Avtor |
Objave |
Bassman
Administrator
Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e
|
|
tole sem dobil po mailu, ziher bo še za koga zanimivo!
|
|
|
|
|
|
|
|
_malena__
Neznanka
Starost: 37
Pridružen/-a: 20:41, 03-Sep-2006
objave: 19
Teme: 0
565.5 kinta/e
0.0 šold/e
0.0 flika/e
|
|
testenine s sirovo omako das testenine kuhat,smetano vret in v smetano naribas sir mesas da s sir stopi in to je to prelijes po testeninah in dober tek
|
|
|
|
|
|
|
|
Bassman
Administrator
Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e
|
|
Ali je kdo probal narest kakšno od teh solat k sem jst prelpu recepte?
|
|
|
|
|
|
|
|
Morska
Amater/ka
Starost: 47
Pridružen/-a: 11:22, 14-Jun-2005
objave: 149
Teme: 5
Kraj: LJ (Izola)
4805.2 kinta/e
113.2 šold/e
0.0 flika/e
|
|
Vzameš 3 jajca in jih žvrkljaš, vanje daš malo soli.
Dodaš dva navadna jogurta, 1 dcl olja, 1 liter mleka in to orng zmešaš (lahko tudi z mešalcem ali pa na roke). V to maso dodaš pol kg makaronov, lahko so različni, meni so najboljši uni fedrčki.
Masa mora stati eno uro, da se malo utrdi.
Naoljiš pekač, zliješ vanj maso, poravnaš makarone, da ne "štrlijo" preveč, pečeš počasi na okrog 150 stopinh eno uro.
Zadeva je fina. (vsaj meni).
|
|
|
|
|
|
|
|
Mojsa
Redna Uporabnica
Starost: 44
Pridružen/-a: 13:12, 02-Nov-2005
objave: 767
Teme: 41
Kraj: Ljubljana
23236.2 kinta/e
6.5 šold/e
136.8 flika/e
|
|
Jaz tudi dosti uham brez mesa. Sam edino kar jaz nekak delam je da spražim zelenjavo, por pa papriko, pa bučke, pa koruzo, pol dam pa še mal sira da se stopi, pa vse skup malo sprime, pa je tak dobro da joj. če ne pa kupim kake sojine polpete ki so tud carski. Sem pa delal že tud neko torto iz pora ko obožujem por pa je bla tud za sline cedit.
|
|
|
|
Èe me rabite sem zraven!
|
|
|
|
lucka
Doktor
Starost: 48
Pridružen/-a: 17:54, 16-Dec-2004
objave: 3168
Teme: 246
Kraj: Celje-Ljubljana
90674.9 kinta/e
225.0 šold/e
3520.5 flika/e
|
|
Morska Napisal/a: | V to maso dodaš pol kg makaronov, lahko so različni, meni so najboljši uni fedrčki. |
To daš noter v to zmes še nekuhane makarone, ki se potem nakuhajo v tem mleku?
|
|
|
|
Naša pot ne vodi po mehki travi.
To je gorska steza s številnimi skalami.
Vendar pa vodi navzgor...
PROTI SONCU...
Vèasih razdalja, ki jo prehodite,
ni tako pomembna kot smer,
v katero se napotite.
|
|
|
|
Bassman
Administrator
Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e
|
|
|
|
Morska
Amater/ka
Starost: 47
Pridružen/-a: 11:22, 14-Jun-2005
objave: 149
Teme: 5
Kraj: LJ (Izola)
4805.2 kinta/e
113.2 šold/e
0.0 flika/e
|
|
lucka Napisal/a: | Morska Napisal/a: | V to maso dodaš pol kg makaronov, lahko so različni, meni so najboljši uni fedrčki. |
To daš noter v to zmes še nekuhane makarone, ki se potem nakuhajo v tem mleku? |
Ja seveda. Surove (trde ) makarone daš notri.
No v tej uri lahko enih trikrat mal pogledaš notri (beri premešaš).
Zanimivo, meni niti na pamet ni prišlo, da bi se kuhal.
|
|
|
|
|
|
|
|
Bassman
Administrator
Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e
|
|
|
|
Morska
Amater/ka
Starost: 47
Pridružen/-a: 11:22, 14-Jun-2005
objave: 149
Teme: 5
Kraj: LJ (Izola)
4805.2 kinta/e
113.2 šold/e
0.0 flika/e
|
|
V bistvu full lepo zgleda. tako kot pecivo. ali pizza. nadev izpade kot bi bila skuta.
Jaz sem probala, pa je bilo dobro.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pojdi na stran Prejšnja 1, 2
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
104759 Attacks blocked
|
|
[ Time: 0.9576s ][ Queries: 36 (0.4439s) ][ Debug on ] |
|