Avtor |
Objave |
ankh
No.1 uporabnik
Starost: 50
Pridružen/-a: 22:10, 17-Dec-2003
objave: 1679
Teme: 83
Kraj: ljubljana
26164.4 kinta/e
698.5 šold/e
422.4 flika/e
|
|
v ponedeljek sem v službi dobil lcdjèka filips briljans 170p in sem navdušen. seveda ne gre za nek lcdjèek, ki bi bil blazno dober, je pa slika ostra, barve pa izrazite. to navdušenje še traja, kmalu pa bo zatonilo v pozabo tako kot navdušenje ob novem telefonu, ki ima vse mogoče funkcije, ob televiziji, ki je večja in čistejše slike, ob računalniku, ki je zmogljivejši, itn.
ljudje nas ne osrečijo več tako kot nas osrečijo pripomočki. kaj menite?
|
|
|
|
najveèji èlovekov užitek in èudež je ankh: zalivanje zibeli življenja s tekoèino življenja.
|
|
|
|
Mijau
Profesionalka
Starost: 47
Pridružen/-a: 12:50, 08-Jan-2004
objave: 1123
Teme: 21
Kraj: Ljubljana
14379.0 kinta/e
2.0 šold/e
241.9 flika/e
|
|
SE NE STRINJAM.
Mene bolj kot recimo šihtni pripomoček razveseli recimo zaupanje šefa, da mi dovoli nabavo tega.
Je pa res, da kolikor mi propomočki olajšajo delo (dobra programska oprema in mašine) toliko več naredim.
|
|
|
|
|
|
|
|
EAGLE-1
Vztrajen
Starost: 47
Pridružen/-a: 11:15, 20-Dec-2003
objave: 443
Teme: 17
Kraj: Mojstrana
7811.0 kinta/e
2.0 šold/e
64.4 flika/e
|
|
ankh Napisal/a: | ljudje nas ne osrečijo več tako kot nas osrečijo pripomočki. kaj menite? |
Menim da to drži. Naša divja kvali liberalno kapitalistična družba nas rapidno posiljuje z idejami o pripomočkih ki nas bodo osrečili in nam osmislili življenje. človek kot duhovno/osebnostno/duševno bitje pa je počasi a vstrajno vedno bolj in bolj potisnjen v stran. Nazadnje sem bil deležen odlične debate o medčloveških odnosih pri maši v vojašnici, ki mi je dala mal mislit. :shock:
G
ps. A že po parih urah sem se zopet ujel v past te miselnosti...namreč soborec mi je podaril ta nov CD od Dan D. In bil sem zelo vesel tega.
|
|
|
|
|
|
|
|
Shajtana
Odvisnica
Starost: 42
Pridružen/-a: 14:17, 08-Dec-2003
objave: 4204
Teme: 66
Kraj: Lj
68412.4 kinta/e
258.2 šold/e
1466.6 flika/e
|
|
No sj je res da nas lahko osrecjo ...recimo jaz sm sploh kksnga cd-ja ful vesela ce so gor komadi k so mi vsec in pol lohk pojem pod tusem. ampak vseen me delno osreci poleg tega cd-ja tudi to da se je nekdo potrudila zame in mi ta cd presnel, se spomnil name itd. Tko da se vseen me lahko ljudje zlo zlo osrecjo.
|
|
|
|
People plan...God laughs...
|
|
|
|
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Lahko prilepiš datoteke na tem forumu Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
103071 Attacks blocked
|
|
[ Time: 0.3779s ][ Queries: 40 (0.1144s) ][ Debug on ] |
|