Avtor |
Objave |
Bassman
Administrator
Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e
|
|
Ali to v resnici povzroča težave, ali
samo koristi v zvezi z drugimi ljudmi, prdvsem najbližjimi.
|
|
|
|
www.vakciji.si ------------------ www.povej.com
|
|
|
|
Gost
0.0 kinta/e
|
|
Tole mi ni čist jasno kaj želiš, da komentiramo.
A lahko tole mal drugač obrazložiš.
|
|
|
|
|
|
|
|
ankh
No.1 uporabnik
Starost: 50
Pridružen/-a: 22:10, 17-Dec-2003
objave: 1679
Teme: 83
Kraj: ljubljana
26164.4 kinta/e
698.5 šold/e
422.4 flika/e
|
|
če ni zaupanja, ni odkritosrčnosti.
|
|
|
|
najveèji èlovekov užitek in èudež je ankh: zalivanje zibeli življenja s tekoèino življenja.
|
|
|
|
Bassman
Administrator
Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e
|
|
Ja mislil sem tko, da pač si par pove vse, kar mu leži na srcu, ali raje ne, ker znajo nekatere stvari zakomplicirat zadevo.
|
|
|
|
www.vakciji.si ------------------ www.povej.com
|
|
|
|
ankh
No.1 uporabnik
Starost: 50
Pridružen/-a: 22:10, 17-Dec-2003
objave: 1679
Teme: 83
Kraj: ljubljana
26164.4 kinta/e
698.5 šold/e
422.4 flika/e
|
|
odvisno, admin, od ljudi v paru. če sta oba odkrita, je gut, če pa nista, pa se kaj hitro začne prikrivanje, ki vodi v laganje.
če je npr. babnica ljubosumna kot sam vrag, ji seveda ne boš povedal, da si bil z bivšo na drinku, ker bo mislila, da si jo po¤¤¤¤¤.
torej vse je odvisno od ljudi v razmerju.
|
|
|
|
najveèji èlovekov užitek in èudež je ankh: zalivanje zibeli življenja s tekoèino življenja.
|
|
|
|
Gost
0.0 kinta/e
|
|
ankh Napisal/a: | odvisno, admin, od ljudi v paru. če sta oba odkrita, je gut, če pa nista, pa se kaj hitro začne prikrivanje, ki vodi v laganje.
če je npr. babnica ljubosumna kot sam vrag, ji seveda ne boš povedal, da si bil z bivšo na drinku, ker bo mislila, da si jo po¤¤¤¤¤.
torej vse je odvisno od ljudi v razmerju. |
S prvim odstavkom se enkrat za spremembo strinjam Ankh. Tisto o lubosumju, je pa vsaj z mano tko, da če sta partnerja vedno odkrita in se pogovarjata o vsakdanjih dogodkih brez prikrivana, potem res ne vidim vzroka za lubosumje. če hoče it partner na drink z bivšo, me to ne moti, če je med nama vse uredu in da vem, kaj mu pomeni, da gre na drink z bivšo ali katero koli drugo frendico.
Sama sem bila v položaju, ko sem še iz telefona izbrisala vse moške ki sem jih poznala, ker je bil tip tok ljubosumen in res nebi sama povzročala nekomu tazga safra, če za to nimam vzroka.
V glavnem sem za to da sta partnerja odkrita drug do drugega, saj konec koncev je to stvar, s katero lahko ljubezen le poglobiš. Saj ne rečem, da lahko kakšna stvar zaboli, ko ti jo partner zaupa, ampak ljubezen je tista ki daje neverjetno moč, da rešiš, kar te teži, če se le o stvareh pogovarjaš in ne tiščiš v sebi, kajti s tem se le oddaljuješ od partnerja.
|
|
|
|
|
|
|
|
Poklièunga
Odvisnik
Starost: 43
Pridružen/-a: 11:47, 16-Feb-2004
objave: 4227
Teme: 77
Kraj: Valhalla
54743.9 kinta/e
104.0 šold/e
791.0 flika/e
|
|
Jah ni vedno dobro.
Ja seveda,če ni zaupanja pol tud tega ni,to je logično.
Samo jaz si odkritosrčnost v bistvu predstavljam bolj tko,da je nekdo sposoben izpovedat čustva,ne pa da ti pove,če mu kaj mori,kar delaš.
Bolj to,da je nekdo sposoben rečt nekomu drugemu,da ga ljubi al kaj jz vem.
|
|
|
|
Who? ... Me? ... OK!
|
|
|
|
Gost
0.0 kinta/e
|
|
Odkritosrčnost je v partnerstvu vse, kar se dogaja, čuti, kaj te žre. Še posebej če koga teži kaj v zvezi z vezo. Takrat se mi zdi najbolj pomembno, da se s partnerjem odkrito pogovarjaš in ne držiš tešav v sebi. Več glav več ve, mi je včeri lih en to povedu.
Je pa tud tko, da če maš težave, ki niso pogojene s partnerjem in mu jih ne zaupač, jih tiščiš v semi, pol ti pa partner nehote na živc stoi, pa znoriš, čeprav se partnerju ne sanja od kje ves ta bes. Takrat se začne veza krhat.
|
|
|
|
|
|
|
|
cherry
Vztrajna
Starost: 46
Pridružen/-a: 17:07, 27-Feb-2004
objave: 286
Teme: 5
Kraj: Berlin
2843.8 kinta/e
4.0 šold/e
2.0 flika/e
|
|
meni je odkritosrcnost vedno ampak VEDNO koristila!
namrec je to pri meni takole: zelo dobro znam ljudje prepoznavati... morda ne v prvem trenutku, prvih parih minutih kakor se eni hvalijo, kako hitr spoznavajo cloveka, ampak moj naocin je, da ljudi opazujem... da potem zasigurno "precenim" kaksna je oseba... potem se pa osebi prilagajam... se vcutim v drugega... in s tem prikupim zaupanje... in s tem spet moznost, da me clovek osebno resnicno spozna... in s tem mi manj zameri, ce sem do njega/nje odkritosrcna... glih obratno je ljudem to prav vsec...
drugo je pa... odkritosrcnost nbenga ne boli, ce direktno in primerno poves... ne pa tako kot nekateri napadalno in podobno. takrat me pa ne cudi, ce cloveku ne pomaga odkritosrcnost.
|
|
|
|
|
|
|
|
Godfather
Vztrajen
Starost: 41
Pridružen/-a: 13:36, 26-Mar-2004
objave: 365
Teme: 9
5388.4 kinta/e
58.3 šold/e
33.6 flika/e
|
|
vsekakor morš partnerju zaupat in mu povedat vse, tudi če te kej moti... tko da je po mojem mnenju dobr bit odkritosrčen...
|
|
|
|
"The future belongs to the people who believe in the beauty of their dreams."
|
|
|
|
quentin
Amater
Starost: 65
Pridružen/-a: 19:25, 26-Sep-2004
objave: 172
Teme: 0
1967.0 kinta/e
10022.9 šold/e
80.7 flika/e
|
|
Stavim na odkritosrčnost.
Ob visokem zaupanju, ki je itaq "pogoj" za kakršenkoli odnos...
Ker sem imel vse zadnje zveze "na daljavo" vem koliko to "tehta"
Q.
|
|
|
|
|
|
|
|
Shajtana
Odvisnica
Starost: 42
Pridružen/-a: 14:17, 08-Dec-2003
objave: 4204
Teme: 66
Kraj: Lj
68412.4 kinta/e
258.2 šold/e
1466.6 flika/e
|
|
Jaz se vseen mislm da mors bit pa obcasno takticno odkritosrcen..sploh do tipov k vcasih vse tko na slabs razumejo pol je pa takoj uzaljenost.No sj nc ne recem so izjeme (da ne bo kdo s5 v luft skocu v stilu jaz pa nism tak )
|
|
|
|
People plan...God laughs...
|
|
|
|
Logi
Vztrajen
Starost: 63
Pridružen/-a: 20:22, 24-Okt-2004
objave: 247
Teme: 4
Kraj: Dežela cvièka in dobrih ljudi
4921.8 kinta/e
0.0 šold/e
88.7 flika/e
|
|
Do svoji najbližjih moraš biti odkrit, posebej do svojega partnerja. če svojemu partnerju prikrivaš določene stvari, potem to ni ok. Mislim, da odkritosrčnost ne pomeni nič slabega, oz. prav nasprotno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Lahko prilepiš datoteke na tem forumu Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
102919 Attacks blocked
|
|
[ Time: 0.5683s ][ Queries: 34 (0.2992s) ][ Debug on ] |
|