Avtor |
Objave |
sapramish
No.1 Uporabnica
Starost: 43
Pridružen/-a: 21:01, 08-Jun-2004
objave: 2078
Teme: 90
Kraj: Ljubljana
45929.1 kinta/e
137.1 šold/e
791.2 flika/e
|
|
a ma kdo kak fajn recept za jagnjetino? pa ne tazga za kerga rabis pecico (je namrec nimam)
|
|
|
|
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.
|
|
|
|
Smooth
Vztrajen
Starost: 120
Pridružen/-a: 12:26, 08-Okt-2004
objave: 311
Teme: 5
Kraj: Monaco
6641.7 kinta/e
0.0 šold/e
151.1 flika/e
|
|
Ja zmrzovalno skrinjo imas stoposto. Ko si bos pa nov stedilnik kupla pa me aktiviraj.....da ti ga popapam....jancka... :sail
|
|
|
|
Don't lose the grip on the dreams from the past,
you must fight just to keep them alive
|
|
|
|
sapramish
No.1 Uporabnica
Starost: 43
Pridružen/-a: 21:01, 08-Jun-2004
objave: 2078
Teme: 90
Kraj: Ljubljana
45929.1 kinta/e
137.1 šold/e
791.2 flika/e
|
|
nimam skrinje... sam en bl bogi hladilnik
|
|
|
|
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.
|
|
|
|
mity
Redni uporabnik
Starost: 53
Pridružen/-a: 16:31, 26-Feb-2004
objave: 877
Teme: 26
Kraj: Ljubljana
13807.0 kinta/e
102.0 šold/e
63.6 flika/e
|
|
Ce nimas pecice ga moras zrezat na lose, sicer ne bos mogla spect te "ovce"
Problem je, da janjetina, ce ni res mlada ima ogaben okus, zato ti priporocam, da naredsi "paco" - zavres vodo, nameces not disavnice ( brin, rozmarin,lovor, celi poper, cesen, cebulo) ,malo pohladis, dolijes malo rdecega vina in vse skupaj zlijes na kose mesa ter pustis vsaj 24h.
Pol ga pa v ponvi speci in dosoli in dozacini po okusu
|
|
|
|
Èe zliješ žlico gnojnice v sod vina - dobiš gnojnico!
Èe zliješ žlico vina v sod gnojnice - dobiš gnojnico!
|
|
|
|
Mijau
Profesionalka
Starost: 47
Pridružen/-a: 12:50, 08-Jan-2004
objave: 1123
Teme: 21
Kraj: Ljubljana
14379.0 kinta/e
2.0 šold/e
241.9 flika/e
|
|
No jaz mam rada jagnčka na žaru. Paco nardim en dan prej in ga tut toliko časa pacam- na hladnem. dišavnice- obvezen rožmarin in men je kul provansalska sol, poper še dodatno, lovor, rdeče kislo vino- ne trpko in mogoče žličko sladkorja.
Fora je v tem da ne moreš zgrešit pri začimbah.
Zraven pa pečen krompirček in zelena čvrsta solatka:).
basta
|
|
|
|
|
|
|
|
ankh
No.1 uporabnik
Starost: 50
Pridružen/-a: 22:10, 17-Dec-2003
objave: 1679
Teme: 83
Kraj: ljubljana
26164.4 kinta/e
698.5 šold/e
422.4 flika/e
|
|
piz-da se vsi neki spoznate. kako se vam da? sam prepuščam kuharjem, izterjevalcem, avtomehanikom, prekupčevalcem in policistom, da opravljajo svoje delo, sam pa opravim svojega. kaj ni škoda življenja za kuhanje?
poleg tega pa nezdrava prehrana? pazite na svoje airbage.
|
|
|
|
najveèji èlovekov užitek in èudež je ankh: zalivanje zibeli življenja s tekoèino življenja.
|
|
|
|
Mijau
Profesionalka
Starost: 47
Pridružen/-a: 12:50, 08-Jan-2004
objave: 1123
Teme: 21
Kraj: Ljubljana
14379.0 kinta/e
2.0 šold/e
241.9 flika/e
|
|
Kuhanje ni je del sproščabnja... raje sama kuham ker vem kaj je noter v loncu... kot da jem packarijo. Glede airbagov... ni sile ker se eksponencialno večajo tudi aha... dojke:).
nene šala... ni važno kaj ješ ampak kako in koliko in kaj delaš poleg hranjenja
|
|
|
|
|
|
|
|
Bassman
Administrator
Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e
|
|
|
|
mity
Redni uporabnik
Starost: 53
Pridružen/-a: 16:31, 26-Feb-2004
objave: 877
Teme: 26
Kraj: Ljubljana
13807.0 kinta/e
102.0 šold/e
63.6 flika/e
|
|
Bravo Miau, bravo Bassman!
Miau, kaksna pa je provanslaska sol? Kamena? Kolikor vem, Provansa nima morja?..in v cemje drugacna od kaksne druge soli?
|
|
|
|
Èe zliješ žlico gnojnice v sod vina - dobiš gnojnico!
Èe zliješ žlico vina v sod gnojnice - dobiš gnojnico!
|
|
|
|
Mijau
Profesionalka
Starost: 47
Pridružen/-a: 12:50, 08-Jan-2004
objave: 1123
Teme: 21
Kraj: Ljubljana
14379.0 kinta/e
2.0 šold/e
241.9 flika/e
|
|
To je v bistvu sol iz sečovelj nč rafinirana zraven pa zelišča (poper, rožmarin... bom pogledala doma kaj vse je noter) in to melješ skupaj s soljo (začimbe in poper dajo poseben cik hrani)
BTW- moj novi eksperiment, ki je bil za čisto 10ko. Zajčja bedra v pečici marinirana s sojino omako (tisot ki ma not konjak in ananas pa še kaj) zraven pa riž v testu (ali sam riž) in solato iz kalčkov (razl. vrst). na hit narejen in dobro.
|
|
|
|
|
|
|
|
sapramish
No.1 Uporabnica
Starost: 43
Pridružen/-a: 21:01, 08-Jun-2004
objave: 2078
Teme: 90
Kraj: Ljubljana
45929.1 kinta/e
137.1 šold/e
791.2 flika/e
|
|
a kakega bl simpl recepta ni? bompa kej druzga nardila pol
ful je dobr v foliji na stedilniku in ponvi narest meso z zelenjavo... njami je blo se vsakic
|
|
|
|
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.
|
|
|
|
Mijau
Profesionalka
Starost: 47
Pridružen/-a: 12:50, 08-Jan-2004
objave: 1123
Teme: 21
Kraj: Ljubljana
14379.0 kinta/e
2.0 šold/e
241.9 flika/e
|
|
jah jagnjetina je kr zaj¤¤¤¤¤¤ za nardit. Ravno zarad okusa.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zlobko
Redni uporabnik
Starost: 52
Pridružen/-a: 9:07, 07-Feb-2005
objave: 777
Teme: 25
Kraj: Ljubljana
24294.2 kinta/e
113.1 šold/e
324.3 flika/e
|
|
Jagnjetino in kozlovinonej jejo musliji. Jest si grem pa en al pa dva kosa svinske vratine na žar vršt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|