Avtor |
Objave |
badabum
Vztrajen
Starost: 52
Pridružen/-a: 14:59, 24-Okt-2006
objave: 286
Teme: 3
5456.2 kinta/e
0.0 šold/e
170.9 flika/e
|
|
|
|
PikiJapok
Amater
Starost: 49
Pridružen/-a: 19:30, 20-Avg-2006
objave: 221
Teme: 2
Kraj: Logatec
535.1 kinta/e
7.0 šold/e
2.0 flika/e
|
|
Zapeljevanje od zore do mraka in zavedanje, da imaš ob sebi res krasno punco, ki je z nekaj triki lahko še bolj čudovita, je ultimativen recept za dobro in uspešno zvezo, predvsem pa za dolgo zaljubljenost. Za tisti občutek, ki je bil na začetku in katerega vsi tako prehitro pozabimo. Ker ne znamo vztrajati in se (po)truditi.
Vse se spreminja, tudi izbranka ob nas. namesto da bi jo jemali kot nekaj samoumevnega, jo obravnavajmo kot nekoga posebnega (kar navsezadnje tudi je, saj ne prebije vsak mimoidoči večino prostega časa v družbi nas).
|
|
|
|
Shit! Spet 'mam prow...
|
|
|
|
Arbi
Vztrajen
Starost: 50
Pridružen/-a: 13:42, 15-Sep-2008
objave: 510
Teme: 26
10115.6 kinta/e
0.0 šold/e
63.0 flika/e
|
|
Oh, tole pa si napisal, kot bi se na pamet naučil.
Vse to je seveda res,ampak!, če ne ljubimo svojega partnerja nam nobeno zapeljevanje vsak dan ne bo pomagalo.
če to delam vsak dan, potem zares ne morem biti iskren. Vsak dan lahko dela le psihopat, ki se pretvarja. Je pa potrebno od časa do časa kakšen poklon nameniti in lepo gesto narediti.
Včasih sem tako besen na svojo drago, da bi jo prijel za glavo in tolkel ob tla. Ampak samo za kakšen trenutek in kaj takega jasno ne morem narediti. Vendar tudi to sem jaz in nisem edini, brez skrbi. Vsi imamo temno plat v sebi, ki se oglasi, ko nam kaj zares narobe gre. Le obvladati se moramo znati.
In vsako čistunstvo tu odpade. Saj vem, da se bo zdaj najmanj 5 "prijateljev" od moje drage zgražalo in bodo hoteli naj me takoj zapusti in podobne bedarije. Vendar bodo ravno oni tisti, ki bodo v prihodnosti metali svoje drage po štengah. Ker ne delajo na sebi.
LP,Arbi
|
|
|
|
|
|
|
|
Terminatorka
Profesionalka
Starost: 118
Pridružen/-a: 1:05, 14-Feb-2007
objave: 1287
Teme: 40
70101.8 kinta/e
1177.6 šold/e
1576.3 flika/e
|
|
Uh ste se vpičli v te metuljčke. Skratka, metuljčki nimajo kaj dosti z ljubeznijo. In očitno so res bolj neke vrste kemijkse reakcije v našem telesu. In sčasoma, morda celo takrat ko se razvije prava ljubezen (ali pa stvar pač dokončno propade), preprosto izginejo. Pride pa cel kup veliko lepših in globljih stvari, ki povezujejo dva človeka. Tisti, ki pa ljubezen enačijo zgolj z metuljčki ali pa nenehno iščejo samo metuljčke, pa najbrž še niso izkusili prave ljubezni, ampak zgolj zaljubljenost, strast, poželenje ... Ampak to ni ljubezen.
|
|
|
|
I'll be back!
|
|
|
|
Arbi
Vztrajen
Starost: 50
Pridružen/-a: 13:42, 15-Sep-2008
objave: 510
Teme: 26
10115.6 kinta/e
0.0 šold/e
63.0 flika/e
|
|
Tudi metuljčki imajo smisel naravoslovno gledano. Ko najdemo osebo, ki nam ustreza (ne zdaj spraševati zakaj prosim lepo ravno TA oseba!), potem so te kemijske reakcije pravzaprav odziv na dražljaj,ki prihaja iz centralnega živčnega sistema, ki pravi :"zdaj pa AKCIJA FANT MOJ! Zdaj pa daj vse od sebe, da boš dobil kar hočeš in da boš zavaroval kar je tvojega!!!" Ta TURBO BOOST lahko človeka zelo izčrpa. Imam enega znanca, ki je bil pravi revček mejdun. Boost je dobil sredi največjih študijskih obveznosti in je fant malce pregoru in je potreboval krajšo rehabilitacijo.
No, saj veste kaj se dogaja s cucki, ko se gonijo ane?
LP,Arbi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Lahko prilepiš datoteke na tem forumu Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
103038 Attacks blocked
|
|
[ Time: 0.3849s ][ Queries: 40 (0.1372s) ][ Debug on ] |
|