Avtor |
Objave |
Antigona
Vztrajna
Starost: 46
Pridružen/-a: 12:49, 21-Okt-2006
objave: 452
Teme: 14
Kraj: Ljubljana
14682.5 kinta/e
0.0 šold/e
6.6 flika/e
|
|
Pa začnimo.
Ohrovt poparimo v vroči vodi, soljeni, a ne pokriti!!!!
Dodamo košček jezika,narezanega, lahko je goveji, lahko pa je tudi svinjski, samo, da ni dušen, ker bo to slab okus.
Nato vmešamo sol, dve žžlički in dve žličli paprike. mešamo, dokler, ni poparila vsa voda, zatem dodamo moko. ko se sprime, jo zmesimo vzmes in oblikujemo v vsemožne oblike rezkov.
In sedaj pa - jupi!!! Cvremo na olju na visokih stopinjah in čakamo, kdaj porjave. Tedaj so gotovi. Bravo!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
102910 Attacks blocked
|
|
[ Time: 0.3080s ][ Queries: 40 (0.0745s) ][ Debug on ] |
|