Poll :: Kako bi ocenil/a to zgodbo? |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
100% |
[ 1 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Skupaj glasov : 1 |
|
Avtor |
Objave |
Bassman
Administrator
Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e
|
|
Prvi pogled in nasmeh, privlačnost zanimivost.
Kmalu naju pripeljejo do dotikov, tistih prvih, nato strastnih poljubov, takrat poleti novi občutki, nova doživetja.
Kmalu tako daleč, da sva si želela drug drugega za stalno.
In vedno se je dogajalo, čisto vedno, nikoli ni bil dolgčas, vedno kaj novega, včasih je smeh trajal do pozno v noč.
Bilo je zabavno, zanimivo, lepo, občutki katere še nikoli nisem doživljal hkrati in neprestano vedno znova vedno lepše.
Začelo se je tudi v postelji božanski občutki, dajala si mi energijo, dajala si mi življenje, dajala si mi vse kar sem kdajkoli želel, tisto neopisljivo, združen s tabo, hkrati s tabo znova in znova.
Trenutki sreče, ki so sestavljali srečo življenja.
Pa vendar se je krhalo, tvoja ignoranca, tvoje prepričanje, v to, da si noben moški ne zasluži cele tebe, tvoje prepričanje, da smo moški vsi prasci, da ti dolgujemo.....kaj?
Kljub vsemu vem, da si lahko........si lahko in lahko daješ v celoti, vendar še nisi pripravljena na to.
Občutki so ostali, praznina tudi.
Spomini na vse bodo ostali, vsi srečni trenutki, vsa doživetja in tisti najvišja občutja.
Odšla sva vsak svojo pot..............
najtežje je prerezati!
ali je bila to napaka ali ne, kdo od naju bi vedel!
|
|
|
|
www.vakciji.si ------------------ www.povej.com
|
|
|
|
EnigmA
Moderatorka
Starost: 42
Pridružen/-a: 13:50, 20-Nov-2003
objave: 1928
Teme: 199
Kraj: Povsod in nikjer
19560.3 kinta/e
133.4 šold/e
774.8 flika/e
|
|
Zakaj mi je tole tako hudo znano?
|
|
|
|
Je suis la, et ailleurs!
|
|
|
|
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Lahko prilepiš datoteke na tem forumu Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
103052 Attacks blocked
|
|
[ Time: 0.8635s ][ Queries: 42 (0.4745s) ][ Debug on ] |
|