| 
 
|  
	 
		| 
 
| Avtor | Objave |  
|  Admin. Administrator
 
  
  
 Starost: 95
 Pridružen/-a: 21:33,  29-Okt-2004
 objave: 3924
 Teme: 1316
 
 3126.1 kinta/e
 100.0 šold/e
 -5400.0 flika/e
 
 
  
   |  
 
 
| 
| 
 |  
|  Blitva z gorgonzolo in porom 
 Sestavine: ?op listov blitve, por, 0,5 dl belega vina, pol plo?evinke pelatov v ko??kih, ?lica olivnega olja, 5 dag gorgonzole, sol.
 
 V kozici segrejemo olivno olje in na njem prepra?imo na grobo narezan por. Dodamo oprano in na rezance narezano blitvo, malo podu?imo in zalijemo z belim vinom. ?ez nekaj minut dodamo pelate in du?imo pribli?no 15 do 20 minut. Nato preme?amo, solimo in du?imo ?e nekaj minut.
 
 Preden jed postre?emo, dodamo na ko??ke narezano gorgonzolo in me?amo, dokler se sir ne raztopi.
 
 Publish Date:  Sat, 27 Oct 2007 06:02:03 +0200
 
 Read more...
 
 Source: RTV - Vse novice
 Description: novice...
 
   |  
|  |  |  |  
| 
 
 
 
 |  |  
|      |    |  
|  |  
| 
 
 
 
 
 
 
 
 | Poglej naslednjo temo
 Poglej prejšnjo temo
 NE moreš Objaviti novih Tem
 NE moreš Odgovoriti na to Temo
 NE moreš Urejati svojih Objav
 NE moreš Izbrisati svojih Objav
 NE moreš Glasovati na Objavah
 Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu
 Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu
 
 |   
 
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
  153822  Attacks blocked
 |  
 |  
 
	| [ Time: 1.7185s ][ Queries: 36 (1.1690s) ][ Debug on ] |  |