povej

Koledar 
Domov Domov Forum Forum Prijava Prijava Išči Išči Registriraj se Registriraj se
 

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo

Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo
Avtor Objave
 EnigmA
Moderatorka
Moderatorka


Starost: 42
Pridružen/-a: 14:50, 20-Nov-2003
objave: 1928
Teme: 199
Kraj: Povsod in nikjer
19560.3 kinta/e
133.4 šold/e
774.8 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Sre 10 Dec, 2003 01:17     Naslov sporočila:  Ženske moderne dobe so lažnivke Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Ženske moderne dobe lažejo, se prilizujejo in imajo afere. Tako so pokazali rezultati britanske študije revije That's Life!, v kateri so raziskovalci v prvi vrsti želeli preučiti predvsem moralo Britancev.

Ugotovili so, da kar 94 % britanskih žensk laže, 17 % žensk ima ob svojem partnerju še afero, katero jih obžaluje le 40 % izmed njih. Izkazalo se je, da so se moralna načela žensk v obdobju zadnjih 40 let popolnoma spremenila.

Študija je zajemala 5.000 žensk, starih v povprečju 38 let.

Okoli tretjina (32 %) jih je povedala, da bi s svojim partnerjem ostale tudi, če bi jim le-ta priznal, da je imel afero, 28 % bi jih s partnerjem ostalo tudi po tem, če bi ugotovile, da je transvestit in 17 % tudi po tem, če bi jim priznal, da je homoseksualec.

Več kot tri četrtine žensk je raziskovalcem zaupalo, da govorijo laži, ki jim lahko spremenijo življenje; 21 % vprašanih jih izreka bolj redno. Kar 94 % žensk v Veliki Britaniji je priznalo, da lažejo, 34 odstotkov izmed njih naj bi cel dan govorila majhne »neškodljive« laži.

Največkrat lažejo o svoji telesni teži (51 %), o družini (30 %) in plači (29 %). Največkrat se zlažejo svojim prijateljem (93 %), staršem (91 %), partnerju (90 %) in delodajalcu (83 %).

Med drugim je študija pokazala, da 48 % žensk med spolnim odnosom s svojim partnerjem sanjari o drugem moškem, 50 % jih hlini orgazem, 36 % pa jih je priznalo, da prijateljem prikrivajo resnico o spolnih zmožnostih svojega partnerja. Le 27 % bi jih svojemu partnerju priznalo, da so v postelji nezadovoljne, več kot 55 % pa se partnerju zlaže pri odgovoru na vprašanje o izgledu.

Ženske so priznale, da so do svojih partnerjev precej nezaupljive in zato redno preverjajo njihove denarnice (46 %), SMS-e, (47 %), račune za mobilni telefon (27 %), kar 10 % pa jim celo sledi.

Izkazalo se je tudi, da bi se 23 % žensk poročilo zgolj zaradi denarja, ko pa so jih vprašali, kaj bi naredile za milijon angleških funtov, jih je 24 % povedalo, da bi si zanj odrezale mezinec, 34 % bi se zanj odpovedalo seksu, 20 % bi jih spalo z nadrejenim, 25 % pa se bi jih bilo pripravljenih popolnoma golih sprehoditi po ulici.

Ženske moderne dobe … ali le Britanke?

--------------------------------------------------

Pa pustimo statistiko, a ne?


Vir: Svarog




 Oven Spol:ženska Pes NI na linijiOsebna Galerija od EnigmAPošlji zasebno sporočiloBlogSkype Ime
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem
NE moreš Odgovoriti na to Temo
NE moreš Urejati svojih Objav
NE moreš Izbrisati svojih Objav
NE moreš Glasovati na Objavah
Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu
Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu


časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Board Security

99155 Attacks blocked

Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Modov in Zaslug :: HELP-OXPUS :: Namestitev phpbb HDdesign

[ Time: 0.4223s ][ Queries: 36 (0.1903s) ][ Debug on ]
Get Firefox!
Upgrade to Firefox 1.5!
Registracija | Pravilnik | Informacije | Seznam strani | Flash Igre | E-kartice | Blog | Album smeškov | Uprava | Čvek IRC

OPOMBA: Portal je namenjen testiranju GNU programske opreme in je popolnoma nekomercialen. Vsa reklamna sporoila so zgolj izmenjava povezav.