Avtor |
Objave |
Bassman
Administrator
Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e
|
|
Potrebujemo:
1 kg kisle repe
1 kg svinjskega mesa
25 dkg kaše
5 dkg moke
1 čebula
3 stroki česna
sol, lovorjev list, malo masti ali olja
Meso, repo, sekljan česen in čebulo damo kuhati, vode prilijemo toliko, da je vse skupaj pokrito, dodamo lovorjev list in solimo. Ko je repa že skoraj kuhana, dodamo očiščeno proseno kašo.
Iz masti ali olja ter moke naredimo prežganje, katerega dodamo repi. Vse skupaj dobro prevremo, po okusu dosolimo ali dodamo jušno kocko.
|
|
|
|
www.vakciji.si ------------------ www.povej.com
|
|
|
|
Zlobko
Redni uporabnik
Starost: 52
Pridružen/-a: 9:07, 07-Feb-2005
objave: 777
Teme: 25
Kraj: Ljubljana
24294.2 kinta/e
113.1 šold/e
324.3 flika/e
|
|
Bossman @ Thu 11 Jan, 2007 15:37 Napisal/a: | Potrebujemo:
1 kg kisle repe
1 kg svinjskega mesa
25 dkg kaše
5 dkg moke
1 čebula
3 stroki česna
sol, lovorjev list, malo masti ali olja
Meso, repo, sekljan česen in čebulo damo kuhati, vode prilijemo toliko, da je vse skupaj pokrito, dodamo lovorjev list in solimo. Ko je repa že skoraj kuhana, dodamo očiščeno proseno kašo.
Iz masti ali olja ter moke naredimo prežganje, katerega dodamo repi. Vse skupaj dobro prevremo, po okusu dosolimo ali dodamo jušno kocko. |
ogabno, FUJ! Kuhano sveže svinjsko meso, najbolj ogabna zadeva, razen seveda v kolikor ni suho in dimljeno pa potem skuhano.
|
|
|
|
|
|
|
|
lisa
Gost
0.0 kinta/e
|
|
|
|
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
102910 Attacks blocked
|
|
[ Time: 0.3569s ][ Queries: 33 (0.1347s) ][ Debug on ] |
|