Avtor |
Objave |
Bassman
Administrator
Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e
|
|
ALi so za vas tile sneženi dnevi romantični, nekako posebni ali ne?
Men so full, sam še ena šjora manka, za neumnsoti.
|
|
|
|
|
|
|
|
lisa
Gost
0.0 kinta/e
|
|
ja men tut, je fajn romantika v teh dneh paše, ja, ampak eni smo priokrajšani za kaj takega!
|
|
|
|
|
|
|
|
lucka
Doktor
Starost: 48
Pridružen/-a: 17:54, 16-Dec-2004
objave: 3168
Teme: 246
Kraj: Celje-Ljubljana
90674.9 kinta/e
225.0 šold/e
3520.5 flika/e
|
|
ja ja ja ... ko potiho naletava snegec, vse je tiho, na štedilniku se greje vroča čokolada ali pa kakavček... v sobi te čaka topel medvedek da se stisneš v njegov objem...vroči strastni poljubčki, svečke ...
Pol greš pa ven, pa delaš skupaj snežaka, pa se kepaš, pa loviš snežinke, prideš noter na toplo, greš skupaj pod vroč tuš.... :kss
Bom dala ven oglas da iščem enega kompaktnega medvedeka :rdec:
|
|
|
|
Naša pot ne vodi po mehki travi.
To je gorska steza s številnimi skalami.
Vendar pa vodi navzgor...
PROTI SONCU...
Vèasih razdalja, ki jo prehodite,
ni tako pomembna kot smer,
v katero se napotite.
|
|
|
|
Bassman
Administrator
Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e
|
|
lucka Napisal/a: | ja ja ja ... ko potiho naletava snegec, vse je tiho, na štedilniku se greje vroča čokolada ali pa kakavček... v sobi te čaka topel medvedek da se stisneš v njegov objem...vroči strastni poljubčki, svečke ...
Pol greš pa ven, pa delaš skupaj snežaka, pa se kepaš, pa loviš snežinke, prideš noter na toplo, greš skupaj pod vroč tuš.... :kss
Bom dala ven oglas da iščem enega kompaktnega medvedeka :rdec: |
točno to, ti že veš, kaj in kako.
|
|
|
|
|
|
|
|
KillerCat
Gost
0.0 kinta/e
|
|
Jaz sem bolj mediteranski tip človeka, pa imam raje poletje in sonce. Najljubše mi je tisto pozno popoldnasko, pa rahel vetrič, pa potem zvečer sončni zahod, vonj po morju in borovcih v zraku. Ok, tudi sončnih kremah.
Zima kot zima pa me takoj spravi v slabo voljo; katastrofalne razmere na cesti, prehladi, gužva vsepovsod, mraz... Sej mi je lepo na kak lep sončen zimski dan se kepat po snegu, pa delat snežake pa to. Sam večina zimskih dnevov je nekako sivih, tako da še snežna belinasploh ne pride do izraza. Ko pa posije sonce, je pa sneg že ves zamazan, rjav, brozga... Blejk!
Edina dobra plat zime je meni, če ful sneži recimo emd vikendom, da mi ni treba nikamor hodit od doma, pa potem lepo nqa toplem prižgem dišečo svečko, pa se 'prilimam' na šipo, pa gledam, kako pada sneg. Sam taki dnevi so fulll redki. Mogoče bi zimo bolj romantično dojemala, če mi en bi treba v službo vedno, ko sneži.
Po snegu pa se mi ne da nekaj brezveze podit, ker ne maram mraza, pa začnem takoj kihat pa smrkat. Pa ljubčkanje s kihanjem niti ni ne vem kako romantično. Ni to zame. Še smučanje mi je ljubše zgodaj spomladi kot sredi ta hujše zime. Tako da jaz osebno si želim, da bo čim prej pomlad!
|
|
|
|
|
|
|
|
Mojsa
Redna Uporabnica
Starost: 44
Pridružen/-a: 13:12, 02-Nov-2005
objave: 767
Teme: 41
23236.2 kinta/e
6.5 šold/e
136.8 flika/e
|
|
Jaz tudi cel vikend že sama gledam snežinke, jih slikam s fotičom, pa psa kepam, pa si želim, da bi bil eden z mano, ki bi me v sneg vrgel in pol kao po nesreči padel name še on in pol bi si zazrla v oči in bi me nežno poljubil..... pa bi mu pes hlače strgal :
Ja, ja, , saj bodo še zime,...
|
|
|
|
Èe me rabite sem zraven!
|
|
|
|
lucka
Doktor
90674.9 kinta/e
225.0 šold/e
3520.5 flika/e
|
|
Hm jst bi vse tole kepanje in padanje v sneg...razen tistega trganja hlač.
Ne bi jst pol še koga na kako urgenco vozila in hlače šivala.
To je že pol mal scary.....
|
|
|
|
PROTI SONCU...
v katero se napotite.
|
|
|
|
Mojsa
Redna Uporabnica
Starost: 44
Pridružen/-a: 13:12, 02-Nov-2005
objave: 767
Teme: 41
23236.2 kinta/e
6.5 šold/e
136.8 flika/e
|
|
Ok, lucka pa saj to ni bilo tak scary mišljeno. če pogledaš moj avatar, boš vidla, da more bit moj pes taki mali pajac, ki se samo hrši, ne zna pa niti prav ugriznit.
Ok, pol pa si namesto psa predstavljaj, da pride mimo tvoja mama in se začne dret-kaj si zmešana, hitro ven iz snega, da se ne prehladiš!!!! Mam pa že rajši, da pes hlače trga,
|
|
|
|
Èe me rabite sem zraven!
|
|
|
|
lucka
Doktor
90674.9 kinta/e
225.0 šold/e
3520.5 flika/e
|
|
Mojsa Napisal/a: | Ok, pol pa si namesto psa predstavljaj, da pride mimo tvoja mama in se začne dret-kaj si zmešana, hitro ven iz snega, da se ne prehladiš!!!! |
He he he to je mela moja mat vedno živčne napade...mene je pa tolk zabaval ko se je vsa penasta drla skozi okno. Sam ko sem jih pa po rit dobila pa ni blo več zabavno
Zdej bi pa samo skimavala z glavo...sam svojim standardnim bla bla bal se pa že vedno po moje ne bi mogla upret. JA mat ostane vedno mat.
SAm zdej bojo pa vse pokvarili s tem dežjem. Smotkoti so tudi. :wacko:
|
|
|
|
PROTI SONCU...
v katero se napotite.
|
|
|
|
Poklièunga
Odvisnik
Starost: 43
Pridružen/-a: 11:47, 16-Feb-2004
objave: 4227
Teme: 77
Kraj: Valhalla
54743.9 kinta/e
104.0 šold/e
791.0 flika/e
|
|
K sm se jz po snegu valu,pa se je mt drla æez balkon naj pridm not,pa nism pršu,pa se je drla naj se neham valat po snegu pa....in ko/če me je pol dala čez kolena sploh nism čutu,k je bla rit itaq zmrznjena in brez vsakega občutka,tkod a ni blo krize.
mojsa...sj okepam in omavžam te loh jz. Sicer,da bi mi pol tvoje ščene strgalo hlače mi glih nebi blo všeč,sa vseen. No ja...bi mi mogla pol ti gret del,ki bi bil izpostalvjen mrazu ;o)
|
|
|
|
Who? ... Me? ... OK!
|
|
|
|
senior
Profesionalec
Starost: 80
Pridružen/-a: 21:17, 23-Feb-2005
objave: 1130
Teme: 99
Kraj: obala
32261.9 kinta/e
55.4 šold/e
712.9 flika/e
|
|
Lepa je zimska pokrajina, idila,brez dvoma, samo tega ni več prav veliko videt. Včasih sem zelo oboževal to, ko je bilo še na vasi...potem pa sem šel raje v toplejše kreje in ne pogrešam več snega z vsemi nevšečnostmi, ki jih prinaša.
|
|
|
|
|
|
|
|
volkulja
Neznanka
Starost: 37
Pridružen/-a: 20:40, 20-Apr-2005
objave: 54
Teme: 1
1474.2 kinta/e
0.0 šold/e
0.0 flika/e
|
|
čeprav imam rada morje, zvezde, sončne zahode, naravo itd. mi je tudi zima kar lepa. Saj čez mesec se bom že naveličala...lepo je če je veseli december bel...
Svečko prižgat, skupaj objeta s kakavom v roki,gledati snežinke kako padajo itd.
|
|
|
|
Srce je bogastvo, ki se ne prodaja, ne kupuje,marvec daruje!
|
|
|
|
Gost
0.0 kinta/e
|
|
Sej ne rečem da ni lepo ko naletava sneg...res je nekaj posebnega, sam pol me pa vse mine, ko moram ven na mraz, pa kidat do onemoglosti pa še ceste so težko prevozne in ne morem tja kamor me najbolj vleče. Sej pol itak grem sam je pa kar strah uzbujajoče, ko avto kar skače sem in tja čez napol zamrznjene kolesnice.
No pa tale dež pol je bil tud kr neki...tud če ne.
|
|
|
|
|
|
|
|
Shajtana
Odvisnica
Starost: 42
Pridružen/-a: 14:17, 08-Dec-2003
objave: 4204
Teme: 66
Kraj: Lj
68412.4 kinta/e
258.2 šold/e
1466.6 flika/e
|
|
Ja..jaz se vedno cakam na en posten sprehod po Tivoliju..pa sj wem da bi vcer lohk koga zvlekla sam po eni strani je blo pa premokro za neko kepanje...
Sj bo se padal sneg tko da boste se prsli na svoj racun s kepanjem,padanjem v sneg, mavzanjem in podobno
|
|
|
|
People plan...God laughs...
|
|
|
|
EnigmA
Moderatorka
Starost: 42
Pridružen/-a: 13:50, 20-Nov-2003
objave: 1928
Teme: 199
Kraj: Povsod in nikjer
19560.3 kinta/e
133.4 šold/e
774.8 flika/e
|
|
Vse je lepo in prav, zimska idila, romantika itd....sam tole vsakodnevno kidanje pa mi že presega. :coffe1:
|
|
|
|
Je suis la, et ailleurs!
|
|
|
|
|
Pojdi na stran 1, 2 Naslednja
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Lahko prilepiš datoteke na tem forumu Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
103095 Attacks blocked
|
|
[ Time: 0.3272s ][ Queries: 36 (0.0996s) ][ Debug on ] |
|