| 
 
|  
	 
		| 
 
| Avtor | Objave |  
|  Admin. Administrator
 
  
  
 Starost: 95
 Pridružen/-a: 21:33,  29-Okt-2004
 objave: 3924
 Teme: 1316
 
 3126.1 kinta/e
 100.0 šold/e
 -5400.0 flika/e
 
 
  
   |  
 
 
| 
| 
 |  
|  Bučke, polnjene z mletim mesom 
 Sestavine: 2 do 3 bučke, 25 do 30 dag mešanega mletega mesa, 1 čebula, strok česna, topljiv sir, sol, poper, jajce, sladka smetana.
 
 Najprej prepolovimo bučke in jih izdolbemo, sredico bučk sesekljamo. Olupimo in nasekljamo čebulo, sir zrežemo na majhne kocke. Nato na olivnem olju prepražimo čebulo, česen in bučke. Mletemu mesu dodamo jajce, sol, poper, popraženo zelenjavo in sir. S tem polnilom nadevamo bučke in jih pečemo v pečici na 180 do 200 stopinjah Celzija približno 60 minut (odvisno od velikosti bučk).
 
 Ko so skoraj pečene, jih prelijemo s sladko smetano ter pečemo še nekaj minut.
 
 Publish Date:  Fri,  2 Nov 2007 06:01:05 +0100
 
 Read more...
 
 Source: RTV - Vse novice
 Description: novice...
 
   |  
|  |  |  |  
| 
 
 
 
 |  |  
|      |    |  
|  |  
| 
 
 
 
 
 
 | Poglej naslednjo temo
 Poglej prejšnjo temo
 NE moreš Objaviti novih Tem
 NE moreš Odgovoriti na to Temo
 NE moreš Urejati svojih Objav
 NE moreš Izbrisati svojih Objav
 NE moreš Glasovati na Objavah
 Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu
 Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu
 
 |   
 
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
  153822  Attacks blocked
 |  
 |  
 
	| [ Time: 2.0227s ][ Queries: 34 (1.7091s) ][ Debug on ] |  |