Avtor |
Objave |
kleopatra
Vztrajna
Starost: 47
Pridružen/-a: 10:55, 29-Feb-2004
objave: 362
Teme: 19
Kraj: ljubljana
1865.7 kinta/e
2.0 šold/e
8.7 flika/e
|
|
Pokličunga, to pomeni da ste tipi zelo pasivni pri doživljanju orgazma, medtem ko smo bejbike zelo aktivne.
|
|
|
|
|
|
|
|
ankh
No.1 uporabnik
Starost: 50
Pridružen/-a: 22:10, 17-Dec-2003
objave: 1679
Teme: 83
Kraj: ljubljana
26164.4 kinta/e
698.5 šold/e
422.4 flika/e
|
|
tole, kar je napisala kleopatra je od sile. skomine mi gredo po telesu. obožujem glasen seks. vedno sem ga. tudi govorica kakršna je: "kurbir, po¤¤¤¤¤ me!" in "pr¤¤¤¤¤, cel teden si čakala. zdej pa maš. na!" še posebej rad se med fu¤¤¤¤ pogovarjam nemško. iz sinhroniziranih www.povej.net filmov izvirajoča umazanost me vzpodbudi k boljšemu zadovoljevanju konkubine. glasno oglaševanje ženske pred in med viškom pa me je vedno spodbujalo k temu, da sem postal nekakšen amaterski rekorder po doseganju skupnih orgazmov.
sicer pa se o tej temi ne mislim ponavljati. nanjo sem že podal mnogo bolj zadovoljiv resda nekoliko humoren odgovor kot so vsi tu beleženi, ki pa ga je tukajšnja nekoliko primitivna cenzura zbrisala, kar me je za nekaj tednov odmaknilo od očitnega čistunstva tega foruma.
kleopatra Napisal/a: | Pokličunga, to pomeni da ste tipi zelo pasivni pri doživljanju orgazma, medtem ko smo bejbike zelo aktivne. |
ah, posploševanje, draga 'bejbika'. sam se npr. včasih ob doživetju orgazma oglašam kot hijena, včasih rjovem kot gorila, velikokrat pa zelo moško, kot nekakšen jezen mutant, ki je spoznal, da mu je po atomski katastrofi preostalo le še nadnaravno močno telo kapacitet hulka in negotova usoda preživetja med plačevanjem davka v obliki sperme.
|
|
|
|
najveèji èlovekov užitek in èudež je ankh: zalivanje zibeli življenja s tekoèino življenja.
|
|
|
|
|
Pojdi na stran Prejšnja 1, 2
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Lahko prilepiš datoteke na tem forumu Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
103063 Attacks blocked
|
|
[ Time: 0.6927s ][ Queries: 40 (0.3151s) ][ Debug on ] |
|