Avtor |
Objave |
Arbi
Vztrajen
Starost: 50
Pridružen/-a: 13:42, 15-Sep-2008
objave: 510
Teme: 26
10115.6 kinta/e
0.0 šold/e
63.0 flika/e
|
|
Terminatorka @ Tor Jan 27, 2009 5:59 pm Napisal/a: |
Ni mi pa niti všeč, če mi kdo na suho pere možgane. |
Ravno to pa je tisto kar nedolgočasni ljudje počnemo.
LP,Arbi
|
|
|
|
|
|
|
|
badabum
Vztrajen
Starost: 52
Pridružen/-a: 14:59, 24-Okt-2006
objave: 286
Teme: 3
5456.2 kinta/e
0.0 šold/e
170.9 flika/e
|
|
djta se vidva že enkrat kresnt, d bo pol mer.
drgač pa... reklama ni realna. pravi moški bi brez besed odprli vsak svoj pir, sledili bi zvočni efekti v obliki riganja in zadovoljnega kvantanja.
|
|
|
|
|
|
|
|
Arbi
Vztrajen
10115.6 kinta/e
0.0 šold/e
63.0 flika/e
|
|
badabum @ Sre Jan 28, 2009 2:06 pm Napisal/a: | djta se vidva že enkrat kresnt, d bo pol mer.
|
Pol po dolgcajt,hihi.
Bom moral spet rovariti po neznanih bolnikih.
Še niste slišali, da je 75% ljudi OBEH SPOLOV, VSAKEGA POSEBEJ V TEM DELEŽU, bolnih na duhu,hihi?
Zdaj pa se vprašajte kam sodite. Med 75% ali 25%?
In če sodite med 75%, se odpravite na psihoterapijo, da boste ozdraveli in zares pripravljeni na čimveč v življenju. Na vse namreč nihče ni pripravljen. Še jaz ne,hihi.
LP,Arbi
|
|
|
|
|
|
|
|
Terminatorka
Profesionalka
Starost: 118
Pridružen/-a: 1:05, 14-Feb-2007
objave: 1287
Teme: 40
70101.8 kinta/e
1177.6 šold/e
1576.3 flika/e
|
|
Arbiter_universale @ Sre 28 Jan, 2009 09:48 Napisal/a: | Terminatorka @ Tor Jan 27, 2009 5:59 pm Napisal/a: |
Ni mi pa niti všeč, če mi kdo na suho pere možgane. |
Ravno to pa je tisto kar nedolgočasni ljudje počnemo.
LP,Arbi |
Ah, ok. Lahko bi pa bil vseeno mal bolj inovativen.
Drugače pa ne trpim. V bistvu se zabavam tukaj.
|
|
|
|
I'll be back!
|
|
|
|
Arbi
Vztrajen
10115.6 kinta/e
0.0 šold/e
63.0 flika/e
|
|
Terminatorka @ Sre Jan 28, 2009 4:30 pm Napisal/a: |
Drugače pa ne trpim. V bistvu se zabavam tukaj. |
To je ena bolj ušiva zabavnost se mi zdi,hihi. Meni ni posebej zabavno. Moram pa reči, da ni dolgčas. To pa vsekakor ne.
LP,Arbi
|
|
|
|
|
|
|
|
Terminatorka
Profesionalka
70101.8 kinta/e
1177.6 šold/e
1576.3 flika/e
|
|
Ma super je. Kaj si morem, imam drugače bolj dolgočasen lajf. Dobro da mam tebe, arbi, mi vsaj kaj dogaja.
|
|
|
|
I'll be back!
|
|
|
|
Arbi
Vztrajen
10115.6 kinta/e
0.0 šold/e
63.0 flika/e
|
|
Terminatorka @ čet Jan 29, 2009 12:12 am Napisal/a: | Ma super je. Kaj si morem, imam drugače bolj dolgočasen lajf. Dobro da mam tebe, arbi, mi vsaj kaj dogaja. |
Nikoli si nisem mislil, da ima en s.p. dolgočasno življenje. Kaj pa zate ni dolgčas? Plavanje v reki s piranhami, boj s petimi psihopati naenkrat, laganje na sodišču, rezanje svojih žil, imeti advokaturo?
Namreč samo to so hujše svinjarije od tega, da si s.p., hihi.
LP,Arbi
|
|
|
|
|
|
|
|
Terminatorka
Profesionalka
70101.8 kinta/e
1177.6 šold/e
1576.3 flika/e
|
|
Eh, to je way of life. to ni zanimivo. To je rutina.
|
|
|
|
I'll be back!
|
|
|
|
Arbi
Vztrajen
10115.6 kinta/e
0.0 šold/e
63.0 flika/e
|
|
Terminatorka @ čet Jan 29, 2009 10:39 pm Napisal/a: | Eh, to je way of life. to ni zanimivo. To je rutina. |
Seveda seveda. Dokler spiš na mehkih pernicah likvidnosti, potem je prava veseloigra se mi zdi in užitek v pridelavi dobrin. Gospodarska kriza ni naklonjena s.p.jem se mi zdi. Razen seveda, če so zanimivi brivci, ki se popoldansko ukvarjajo s pridelavo klobas. če si tajkun, potem imaš vsaj pokrit hrbet. Država plača delovna mesta, če je le mogoče. S.p.ja pa nihče ne šljivi pol posto.
Zaposli se pri Tajkunu (ali pa še bolje:naj te kupi tajkun) ali pa pojdi v državno službo in ti bo lepo na Zemlji in v Nebesih. Potem ti ne bo potrebno lagati, da ti gre dobro v življenju,hihi. Podobno sem rekel tudi Japoku in to je bil drugi najboljši nasvet v njegovem življenju. Prvi je namreč ta, da bi bilo dobro, če bi šel na psihoterapijo.
LP,Arbi
|
|
|
|
|
|
|
|
Terminatorka
Profesionalka
70101.8 kinta/e
1177.6 šold/e
1576.3 flika/e
|
|
Mene recesija nič ne matra in mislim, da bom še zelo dolgo likvidna, če me le ne bo lenoba popadla ali pa kakšna druga "naravna katastrofa".
V tem smislu bi bila moja prihodnost pri tajkunih veliko bolj ogrožena kot je sicer. Tako da nič bat zame, lepo mi ej na Zemlji, za Nebesa bo pa treba mal več hodit k maši in nehat živet "v grehu".
|
|
|
|
I'll be back!
|
|
|
|
PikiJapok
Amater
Starost: 49
Pridružen/-a: 19:30, 20-Avg-2006
objave: 221
Teme: 2
Kraj: Logatec
535.1 kinta/e
7.0 šold/e
2.0 flika/e
|
|
Arbiter_universale @ Pet 30 Jan, 2009 07:56 Napisal/a: |
...
Podobno sem rekel tudi Japoku in to je bil drugi najboljši nasvet v njegovem življenju. Prvi je namreč ta, da bi bilo dobro, če bi šel na psihoterapijo.
LP,Arbi
|
Ej Arbi... Koji k**** psihoterapevt? Da mi pove, kar že vem? Da me usmeri na "pravo pot"? Peesda no... Vsaj teh nekaj 10 let naj bom jaz jaz. Pa čeprav morebiti z napačo. Ali dvema, tremi...
Za državno službo sem pa zaenkrat še preveč kreativen. Seveda pa čez nekaj deset let, če me prej ne pobere, ta opcija ostaja kot zanimiva alternativa. Desus npr. je en tak klan, kamor bi se zlahka udinjal.
|
|
|
|
Shit! Spet 'mam prow...
|
|
|
|
Arbi
Vztrajen
10115.6 kinta/e
0.0 šold/e
63.0 flika/e
|
|
PikiJapok @ Sob Jan 31, 2009 1:01 pm Napisal/a: |
Ej Arbi... Koji k**** psihoterapevt? Da mi pove, kar že vem? Da me usmeri na "pravo pot"? Peesda no... Vsaj teh nekaj 10 let naj bom jaz jaz. Pa čeprav morebiti z napačo. Ali dvema, tremi...
|
Hihi, včasih kakšna napača pomeni hudo trpljenje, ki ni občutno prav zdaj ta trenutek ampak pride pozneje.
Ko takole ljudje vzrojijo jih imam najraje. Potem jih ponavadi vprašam, kot je to Bob Dylan znal najbolje :" ja, kdo pa ste pravzaprav vi?"
Ali ni zanimivo ljudi požokati naj izprašajo svojo dušo, kot to ena druga zelo znana oseba zna lepo povedati-Oprah,hihi?
Zakaj pa ne bi mogli odraslega človeka vzgajati? A otroke pa je dovoljeno? Zakaj pa? Dajmo tudi otrokom pustiti naj bodo kar so! Si tudi to storil nesrečnež,hihi?
Noben pameten terapevt, še manj pa Arbi, od tebe zahteva, da si brez napač!
Ravno najtežje mu je priznati napače in well my son! VSE NAPAčE se da popraviti, ne da bi imel občutek, da ti kdo pere možgane. Pravzaprav imaš zelo dober občutek potem.
Terapevt NI enako ŽUPNIK, če si nekako tako to predstavljaš, kot si tudi drugi preprosti ljudje to predstavljajo. Terapevt je humanist. Drugače ne more biti terapevt in ti dopušča, da si to kar si. KER V BISTVU SAM ODKRIJEŠ SVOJE NAPAčE IN JIH POPRAVIŠ! KER SE JIH DA POPRAVITI!
In potem je bolje. Mnogo bolje.
LP,Arbi
|
|
|
|
|
|
|
|
Arbi
Vztrajen
10115.6 kinta/e
0.0 šold/e
63.0 flika/e
|
|
Terminatorka @ Pet Jan 30, 2009 11:01 pm Napisal/a: | Mene recesija nič ne matra in mislim, da bom še zelo dolgo likvidna, če me le ne bo lenoba popadla ali pa kakšna druga "naravna katastrofa".
|
Kako pa to, da te ta lenoba tako žuli? Ni prvič, da jo omenjaš in tudi Japok jo dostikrat omenja. Vsaj toliko jo omenjata, ko jaz psihopate,hihi.
Vidita vzorec? Znata videti? A? Hihi.
LP,Arbi
|
|
|
|
|
|
|
|
Arbi
Vztrajen
10115.6 kinta/e
0.0 šold/e
63.0 flika/e
|
|
In zdaj najtežja vprašanja na svetu:
A SE RES SPLAčA DRAGI MOJI?
JE CILJ EDINO SREDSTVO ŽIVLJENJA?
JE CILJ, KI SI GA POSTAVITE SMISELEN ALI JE LE ŠE ENA LOVORIKA NA VAŠI GLAVI IN ENA BOLJ NAPIHNJENA MIŠICA?
JE EKSISTENčNO ZARES NUJEN?
BO SMRT KAJ DRUGAčNA S TEM CILJEM V ŽEPU? ALI PA Z NASLEDNJIM?
ALI SMO LJUDJE ZAVOZILI Z VSEMI TEMI VELIKIMI CILJI?
ALI LAHKO KAJ NAREDIMO ALI JE VSEENO?
ALI JE RES STREMENJE PO PRIHODNOSTI EDINO MOŽNO BIVANJE?
IN ALI JE RES KAJ DOSTI SMISLA V VSEH TEH VROčIčNIH OčEH PRIDNEGA LJUDSTVA, KI UŽIVA V STRASTEH IN ZABLODAH?
SO RES RAZOčARANJA NUJNI DEL NJIHOVIH ŽIVLJENJ?
JE RES TAKO STRAŠNO DANES, DA MORAMO UPATI NA JUTRI IN KO GLEDAMO NEVARNI JUTRI, NITI DANES NE VIDIMO VEč IN SE POTEM POTAPLJAMO V SPOMINIH?
ALI SPLOH LAHKO DOJAMETE BREZUP VAŠIH ŽIVLJENJ, MU LAHKO POGLEDATE V OčI IN GRESTE NAPREJ? STE PREPRIčANI, DA TO ZMORETE? ALI PA VAS JE POTREBNO ZAPRETI V ZAPOR, IZOLIRATI NA SAMOTNI OTOK, DA BOSTE TO DOJELI?
JE RES KAKŠNA RAZLIKA, čE SI ZAPRT V ZAPORU DO KONCA ŽIVLJENJA ALI PA SI SVOBODEN IN KORAKAŠ NAOKOLI?
KDOR SE BO POTRUDIL BO VIDEL.
NIZKOTNEŽ SE BO SMEJAL.
LP,Arbi
|
|
|
|
|
|
|
|
Arbi
Vztrajen
10115.6 kinta/e
0.0 šold/e
63.0 flika/e
|
|
Jaz sem okusil čisto eksistenco.
Bil sem JAZ in bilo je OSTALO. Jaz proti vesolju, proti kaosu in brezupu, strahu.
Zdaj pa sem JAZ in DRUGI. Zdaj vidim druge, vidim ljudi in ljudi sem si postavil v življenje in smisel.
Nič mi ne vemo o OSTALEM. čisto nič.
Ostalo JE. Ko ga začutiš je konec s tabo. Definicija tvoje človeškosti razpade na kose. Definicija, da si to kar hočejo drugi in da to sprejmeš z odprtim in ljubečim srcem.
O ostalem pa nič ne veš.
LP,Arbi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pojdi na stran Prejšnja 1, 2
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Lahko prilepiš datoteke na tem forumu Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
103049 Attacks blocked
|
|
[ Time: 1.5527s ][ Queries: 36 (0.7976s) ][ Debug on ] |
|