pomeni, da nekoga preboliš. Za ene je to čas od takrat, ko sta šla narazen, do takrat, ko je prvič spet trezen, za druge do takrat, ko en dan ni pomislu nanjo, zame konkretno pa je to čas od konca veze pa do takrat, ko lahko povsem mirno gledam kako se dva metra od mene divje liže in šlata z enim modelom. Imamo različne oblike prebolevanja, hitre in nekvalitetne ter počasne in kvalitetne. Slednje so na dolgi rok vsekakor boljše, saj je prva varianta zgolj zatiskanje oči v smislu: ''Boli me k¤¤¤¤¤, mi dol visi zanjo, itak sm jo prebolu...'' itd. Na čas prebolevanja seveda močno vpliva tudi stopnja zaljubljenosti in pa koliko časa po koncu veze ne dobiš ponovno za fu¤¤¤¤. Ampak, ko me je res močno usekalo, sm rabu nekak eno leto, da sem bil popolnoma rehabilitiran.
|
|
|
|
Brez f¤¤¤¤¤ ni ljubezni!
|
|
|
|
Gost
0.0 kinta/e
|
|
Dr. Agan, a pol si bil eno leto skoz prsekan?????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Lahko prilepiš datoteke na tem forumu Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
102919 Attacks blocked
|
|
[ Time: 0.3745s ][ Queries: 36 (0.1608s) ][ Debug on ] |
|