Avtor |
Objave |
Fenia
Gost
0.0 kinta/e
|
|
A se komu vsaj približno sanja, kaj bi to lahko bilo, da me ob poskusu logiranja na yahoo mail že ob tem, ko hočem it na stran www.mail.yahoo.com vrze na neko stran nwsp london, katere naslov je kao moj ip potem pa se status zraven. Kot da bi bila logirana nekam.
Jaz nimam pojma kaj je to. Ko sem stisnila logout pa se je ista preusmeritev pojavljala za vse spletne strani na katere sem hotela it. Po ponovnem zagonu pa spet sam za yahoo mail.
Drugače jaz ne uporabljam nikakršnega NWSP, imam pa Norton personal firewall pa nek antivirusni program.
Upam, da ni kak spyware, ker potem bom res koga ...
Aja, pa to se mi pojavlja tako v mozilli kot v explorerju.
Kakršnakoli koristna informacija bi mi zelo polepšala dan
|
|
|
|
|
|
|
|
Bassman
Administrator
Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e
|
|
To je en jeb....črv, ki se ti inštalira v internet explorer in ga potem težko, ali nikakor ne spraviš ven.
probi najrepj pobrisat vse cookije (ampak boš morala potem za sve strani na novo vnest gesla) in pa zgodovino, potem pa si naloži anti spyware.
Priporočam, da uporabljaš mozillo, pa ne boš imela s tem novenih problemov.
LPD
|
|
|
|
www.vakciji.si ------------------ www.povej.com
|
|
|
|
Fenia
Gost
0.0 kinta/e
|
|
saj sem jo
No, če bo še kdo imel take probleme, pa ne bo vedel, kaj je to, bom pripopala sem slikco.
Hvala za pomoč.
|
NWSP.jpg: 5503 krat Pregledano, 21.66 KB
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bassman
Administrator
Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e
|
|
|
|
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Lahko prilepiš datoteke na tem forumu Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
103038 Attacks blocked
|
|
[ Time: 0.3862s ][ Queries: 37 (0.2033s) ][ Debug on ] |
|