Avtor |
Objave |
Admin.
Administrator
Starost: 94
Pridružen/-a: 21:33, 29-Okt-2004
objave: 3924
Teme: 1316
3126.1 kinta/e
100.0 šold/e
-5400.0 flika/e
|
|
Zadnje raziskave kažejo, da diamanti nastajajo tudi v kamnini eklogit, ki se pojavlja na Pohorju. Je res mogoče, da bi na Pohorju našli diamante?
"Iluzorno je pričakovati, da greste na Pohorje in izkopljete diamant, ki ga boste lahko uporabili v komercialne oziroma draguljarske namene...
Preberi vse...
Izvor: Večer
Večer - dnevne novice
|
|
|
|
|
|
|
|
lisa
Gost
1.0 flika/e
|
|
pri nas se najde vse, kot sem že enkrat napisala
|
|
|
|
|
|
|
|
IronJacX
Vztrajen
Starost: 43
Pridružen/-a: 0:38, 15-Sep-2005
objave: 274
Teme: 0
Kraj: Javornik 51, Ravne na Koroškem
7176.1 kinta/e
54.4 šold/e
114.9 flika/e
|
|
Jaz sem že našel svoj diamant, svojo Saško :loveit:
|
|
|
|
|
|
|
|
KillerCat
Gost
1.0 flika/e
|
|
Ja en profesor geografije z mariborske II. gimnazije jih ima doma vse polno teh diamantov s Pohorja. Sam baje so sam po strukturi diamanti in neuporabni za brušenje v drage kamne. Po mojem so primerni kvečjemu za rezanje. Stekla najbrž. Tako da Štajerci, ne boste kar čez noč obogateli.
|
|
|
|
|
|
|
|
lisa
Gost
1.0 flika/e
|
|
štajerci smo že bogati, z diamanti kar ne, imamo vsaj dostojni fuzbal, imamo najstarejšo trto na svetu, imamo pohorsko lisico, mamo dostojni stadion in smo veseljaki in dobri ljudje, naj pa bi najbolj od vseh slovenskih pokrajin govorili pravilno slovenščino
pa še reporterja milana imamo in radio city
|
|
|
|
|
|
|
|
sapramish
No.1 Uporabnica
Pridružen/-a: 21:01, 08-Jun-2004
objave: 2078
Teme: 90
Kraj: Ljubljana
45929.1 kinta/e
137.1 šold/e
791.2 flika/e
|
|
najbolj pravilno in najlepso slovenscino baje govorijo v novem mestu, tko d se stajerci nimate kej kitit s tem
|
|
|
|
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.
|
|
|
|
KillerCat
Gost
1.0 flika/e
|
|
jacqueline Napisal/a: | štajerci smo že bogati, z diamanti kar ne, imamo vsaj dostojni fuzbal, imamo najstarejšo trto na svetu, imamo pohorsko lisico, mamo dostojni stadion in smo veseljaki in dobri ljudje, naj pa bi najbolj od vseh slovenskih pokrajin govorili pravilno slovenščino
pa še reporterja milana imamo in radio city |
Hehe. Ni vam lahko. Bi ti lahko mal oporekala, sam glede na to, da ste Štajerci tako bogati, jaz imam pa Štajerca, bom raje modro tiho.
Morda bi le še sama poudarila, da ste resnično večinoma veseljaki in dobri ljudje (takoj za primorci) , čisto nasprotje Ljubljani. Po odprtosti. Da mi ne bo kak Ljubljančan zameril dobroto.
|
|
|
|
|
|
|
|
IronJacX
Vztrajen
Pridružen/-a: 0:38, 15-Sep-2005
objave: 274
Teme: 0
Kraj: Javornik 51, Ravne na Koroškem
7176.1 kinta/e
54.4 šold/e
114.9 flika/e
|
|
Korošci smo še najbolj normalni, js rečem čeprav znajo bit ful zadržani in vase zaprti. Drugač smo pa kr vredu bitja. Tu pri nas v Ravnah imamo vse, kar si želimo.
|
|
|
|
|
|
|
|
KillerCat
Gost
1.0 flika/e
|
|
No sej zdej bomo kmalu ugotovili, da imamo vsi Slovenci povsod po Sloveniji VSE. Sam povejte potem vi meni, če je to tako... zakaj in kod potem tolk foušije?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
102962 Attacks blocked
|
|
[ Time: 0.7089s ][ Queries: 34 (0.2431s) ][ Debug on ] |
|