Avtor |
Objave |
Arbi
Vztrajen
Starost: 50
Pridružen/-a: 13:42, 15-Sep-2008
objave: 510
Teme: 26
10115.6 kinta/e
0.0 šold/e
63.0 flika/e
|
|
Smooth @ Sre Feb 25, 2009 1:20 pm Napisal/a: | mrtvec |
Priden, kulturen, to že. Mrtev pa vsekakor ne. Živ za 100.000 ljudi skupaj. Vendar ne tako opazen, vehementen, močan, bleščeč, hiter, seksi, kot ti, hihi.
LP, Arbi
|
|
|
|
|
|
|
|
Smooth
Vztrajen
Starost: 120
Pridružen/-a: 12:26, 08-Okt-2004
objave: 311
Teme: 5
Kraj: Monaco
6641.7 kinta/e
0.0 šold/e
151.1 flika/e
|
|
Povrsina je zate.....revez....pa brez komplimentov, ritolizec.....ajt, naj ti bo...
|
|
|
|
Don't lose the grip on the dreams from the past,
you must fight just to keep them alive
|
|
|
|
Arbi
Vztrajen
Starost: 50
Pridružen/-a: 13:42, 15-Sep-2008
objave: 510
Teme: 26
10115.6 kinta/e
0.0 šold/e
63.0 flika/e
|
|
Smooth @ Sre Feb 25, 2009 2:27 pm Napisal/a: | Povrsina je zate.....revez....pa brez komplimentov, ritolizec.....ajt, naj ti bo... |
Ne vem kaj je s tabo človek. Si osje gnezdo pojedel ali kaj? Saj pa ti ne devlem čreva iz trebuha, da bi te bilo tako hudičevo strah po pravici.
Kakšna površina spet neki? česa? če gre za površino ženske kože, potem je res zame. Kaj drugega pa mi trenutno ne pade na pamet.
Neotesanec. Hihi.
Ah, zdaj mi je šele jasno! Oh, moje kasno paljenje. Staram se.
Hočeš reči, da so kulturna pravila nekaj kar je površinskega, če sem prav poštekal? Ja koliko pa si star fante moj? Kulturna pravila so zato, da takšni bizgeci, kot si ti ne bi delali še več škode, kot je že delajo. Nič se ne boj, da ti bo igranje po kulturnih (karkoli že to je,hihi) pravilih kaj naškodilo. Naškodilo ti je to, da si nevzgojen fante. To pa pomeni, da si po svoji naravi frivolni jebiveter, ki se ne ozira na druge in je zaradi tega že moralno sporen pravzaprav. Kako pa je kaj s tvojo vestjo? Špila? Je? Imaš kakšen feeling za sočloveka ali ti je vseeno?
Namreč kdor ima vest ne more drugače, kot špilati po "kulturnih" pravilih. Kulturna pravila se skrivajo predvsem znotraj osebka in ne zunaj v nekih strahotnih omejitvah, ki jih vidiš v svoji paranoji.
LP, Arbi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pojdi na stran Prejšnja 1, 2
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Lahko prilepiš datoteke na tem forumu Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
102927 Attacks blocked
|
|
[ Time: 0.4862s ][ Queries: 40 (0.2725s) ][ Debug on ] |
|