Avtor |
Objave |
-Naya-
Doktor
Starost: 49
Pridružen/-a: 8:59, 05-Dec-2003
objave: 2367
Teme: 369
Kraj: dolenjska
18823.6 kinta/e
116.2 šold/e
286.6 flika/e
|
|
Nekdo ti je všeč. Mu to pokažeš. Ali obstajajo ljudje ki ne znajo videt teh znakov? Ki preprosto ne znajo določit kdaj so komu všeč?
In ali obstajajo ljudje ki sploh ne znajo pokazat teh znakov?
|
|
|
|
Èlovek je svoboden, ko se nièesar ne boji in si nièesar ne želi!
|
|
|
|
Shajtana
Odvisnica
Starost: 42
Pridružen/-a: 14:17, 08-Dec-2003
objave: 4204
Teme: 66
Kraj: Lj
68412.4 kinta/e
258.2 šold/e
1466.6 flika/e
|
|
/me dvigne roko
Jaz nikol ne znam rect ja temu sm pa jaz vsec..razen ce se me sprav osvajat na najbolj ogabno osladen nacin pa se zlo direkten po moznosti.
No baje tud pokazat ne znam,..ceprov men se ne zdi..no ja do neke mere ze sam men se zdi da pokazem ful ostalim se pa to sploh ne zdi in pol izpade da sm ful hladna.
Ah life's a bitch
|
|
|
|
People plan...God laughs...
|
|
|
|
Bassman
Administrator
Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e
|
|
-Naya- Napisal/a: | Nekdo ti je všeč. Mu to pokažeš. Ali obstajajo ljudje ki ne znajo videt teh znakov? Ki preprosto ne znajo določit kdaj so komu všeč?
In ali obstajajo ljudje ki sploh ne znajo pokazat teh znakov? |
Ja to pa vsekakor, da ženske dajete takšne mešane signale, da človk res ne more vedet, ali vam je všeč ali ne.
Tko da takih je ogromno, ki ne znajo videti znakov.
|
|
|
|
www.vakciji.si ------------------ www.povej.com
|
|
|
|
-Naya-
Doktor
Starost: 49
Pridružen/-a: 8:59, 05-Dec-2003
objave: 2367
Teme: 369
Kraj: dolenjska
18823.6 kinta/e
116.2 šold/e
286.6 flika/e
|
|
Hm, Admin... ti potem govoriš o tem da je ogromno takih ki ne znajo dajat pravih signalov
No pa ne govorim o tem ko nekdo nekoga namerno zavaja. Ampak o tem da dejansko ne zna prebrat znakov in dejansko jih ne zna pokazat. Je to možno?
n kako se takim ljudem potem sploh približaš in kako se oni približajo drugim??? :shock:
|
|
|
|
Èlovek je svoboden, ko se nièesar ne boji in si nièesar ne želi!
|
|
|
|
mity
Redni uporabnik
Starost: 53
Pridružen/-a: 16:31, 26-Feb-2004
objave: 877
Teme: 26
Kraj: Ljubljana
13807.0 kinta/e
102.0 šold/e
63.6 flika/e
|
|
Naya, odgovor: zelo tezko
|
|
|
|
Èe zliješ žlico gnojnice v sod vina - dobiš gnojnico!
Èe zliješ žlico vina v sod gnojnice - dobiš gnojnico!
|
|
|
|
Shajtana
Odvisnica
Starost: 42
Pridružen/-a: 14:17, 08-Dec-2003
objave: 4204
Teme: 66
Kraj: Lj
68412.4 kinta/e
258.2 šold/e
1466.6 flika/e
|
|
Naya po moje pa vsi ljudje to nekako pokazejo..ampak eni na drugacen nacin ki se ga scasoma pol naucis razpoznavat pa se jim pol priblizas.
Al pa tud ne. Ne wem moja glava ne dela dobr dons.
|
|
|
|
People plan...God laughs...
|
|
|
|
Poklièunga
Odvisnik
Starost: 43
Pridružen/-a: 11:47, 16-Feb-2004
objave: 4227
Teme: 77
Kraj: Valhalla
54743.9 kinta/e
104.0 šold/e
791.0 flika/e
|
|
Se mi je že zgodil,da so mi že vsi okol govoril,da uni sm pa všeč,sam jz še kr nism tega vidu in opazu.
Zakaj je bilo tako?
Iz takega razloga,kot ga je Admin opisal. No,sm se z eno tako deklco pol kakem letu in pol pogovarju o tem,kaj je takrat bilo in mi je rekla,da je bla leto in pol zaljubljena vame pa tko...jz nč opazu pa nč.Sej ne da je večinoma itaq šla kr stran,k sm zravn pršu....jz sm mislu,da me ne mara,ne pa da je zaljubljena vame...ŽENSKE!
No,en tak primer je lepo prikazan v filmu Love Actualy...če ste gledal,ko je model zaljubljen v punco (v filmu se pol poročita) od najbolšga kolega in vsi misljo,da on nje ne mara (vključno z njo),v bistvu je pa fora ta,da je on zaljubljen v njo,sam ker je od kolega punca (žena) raj nima nobenih kontaktov z njo,ker bi samo trpel. No,sej pol ji pove kaj in kako...
To je tud en od možnih scenarijev ja...da ko ti je nekdo všeč,kr ne morš nobene besede iz sebe dat in ga/jo sploh ne morš niti gledat ko se pogovarjata,pol pa zgleda,kokr da ga/je v bistvu full ne maraš in da ti gre na živce....štala!
No jz sm tud bl antitalent za prepoznavanje teh znakov,KI JIH ŽENSKE NE ZNATE DAJAT!
|
|
|
|
Who? ... Me? ... OK!
|
|
|
|
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Lahko prilepiš datoteke na tem forumu Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
104807 Attacks blocked
|
|
[ Time: 0.3311s ][ Queries: 36 (0.1322s) ][ Debug on ] |
|