Avtor |
Objave |
-Naya-
Doktor

Starost: 50
Pridružen/-a: 9:59, 05-Dec-2003
objave: 2367
Teme: 369
Kraj: dolenjska
18823.6 kinta/e
116.2 šold/e
286.6 flika/e

|
|
Verjamete da obstaja na svetu oseba ki vam je usojena?
Da je pač samo potrebno počakati in vam bo ta oseba prekrižala pot. Da ste si z neko osebo usojena in bosta v vsakem primeru na koncu skupaj? Vaša druga polovica!
|
|
|
|
Èlovek je svoboden, ko se nièesar ne boji in si nièesar ne želi!
|
|
 |
    |
Poklièunga
Odvisnik

Starost: 44
Pridružen/-a: 12:47, 16-Feb-2004
objave: 4227
Teme: 77
Kraj: Valhalla
54743.9 kinta/e
104.0 šold/e
791.0 flika/e

|
|
Ne verjamem v usodo,tako da bo tukaj moj odgovor NE.
Vse je splet naklučij....ob pravem času na pravem mestu pa tko.
|
|
|
|
Who? ... Me? ... OK!
|
|
 |
      |
-Naya-
Doktor

18823.6 kinta/e
116.2 šold/e
286.6 flika/e

|
|
Potem sploh ne verjameš da je nekje oseba ki ti je namenjena?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
Bassman
Administrator

Starost: 118
Pridružen/-a: 10:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e

|
|
 |
      |
-Naya-
Doktor

18823.6 kinta/e
116.2 šold/e
286.6 flika/e

|
|
Nisi odgovoril na vprašanje... ne govorimo o usodi, ampak o osebi!
|
|
|
|
|
|
 |
    |
Logi
Vztrajen

Starost: 64
Pridružen/-a: 21:22, 24-Okt-2004
objave: 247
Teme: 4
Kraj: Dežela cvièka in dobrih ljudi
4921.8 kinta/e
0.0 šold/e
88.7 flika/e

|
|
Jaz verjamem, ker to osebo že imam
|
|
|
|
|
|
 |
    |
Gost

0.0 kinta/e
|
|
Jaz verjamem, da je nekje nekdo, ki mi je usojen, ampak sam zato ker vem, da si to želim...pa tudi vse ljubezni do sedaj so mi ble verjetno usojene, le v drugačen namen- da se naučim življenja....
Mogoče mal čudno napisan...hočem rečt, da vem, da mi bo nekega dne prekrižal pot tisti, ki mu ti naya praviš druga polovica tule...
|
|
|
|
|
|
|
|
palèica
Doktor

Starost: 54
Pridružen/-a: 22:46, 28-Jan-2004
objave: 2363
Teme: 151
11851.4 kinta/e
0.7 šold/e
14.2 flika/e

|
|
Verjamem v tisto drugo polovičko in prepričana sem, da vse to kar sem imela do sedaj samo dokazuje, da obstaja nekje nekdo...
|
|
|
|
....sredi cveta na zeleni semenjski èašici je sedela èisto majhna deklica, nadvse nežna in ljubka ! Bila je komaj za palec velika in zato so ji dali ime Palèica....
(H.C.Andersen)
|
|
 |
    |
Poklièunga
Odvisnik

Starost: 44
Pridružen/-a: 12:47, 16-Feb-2004
objave: 4227
Teme: 77
Kraj: Valhalla
54743.9 kinta/e
104.0 šold/e
791.0 flika/e

|
|
Tako je -Naya-...ne verjamem,da je nekje deklca,ki mi je usojena!
Verjamem pa v to,da bom pa nekoč našel,spoznal deklco,ki bo prava zame...ne pa usojena!
|
|
|
|
Who? ... Me? ... OK!
|
|
 |
      |
ankh
No.1 uporabnik

Pridružen/-a: 23:10, 17-Dec-2003
objave: 1679
Teme: 83
Kraj: ljubljana
26164.4 kinta/e
698.5 šold/e
422.4 flika/e

|
|
v tako osebo ne verjamem tako kot ne verjamem v usodo. slednjo bi opredelil zgolj kot nekakšno našo pot po nam znanih štirih dimenzijah.
|
|
|
|
najveèji èlovekov užitek in èudež je ankh: zalivanje zibeli življenja s tekoèino življenja.
|
|
 |
   |
Bassman
Administrator

Starost: 118
Pridružen/-a: 10:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e

|
|
-Naya- Napisal/a: | Nisi odgovoril na vprašanje... ne govorimo o usodi, ampak o osebi! |
v bistvu je, samo da si večinoma sami postavljamo prepreke, da bi našli to osebo!
|
|
|
|
www.vakciji.si ------------------ www.povej.com
|
|
 |
      |
cherry
Vztrajna

Starost: 47
Pridružen/-a: 18:07, 27-Feb-2004
objave: 286
Teme: 5
Kraj: Berlin
2843.8 kinta/e
4.0 šold/e
2.0 flika/e

|
|
jst verjamem da men je usojeno, da bom vecna jungfrava ostala (ceprav ne vec nedolzna )
|
|
|
|
|
|
 |
   |
Kriptogram
Gost

0.0 kinta/e
|
|
cherry Napisal/a: | jst verjamem da men je usojeno, da bom vecna jungfrava ostala (ceprav ne vec nedolzna ) |
Verjamem v obstoj duše dvojčice, če uporabim ta izraz. Skrivnost, kako najti nekoga, ki bi ga ljubili, je v tem, da najprej najdemo nekoga, ki nam je všeč... To da, najdemo tako osebo ni poslanstvo niti ni cilj našega življenja, to je nujno naključje.
Si se kdaj pa kdaj, ko si bila sama, pa naj si bila obkrožena z ljudmi ali ne, počutila tako zelo žalostno, da bi jokala, kakor, da bi bila edina svoje vrste ne svetu? Si kdaj čutila, da pogrešaš nekoga, ki ga še nisi srečala? Ali pa si ga mogoče srečala in se bojiš njegovega vstopa v življenje? Prepričan sem, da že obstaja nekdo, ki ti ponuja iztegnjeno dlan, položi svojo roko vanjo
|
|
|
|
|
|
|
|
cherry
Vztrajna

Starost: 47
Pridružen/-a: 18:07, 27-Feb-2004
objave: 286
Teme: 5
Kraj: Berlin
2843.8 kinta/e
4.0 šold/e
2.0 flika/e

|
|
kripto... uuuuuuuuuuh cel kup bi jih blo takih k bi men bli vsec... pa kaj? ali se mi ne dolocat se al pa sploh ni obojestransko pa se ne mislim z vso energijo vreci v zadevo, da bi drugmu postala zanimiva... ce mu ze tako nisem, mu tudi drugace ne bom...
nism se pa nkol pocutila, da bi bila svoja vrsta na svetu... k vem, da nisem edina, ki je kdaj hrepenela po pravi ljubezni itn... za vsako nesreco, ki jo dozivljam, si poskusam dopovedati, da nisem edina... in da je lahko huje... in da je drugim gotovo tudi ze kdaj bilo huje... tko da... si ne mislim smiliti sama sebi vec!
nisem tudi kdaj cutila, da nekoga pogresam, ki ga se ne poznam... pogresala sem samo ljudi, ki jih poznam... zato sem morda prevec realisticen clovek, da bi drugace cutila.
in ce sem koga srecala, ki bi se ga bala, da bi stopil v moje zivljenje... ne... ker ne bo stopil, ce mu tega ne dovolim... in se ne bojim stopiti obratno v zivljenje nekoga, ce mi dovoli, ker to imam namen samo takrat, ko zacenjam ljubiti in ko ljubis vse drugo ni pomembno vec... to pa se redko, zelo redko zgodi ane.
ja ja... sto dlani je ki se mi ponujajo hahahahaha... nimam pa sto rok, da bi v vsako segla :buu
|
|
|
|
|
|
 |
   |
smeska
Neznanka

Starost: 46
Pridružen/-a: 12:31, 20-Feb-2004
objave: 8
Teme: 2
35.8 kinta/e
2.0 šold/e
1.0 flika/e

|
|
hm...verjamem da je na svetu nekdo, ki mi je usojen... ampak hkrati verjamem tudi to, da je lahko to vec oseb...
mar ni v zivljenju tako, da imamo vec ljubezni... vec velikih ljubezni kot jih pojmujemo...
vedno poslusam zgodbe..."v mojem zivljenju so bili trije, stirje moski..."...
"v zivljenju sem ljubil, res ljubil dve zenski"...
in na koncu koncev lahko tudi sama recem "za mano sta ze dve veliki ljubezni"
ampak to ne pomeni, da ni se tretje... le srecati jo je treba... ali pa tudi ne...mogoce mi je pa bilo dano ze vse...
|
|
|
|
|
|
 |
   |
|
Pojdi na stran 1, 2 Naslednja
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Lahko prilepiš datoteke na tem forumu Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
115038 Attacks blocked
|