povej

Koledar 
Domov Domov Forum Forum Prijava Prijava Išči Išči Registriraj se Registriraj se
 

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo

Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo
Avtor Objave
 -Naya-
Doktor
Doktor


Starost: 49
Pridružen/-a: 9:59, 05-Dec-2003
objave: 2367
Teme: 369
Kraj: dolenjska
18823.6 kinta/e
116.2 šold/e
286.6 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Pon 01 Mar, 2004 10:32     Naslov sporočila:  Predigra Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Predigra


Predigra ni nekaj, kar znamo že od rojstva, tako kot tudi ljubljenje, poljubljanje in biti zaljubljen ni nekaj, kar znamo od rojstva.

Stvari se sproti ucimo, jih izpopolnjujemo, spreminjamo, vendar je v spolnosti zelo pomembna, da njen nacin, kako jo izvajamo, je predvsem odvisen od tega, kakšno vrsto ljubezni imamo s to osebo, s katero bi se radi združili.

Ni odvisna od velikosti penisa, od velikosti prsi in dolžini nog, ni važna od številke cevlja ali cesa podobnega, odvisna je seveda spet predvsem od naših oz. vaših obcutkov do te osebe.

Dostikrat, se pri tem uporabljajo etericna olja in podobna mazila, kreme, ki vam lepo dišijo, uporabljajo se tudi dišece svece. Seveda ne izberite kateregakoli vonja, temvec takšnega, ki odgovarja vam in vašemu partnerju.

Bolj kot moškemu, je predvsem predigra pomembna ženski. Ženska custva, pricakovanja, so na višjem nivoju, kakor pri moških in predvsem teže se vzburijo kot moški.

Veliko znanih ljubimcev, kot sta Cassanova in Don Juan, sta posvecala vecino svoje pozornosti na predigro in na zapeljevanje njegove takratne izvoljenke. S tem vam ne želim reci, da jih menjajte in se poskušajte ali ste resnicno dober ljubimec ali ne, vendar vam zagotavljam, da ce se res dodobra posvetite svoji deklici, pa ceprav to pomeni, da potem ona nima casa za vas, naj vas ne skrbi, že sami boste ugotovili, da s tem, ko jo boste tako lepo pripravili za glavni del, boste že sami tako lepo zakurjeni, da vam bo že cisto vseeno.

Predigra pa ni vedno samo "igrackanje" z njenim/njegovim spolovilom, temvec je predvsem posvecanje pozornosti na telo, custva, božanje in poljubljanje. Med predigro sodi masaža tako njega kot nje, zapeljivo perilo, ples ob nežni glasbi, skupna kopel, vse kar zbudi pozornost tako enega kot drugega partnerja seveda.

Po nacinu, kako se vaš partner odzove na vašo "dejavnost", lahko seveda veste, kdaj ste opravili dobro delo in kdaj se lahko lotite koncno tistega, za kar ste se tako lepo potrudili.

Vso sreco pri uresnicevanju takšnega nacrta, lahko pa ga/jo seveda enkrat nepricakovano presenetite in sami pripravite kar se vam zdi potrebno in preživita prav lep vecer, ki vkljucuje romantiko in spolnost hkrati. Z lepim zacetkom, naj se še konec lepo konca.


Vir: www.spolnost.net; članki




Èlovek je svoboden, ko se nièesar ne boji in si nièesar ne želi! angel


 Kozorog Spol:ženska Tiger SkritOsebna Galerija od -Naya-Pošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem
NE moreš Odgovoriti na to Temo
NE moreš Urejati svojih Objav
NE moreš Izbrisati svojih Objav
NE moreš Glasovati na Objavah
Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu
Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu


časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Board Security

98665 Attacks blocked

Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Modov in Zaslug :: HELP-OXPUS :: Namestitev phpbb HDdesign

[ Time: 0.2058s ][ Queries: 36 (0.0609s) ][ Debug on ]
Get Firefox!
Upgrade to Firefox 1.5!
Registracija | Pravilnik | Informacije | Seznam strani | Flash Igre | E-kartice | Blog | Album smeškov | Uprava | Čvek IRC

OPOMBA: Portal je namenjen testiranju GNU programske opreme in je popolnoma nekomercialen. Vsa reklamna sporoila so zgolj izmenjava povezav.