Avtor |
Objave |
-Naya-
Doktor
Starost: 49
Pridružen/-a: 8:59, 05-Dec-2003
objave: 2367
Teme: 369
Kraj: dolenjska
18823.6 kinta/e
116.2 šold/e
286.6 flika/e
|
|
Končali ste vezo. Vaša bivša ljubezen je bivša in vi imate novo vezo. Srečni ste...
Zazvoni telefon. Kliče bivša ljubezen. Vam razbija srce? Se potite? Jecljate? Ali mirno govorite z njo/njim?
Znate postaviti the end na bivše zgodbe?
|
|
|
|
Èlovek je svoboden, ko se nièesar ne boji in si nièesar ne želi!
|
|
|
|
palèica
Doktor
Starost: 54
Pridružen/-a: 21:46, 28-Jan-2004
objave: 2363
Teme: 151
11851.4 kinta/e
0.7 šold/e
14.2 flika/e
|
|
Znam ...če sem prepričana v sebe. Sicer pa se velikokrat pojavi v meni dvom, ali sem / sva ravnala prav. In ali bi se lahko končalo tudi kako drugalče.
Mislim, da mora vedno preteči kar nekaj časa, da lahko popolnoma neprizadeto reagiraš na nekoč ljubljeno osebo.
|
|
|
|
....sredi cveta na zeleni semenjski èašici je sedela èisto majhna deklica, nadvse nežna in ljubka ! Bila je komaj za palec velika in zato so ji dali ime Palèica....
(H.C.Andersen)
|
|
|
|
Poklièunga
Odvisnik
Starost: 43
Pridružen/-a: 11:47, 16-Feb-2004
objave: 4227
Teme: 77
Kraj: Valhalla
54743.9 kinta/e
104.0 šold/e
791.0 flika/e
|
|
Odvisno do več dejavnikov.
Ali je bila ljubezen res velika oz. močna in kok časa je že minilo.
Pred kratkim me je klicala deklca,ki je edina do sedaj bila deležna moje ljubezni in mi srce ni glih kj preveč razbijalo.Sam mal sm bil presenečen,mal jezen...grdo je nardila,ko me je skenslala in zato so tile filingi. Sej pravm,odvisno od velik dejavnikov.
No ja,kot sm omenu,je bla to v bistvu moja edina ljubezen v lifu,edina v kero sem bil res zaljubljen in zato niti nimam glih velik izkušenj s tem.
Kar se nje tiče me je v bistvu že minil tisto stiskanje v srcu.
|
|
|
|
Who? ... Me? ... OK!
|
|
|
|
sapramish
No.1 Uporabnica
Pridružen/-a: 21:01, 08-Jun-2004
objave: 2078
Teme: 90
Kraj: Ljubljana
45929.1 kinta/e
137.1 šold/e
791.2 flika/e
|
|
js mam vedno znova probleme... trapa pac no ja... kakega sploh videt nocem, ker se mi zdej zdi totaln kreten...
|
|
|
|
|
|
|
|
cherry
Vztrajna
Starost: 46
Pridružen/-a: 17:07, 27-Feb-2004
objave: 286
Teme: 5
Kraj: Berlin
2843.8 kinta/e
4.0 šold/e
2.0 flika/e
|
|
-Naya- Napisal/a: | Končali ste vezo. Vaša bivša ljubezen je bivša in vi imate novo vezo. Srečni ste...
Zazvoni telefon. Kliče bivša ljubezen. Vam razbija srce? Se potite? Jecljate? Ali mirno govorite z njo/njim?
Znate postaviti the end na bivše zgodbe? |
ja samo pr enemu se mi to obcasno se dogaja... ne vedno...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gost
0.0 kinta/e
|
|
če slučajno pride do kakšne reakcije, je to lahko le posledica jeze, če spet teži s kako pi¤¤¤¤¤, drugač pa ni reakcij, ker se itak ne javim, ker mu nimam ka za povedat, zanimame pa tud ne kaj bi on rad, ker tisto, kar je bil dolžan narest se mu ni zdel pomembno. Zadeva zaključena. Iz nobene bivše veze nimam ne slabe vezti, ne starih čustev, ljubim le enegaa, drugače se nebi spustila v to vezo.
|
|
|
|
|
|
|
|
mity
Redni uporabnik
Starost: 53
Pridružen/-a: 16:31, 26-Feb-2004
objave: 877
Teme: 26
13807.0 kinta/e
102.0 šold/e
63.6 flika/e
|
|
hmmm...odvisno......ce je bil konec posten in fer, potem nimam tezav s to osebo...in za nobeno ex ne mislim da je "krava" al kej podobnga...za vsako tocn vem ,zakaj sva zacela, zakaj sva bla skup in tud zakaj sva nehala......in tle je vedno vellik pozitivnega vmes.....so pa take, ki so izgubile pri men svojo vrednost kot clovek...te so pa na off listi......in je ena, za katero mi je se danes zal.....soul mate, katerega nisem pravi cas prepoznal....s to nimam kontaktov, zaradi sebe..ne zaradi nje.....
|
|
|
|
Èe zliješ žlico gnojnice v sod vina - dobiš gnojnico!
Èe zliješ žlico vina v sod gnojnice - dobiš gnojnico!
|
|
|
|
EnigmA
Moderatorka
Starost: 42
Pridružen/-a: 13:50, 20-Nov-2003
objave: 1928
Teme: 199
Kraj: Povsod in nikjer
19560.3 kinta/e
133.4 šold/e
774.8 flika/e
|
|
jagoda Napisal/a: | ljubim le enegaa, drugače se nebi spustila v to vezo. |
S tem je povedano vse! Je razlog, zakaj je bivša zgodba bivša.
|
|
|
|
Je suis la, et ailleurs!
|
|
|
|
MaRJeTiCa
Pridružen/-a: 10:12, 02-Jun-2004
objave: 2
Teme: 0
0.0 kinta/e
2.0 šold/e
1.0 flika/e
|
|
-Naya- Napisal/a: | Končali ste vezo. Vaša bivša ljubezen je bivša in vi imate novo vezo. Srečni ste...
Znate postaviti the end na bivše zgodbe? |
Odvisn je od tega po kolkem casu te poklice bivsa ljubezen in v kaksnem odnosu sta bila...recmo mene je poklicu po dveh,treh tednih in morm rect, blo je grooooozn nism ne vedla kaj rect, kaj nardit ko me je povabil na pjaco....absolutno pa nism mogla nardit 'the end' na bivso zgodbo... sam...zdj je ql
|
|
|
|
|
|
|
|
lisa
Gost
0.0 kinta/e
|
|
Nikakor nisem mirna, saj bivšega velikokrat srečam, tud sporočila mi pošilja, kliče me na srečo ne! Na sporočila ne odgovarjam, ampak jih sam brišem, mi pa v sporočilih vedn piše, če bi še sexala z njim, pa čeprav ima punco! Menim, da bom kmalu spremenila cifro, ker se mi to zdi grozno!
|
|
|
|
|
|
|
|
sapramish
No.1 Uporabnica
Pridružen/-a: 21:01, 08-Jun-2004
objave: 2078
Teme: 90
45929.1 kinta/e
137.1 šold/e
791.2 flika/e
|
|
jacqueline upam da nimava istega bivsega... zdej mi je sicer na sreco mir dal, vendar je pa hotu met mene se za usput. pa dejansko zivi s punco! tega ne bom nikol razumela...
|
|
|
|
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.
|
|
|
|
Poklièunga
Odvisnik
Pridružen/-a: 11:47, 16-Feb-2004
objave: 4227
Teme: 77
Kraj: Valhalla
54743.9 kinta/e
104.0 šold/e
791.0 flika/e
|
|
čudaki pač.
Ja očitno ste ble totalno zatrapane v njih in mislijo,da je še zdj tko in da bi vas loh mal izkoristl...men to sicr ni jasn,zakaj to delajo,kako so loh tok bedni,sam ok...
|
|
|
|
Who? ... Me? ... OK!
|
|
|
|
EAGLE-1
Vztrajen
Starost: 47
Pridružen/-a: 11:15, 20-Dec-2003
objave: 443
Teme: 17
Kraj: Mojstrana
7811.0 kinta/e
2.0 šold/e
64.4 flika/e
|
|
Pokličunga Napisal/a: | čudaki pač.
Ja očitno ste ble totalno zatrapane v njih in mislijo,da je še zdj tko in da bi vas loh mal izkoristl...men to sicr ni jasn,zakaj to delajo,kako so loh tok bedni,sam ok... |
človekova sebičnost, zmedenost, hudobija in v skrajnem primeru še kaj hujšega..pač nima meja. Tako je in tako bo.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gost
0.0 kinta/e
|
|
Men ni razumljivo, kako se lohk sploh spuščajo v vezo, zraven bi si pa prvoščl še mal ta stare. Najhujš je pa to, k misljo, da bo bivša kar skočila, ko da je bog.
če bi bil preveč predrzen, bi šla po moje še do bejbe in bi ji lep povedala, kakega tipa si je ubodla.
|
|
|
|
|
|
|
|
strgani bik
Pridružen/-a: 19:14, 09-Avg-2004
objave: 23
Teme: 2
393.2 kinta/e
2.0 šold/e
1.0 flika/e
|
|
Zgodba: Punca je pregovorila tipa, s katerim sta se dajala dol, da naj se priseli k njej, ker je dost skrivanja, ker ze tako veliko casa prezivi pri njej, da je nekaj resnejsega v zvezi in je to tudi bolj prakticno. Naslednji dan, potem ko je prisel, sta se skregala (prevec je ropotal, motilo jo je, da ima njegove stvari v stanovanju, naenkrat je bilo premalo prostora) in ga isti dan pustila v stanovanju samega za dva dni. Izginila je in se ni oglasala na telefon. Na koncu prvega dne je poslala sms, da je pri bivsem. Sla se je dol dat. Temu ni bilo treba nic klicat.
Morda ni vedela, kaj res hoce, morda so custva bolj kompleksna, kot v pravljicah in na TV, morda je pozelenje nekaj, kar obvladuje vsakogar po svoje, morda je se mnogo razlag. Toda cudnost ni lastnost, ki bi bila lastna samo enemu spolu.
Lp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Lahko prilepiš datoteke na tem forumu Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
102927 Attacks blocked
|
|
[ Time: 0.2502s ][ Queries: 36 (0.0783s) ][ Debug on ] |
|