| 
 
|  
	 
		| 
 
| Avtor | Objave |  
|  Admin. Administrator
 
  
  
 Starost: 95
 Pridružen/-a: 21:33,  29-Okt-2004
 objave: 3924
 Teme: 1316
 
 3126.1 kinta/e
 100.0 šold/e
 -5400.0 flika/e
 
 
  
   |  
 
 
| 
| 
 |  
|  Telečji golaž s paradižnikom 
 Sestavine: 75 dag teletine (vratovina ali pleče), 4 žlice olja, 15 dag čebule, 1 žlička sladke paprike, 2 žlici vina, 1 paprika, 2 paradižnika, 1 dl kisle smetane, 1 žlička moke, voda. V kozici segrejemo olje, dodamo sesekljano čebulo, sol in 1 dl vode ter toliko časa pražimo, da se tekočina pokuha in začne čebula rumeneti. Dodamo na koščke narezano meso, ga prepražimo, potresemo z mleto papriko ter prilijemo vino in zajemalko vroče vode. Pokrijemo in večkrat premešamo. čez pol ure dodamo narezano papriko, olupljen in narezan paradižnik ter smetanov podmet, ki smo ga pripravili iz kisle smetane, moke in 1 dl vroče vode. Golaž še toliko časa dušimo, da meso postane mehko.
 
 Publish Date:  Mon, 19 Nov 2007 06:01:05 +0100
 
 Read more...
 
 Source: RTV - Vse novice
 Description: novice...
 
   |  
|  |  |  |  
| 
 
 
 
 |  |  
|      |    |  
|  |  
| 
 
 
 
 
 
 
 
 | Poglej naslednjo temo
 Poglej prejšnjo temo
 NE moreš Objaviti novih Tem
 NE moreš Odgovoriti na to Temo
 NE moreš Urejati svojih Objav
 NE moreš Izbrisati svojih Objav
 NE moreš Glasovati na Objavah
 Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu
 Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu
 
 |   
 
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
  153822  Attacks blocked
 |  
 |  
 
	| [ Time: 0.5666s ][ Queries: 36 (0.2493s) ][ Debug on ] |  |