Avtor |
Objave |
Admin.
Administrator
Starost: 94
Pridružen/-a: 21:33, 29-Okt-2004
objave: 3924
Teme: 1316
3126.1 kinta/e
100.0 šold/e
-5400.0 flika/e
|
|
Poligamija - ključ do dolgega življenja?
Želite dolgo živeti? Poročite se ponovno. Nove raziskave namreč kažejo, da moški iz poligamnih družb živijo dlje kot moški iz monogamnih družb.
Po tem, ko so raziskovalci v študijo vključili vse socialno-ekonomske dejavnike, se je izkazalo, da moški v 140 državah sveta, v katerih je prisotna poligamija, živijo v povprečju 12 odstotkov dlje kot moški iz monogamnih družb.
Ne glede na rezultate študije pa ekologinja Virpi Lummss iz Univerze Sheffield v Veliki Britaniji poudarja, da nikakor ne propagira poligamnega življenja, vendar je prepričana, da bi s takšnimi raziskavami lahko rešili uganko o človeški biologiji: Zakaj človek živi tako dolgo?
Read more...
Source: Svarog: Novice iz sveta znanosti in tehnologije
Description: Izobra?evalni portal Svarog
|
|
|
|
|
|
|
|
Terminatorka
Profesionalka
Starost: 118
Pridružen/-a: 1:05, 14-Feb-2007
objave: 1287
Teme: 40
70101.8 kinta/e
1177.6 šold/e
1576.3 flika/e
|
|
Bedarija. Kr neki. Poročiti se ponovno ali živet v poligamiji ni isto. Sicer pa je pri nas poligamija prepovedana. V končni fazi pa ima itak ful tipov več ženska naenkrat.
|
|
|
|
I'll be back!
|
|
|
|
Shajtana
Odvisnica
Starost: 42
Pridružen/-a: 14:17, 08-Dec-2003
objave: 4204
Teme: 66
Kraj: Lj
68412.4 kinta/e
258.2 šold/e
1466.6 flika/e
|
|
Eh to je tko mal smesn no. Moja babica je recimo stara 90 let kar mislm, da se strinjamo je kr dolg pa je zivela skoz monogamno..dedek se tud bliza 90im itd. Pa kokr jaz vem na nasih tleh poligamija nikol ni bla dovoljena v bliznji zgodovini pa se kljub temu tudi moska zivljenjska doba daljsa.
Kar se mene tiče če vsem ustreza zarad mene če živijo skp v troje al pa 5 zensk pa en tip...
|
|
|
|
People plan...God laughs...
|
|
|
|
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
102962 Attacks blocked
|
|
[ Time: 0.2981s ][ Queries: 40 (0.1039s) ][ Debug on ] |
|