Avtor |
Objave |
lucka
Doktor
Starost: 48
Pridružen/-a: 17:54, 16-Dec-2004
objave: 3168
Teme: 246
Kraj: Celje-Ljubljana
90674.9 kinta/e
225.0 šold/e
3520.5 flika/e
|
|
Ampak daleč najbolj romantično je pa ( vsaj meni) da se zjutraj zbudim, zunaj dežuje, ob meni pa spi moj ljubljeni moški, ki še vedno diši po nočnem sexu in dolgem ljubljenju ter se stisnem v njegov topel objem, ga začnem nežno božat in narahlo poljubljat...in ko se predrami mu zaželim : dobro jutro ljubezen moja :loveit:
Kako čudoviti znajo biti tisti prvi jutranji še napol zaspani nežni z ljubeznijo prepredeni nasmehi naših ljubljenih. :heart:
|
|
|
|
Naša pot ne vodi po mehki travi.
To je gorska steza s številnimi skalami.
Vendar pa vodi navzgor...
PROTI SONCU...
Vèasih razdalja, ki jo prehodite,
ni tako pomembna kot smer,
v katero se napotite.
|
|
|
|
Rok-11
Vztrajen
Starost: 58
Pridružen/-a: 13:03, 11-Apr-2005
objave: 259
Teme: 2
Kraj: Ljubljana
7048.0 kinta/e
0.0 šold/e
198.6 flika/e
|
|
lucka Napisal/a: | Ampak daleč najbolj romantično je pa ( vsaj meni) da se zjutraj zbudim, zunaj dežuje, ob meni pa spi moj ljubljeni moški, ki še vedno diši po nočnem sexu in dolgem ljubljenju ter se stisnem v njegov topel objem, ga začnem nežno božat in narahlo poljubljat...in ko se predrami mu zaželim : dobro jutro ljubezen moja :loveit:
Kako čudoviti znajo biti tisti prvi jutranji še napol zaspani nežni z ljubeznijo prepredeni nasmehi naših ljubljenih. :heart: |
Tole pa drži. Tudi po moje je tako jutro res lepa in romantična zadeva... Se mi je kar malce stožilo po čem takem...
|
|
|
|
|
|
|
|
Fenia
Gost
0.0 kinta/e
|
|
Zlobko Napisal/a: | Najbolj romantičen stavek ki sem ga kdajkoli izrekel se glasi :
" EJ!, bejba!, te bom tolk po¤¤¤¤¤, da ti bo voda u mehurju zavrela!" |
No evo! Ma kake svečke, rožice s trni, piknikiranje na mokri travi in mrzlih tleh...
Od Zlobkota žena je res ena srečnica, se ji sploh ni treba bat, da bi si zaradi ponesrečene moške romantike prehladila mehur. Pa če to ni romantično, potem pa res ne vem!
|
|
|
|
|
|
|
|
Zlobko
Redni uporabnik
Starost: 52
Pridružen/-a: 9:07, 07-Feb-2005
objave: 777
Teme: 25
24294.2 kinta/e
113.1 šold/e
324.3 flika/e
|
|
No vsi nejeverni Tomažki in Tomažke, tukaj imate dokaz kako romantičen je moj stavek.
Fenia žal mi je, res žal, ampak jaz sem že oddan. škoda ker se nisva nikoli spoznala, mogoče bi pa midva lahko... kdo ve, verjetno bi podlegla moji romantiki.
|
|
|
|
|
|
|
|
Fenia
Gost
0.0 kinta/e
|
|
Ah, jaz bom tudi kmalu odstopicala pred oltar, skoki čez razne ovire pa me vse od srednje šole, ko sem si pri teku poškodovala koleno, ne zanimajo več.
Sicer imam pa raje, da me tretirajo tako 'preko reda' in kot slišim, je vrsta zainteresiranih kandidatk za tega nadvse romantičnega fanta že na poveju zelo dolga. Baje so eno prelepo soboto solze tekle v potokih. Bi lahko začeli razmišljuati, da med sponzorje tega foruma uvrstite še Palomo, da bi forumašice lahko dobile robčke po znižani ceni.
Drugače pa je bil moj komentar čisto objektiven. če je nekaj romantično, je romantično, ni tu kaj...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zlobko
Redni uporabnik
Starost: 52
Pridružen/-a: 9:07, 07-Feb-2005
objave: 777
Teme: 25
24294.2 kinta/e
113.1 šold/e
324.3 flika/e
|
|
Oh fenia, kako si ti prijazno bitje.
|
|
|
|
|
|
|
|
Fenia
Gost
0.0 kinta/e
|
|
O, ja, če je nekdo po horoskopu škorpijon in obenem še zmaj, kaj drugega kot prijazen sploh ne more bit :evil
Da o romantiki niti ne govorimo! :desmile
|
|
|
|
|
|
|
|
Gost
0.0 kinta/e
|
|
Mene romantika skoz spodnaša in je za znort dobro, ko mi pride naproti
če je pa ni si jo pa skušam sama narest, ker brez nje ne morem.
|
|
|
|
|
|
|
|
senior
Profesionalec
Starost: 80
Pridružen/-a: 21:17, 23-Feb-2005
objave: 1130
Teme: 99
Kraj: obala
32261.9 kinta/e
55.4 šold/e
712.9 flika/e
|
|
Citat: | O, ja, če je nekdo po horoskopu škorpijon in obenem še zmaj, kaj drugega kot prijazen sploh ne more bit evil
Da o romantiki niti ne govorimo! |
Moja žena je škorpijonka, pa to kar si zapisala drži, kot pribito.
Moški se tega znaka raje ogibajo, pa ne vedo, kaj zamujajo...!!?
:zvezda
|
|
|
|
|
|
|
|
Fenia
Gost
0.0 kinta/e
|
|
Ja škorpijoni smo sami sebi ponavadi najslabša reklama; se delamo divje, temperamentne, strupene... v resnici smo pa vsi po vrsti ena blazno čustvena in romantična bitja :rdec:
|
|
|
|
|
|
|
|
accord
Amater
Starost: 40
Pridružen/-a: 1:23, 09-Feb-2005
objave: 150
Teme: 1
3625.8 kinta/e
8.5 šold/e
40.1 flika/e
|
|
tehtnica in podgana to smo najbolši v romantiki
|
|
|
|
RUF AN, SEM TAKA IN ONAKA,
SEJ NE DA NISI LEPA SAMU LAŽEŠ KU SRAKA,
IMAŠ SEXI GLAS, AMPAK MENI SE ZDI,
DA NA DRUGEM KONCU ŽICE GRDA BABA SEDI.
|
|
|
|
lucka
Doktor
Starost: 48
Pridružen/-a: 17:54, 16-Dec-2004
objave: 3168
Teme: 246
Kraj: Celje-Ljubljana
90674.9 kinta/e
225.0 šold/e
3520.5 flika/e
|
|
Mislim da je vsak, ki naleti na sebi kompatibilno osebo in se zaljubi da vidi kako trava raste romantična oseba, pa če še tako trdi da v njem ni kančka romantika.
|
|
|
|
Naša pot ne vodi po mehki travi.
To je gorska steza s številnimi skalami.
Vendar pa vodi navzgor...
PROTI SONCU...
Vèasih razdalja, ki jo prehodite,
ni tako pomembna kot smer,
v katero se napotite.
|
|
|
|
Shajtana
Odvisnica
Starost: 42
Pridružen/-a: 14:17, 08-Dec-2003
objave: 4204
Teme: 66
Kraj: Lj
68412.4 kinta/e
258.2 šold/e
1466.6 flika/e
|
|
lucka Napisal/a: | Mislim da je vsak, ki naleti na sebi kompatibilno osebo in se zaljubi da vidi kako trava raste romantična oseba, pa če še tako trdi da v njem ni kančka romantika. |
To je res...sj tko tud vids kok se je kdo zagrel zate...ker ce sam ti delas na romatniki pol ni nc...
|
|
|
|
People plan...God laughs...
|
|
|
|
Morska
Amater/ka
Starost: 47
Pridružen/-a: 11:22, 14-Jun-2005
objave: 149
Teme: 5
Kraj: LJ (Izola)
4805.2 kinta/e
113.2 šold/e
0.0 flika/e
|
|
Ko mi pošlje sms, da mi prinaša jagode.
Ko me želi peljati nekam, kjer je že bil, pa je bilo lepo in hoče to delit z mano.
Ležanje v banji, ki jo obkrožajo male svečke in ljubljenje v soju le njih.
Ko mi pošlje mail z naslovom "tak sem, ko te vidim" in zraven slikca, na kateri je v skakajoči pozi nekje med nebom in zemljo.
....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Lahko prilepiš datoteke na tem forumu Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
104789 Attacks blocked
|
|
[ Time: 4.5381s ][ Queries: 36 (3.3248s) ][ Debug on ] |
|