Avtor |
Objave |
Admin.
Administrator
Starost: 94
Pridružen/-a: 21:33, 29-Okt-2004
objave: 3924
Teme: 1316
3126.1 kinta/e
100.0 šold/e
-5400.0 flika/e
|
|
Spolna preobrazba po transplantaciji
Nek moški iz Spaldinga zatrjuje, da se je po presaditvi ledvice, ki mu jo je darovala žena, pričel počasi preobražati v svojo ženo.
Ian Gammons je pojasnil, da je do presaditve sovražil kuhanje, nakupovanje in vrtnarjenje bolj kot karkoli na svetu, medtem, ko sedaj pri naštetih opravilih neizmerno uživa. Z ženo sedaj celo deli ljubezen do psov, živali, ki jih je pred operacijo preziral.
»Sliši se popolnoma neverjetno vendar sem prepričan, da sem po prejemu ženine ledvice, z darovanim organom podedoval tudi nekatere ženine značilnosti. Pričel sem uživati pri kuhanju, predvsem pri peki, kar me doslej sploh ni zanimalo. Nikoli nisem imel rad nakupovanja, a od operacije naprej hodim od trgovine do trgovine. Prav tako nikoli nisem bil ljubitelj hišnih ljubljenčkov, sedaj sem nor nanje, « je povedal Gammons.
Tudi gospa Gammons je že nekaj mesecev po moževi transplantaciji opazila, da se je njen partner precej spremenil in pojasnila, da večinoma natančno vesta kaj drugi misli.
Večina znanstvenikov je ob dejstvu, da bi pacienti od darovalca organa lahko podedovali osebnostne značilnosti, znane kot »celični spomin«, zelo zadržana.
Preberi vse...
Svarog: Novice iz sveta znanosti in tehnologije
Izobra?evalni portal Svarog
|
|
|
|
|
|
|
|
Mojsa
Redna Uporabnica
Starost: 44
Pridružen/-a: 13:12, 02-Nov-2005
objave: 767
Teme: 41
Kraj: Ljubljana
23236.2 kinta/e
6.5 šold/e
136.8 flika/e
|
|
super, to je novi recept kako priti do idealnega moškega in žene. Pred poroko si lepo zamenjama ledvici pa bova oba idealna. Edino upam da se pol nem začela jaz po jajcih čohat pa pir pit, on pa za tipi gledat pa nohte lakirat hahahaha.
|
|
|
|
Èe me rabite sem zraven!
|
|
|
|
Bassman
Administrator
Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e
|
|
V bistvu ta pojav je znan že neki časa, da s presajenimi organi ljudje nekak podedujejo znanja in želje, ljudi, od katerih so organi, o tem je bil celo en film.
Zato tudi tak velik strah, da bi ljudje uporabljali jetra svinj, ki so jih vzgajali v ta namen!
|
|
|
|
www.vakciji.si ------------------ www.povej.com
|
|
|
|
Mojsa
Redna Uporabnica
Starost: 44
Pridružen/-a: 13:12, 02-Nov-2005
objave: 767
Teme: 41
23236.2 kinta/e
6.5 šold/e
136.8 flika/e
|
|
saj svinje so čist ok, ponavadi še bolš k kaki ljudje če mene vprašaš.
|
|
|
|
Èe me rabite sem zraven!
|
|
|
|
Bassman
Administrator
Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e
|
|
Mojsa Napisal/a: | saj svinje so čist ok, ponavadi še bolš k kaki ljudje če mene vprašaš. |
Pa misliš, da je dober če ti zapaše sred ulice mal valanja v blatu?
:doh:
|
|
|
|
simply red - say you love me
www.vakciji.si ------------------ www.povej.com
|
|
|
|
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
103059 Attacks blocked
|
|
[ Time: 1.3248s ][ Queries: 34 (0.8753s) ][ Debug on ] |
|