| Avtor | 
Objave | 
 
  sapramish 
No.1 Uporabnica  
 
  
   
Starost: 44 
Pridružen/-a: 21:01,  08-Jun-2004  
objave: 2078  
Teme: 90  
Kraj: Ljubljana 
45929.1 kinta/e 
137.1 šold/e 
791.2 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 
 
  
  | 
 
a ma kdo kak fajn recept za jagnjetino? pa ne tazga za kerga rabis pecico    (je namrec nimam)
 | 
 
 | 
 |  
 
 | 
 
 
 
  God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.  
  
 | 
 
 
 | 
       | 
      | 
 
  Smooth 
Vztrajen  
 
  
   
Starost: 121 
Pridružen/-a: 12:26,  08-Okt-2004  
objave: 311  
Teme: 5  
Kraj: Monaco 
6641.7 kinta/e 
0.0 šold/e 
151.1 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 
 
  
  | 
 
| Ja zmrzovalno skrinjo imas stoposto. Ko si bos pa nov stedilnik kupla pa me aktiviraj.....da ti ga popapam....jancka... :sail
 | 
 
 | 
 |  
 
 | 
 
 
 
  Don't lose the grip on the dreams from the past, 
 
you must fight just to keep them alive
  
 | 
 
 
 | 
         | 
    | 
 
  sapramish 
No.1 Uporabnica  
 
  
   
Starost: 44 
Pridružen/-a: 21:01,  08-Jun-2004  
objave: 2078  
Teme: 90  
Kraj: Ljubljana 
45929.1 kinta/e 
137.1 šold/e 
791.2 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 
 
  
  | 
 
nimam skrinje... sam en bl bogi hladilnik  
 | 
 
 | 
 |  
 
 | 
 
 
 
  God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.  
  
 | 
 
 
 | 
       | 
      | 
 
  mity 
Redni uporabnik  
 
  
   
Starost: 54 
Pridružen/-a: 16:31,  26-Feb-2004  
objave: 877  
Teme: 26  
Kraj: Ljubljana 
13807.0 kinta/e 
102.0 šold/e 
63.6 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 
 
  
  | 
 
Ce nimas pecice ga moras zrezat na lose, sicer ne bos mogla spect te "ovce"
 
Problem je, da janjetina, ce ni res mlada ima ogaben okus, zato ti priporocam, da naredsi "paco" - zavres vodo, nameces not disavnice ( brin, rozmarin,lovor, celi poper, cesen, cebulo) ,malo pohladis, dolijes malo rdecega vina in vse skupaj zlijes na kose mesa ter pustis vsaj 24h.
 
Pol ga pa v ponvi speci in dosoli in dozacini po okusu
 | 
 
 | 
 |  
 
 | 
 
 
 
  Èe zliješ žlico gnojnice v sod vina - dobiš gnojnico!
 
Èe zliješ žlico vina v sod gnojnice - dobiš gnojnico!
  
 | 
 
 
 | 
       | 
    | 
 
  Mijau 
Profesionalka  
 
  
   
Starost: 47 
Pridružen/-a: 12:50,  08-Jan-2004  
objave: 1123  
Teme: 21  
Kraj: Ljubljana 
14379.0 kinta/e 
2.0 šold/e 
241.9 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 
 
  
  | 
 
No jaz mam rada jagnčka na žaru. Paco nardim en dan prej in ga tut toliko časa pacam- na hladnem. dišavnice- obvezen rožmarin in men je kul provansalska sol, poper še dodatno, lovor, rdeče kislo vino- ne trpko in mogoče žličko sladkorja.
 
Fora je v tem da ne moreš zgrešit pri začimbah.
 
Zraven pa pečen krompirček in zelena čvrsta solatka:).
 
basta
 | 
 
 | 
 |  
 
 | 
 
  
  
 | 
 
 
 | 
       | 
    | 
 
  ankh 
No.1 uporabnik  
 
  
   
Starost: 51 
Pridružen/-a: 22:10,  17-Dec-2003  
objave: 1679  
Teme: 83  
Kraj: ljubljana 
26164.4 kinta/e 
698.5 šold/e 
422.4 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 
 
  
  | 
 
piz-da se vsi neki spoznate. kako se vam da? sam prepuščam kuharjem, izterjevalcem, avtomehanikom, prekupčevalcem in policistom, da opravljajo svoje delo, sam pa opravim svojega. kaj ni škoda življenja za kuhanje?
 
 
poleg tega pa nezdrava prehrana? pazite na svoje airbage.
 | 
 
 | 
 |  
 
 | 
 
 
 
  najveèji èlovekov užitek in èudež je ankh: zalivanje zibeli življenja s tekoèino življenja.
  
 | 
 
 
 | 
         | 
    | 
 
  Mijau 
Profesionalka  
 
  
   
Starost: 47 
Pridružen/-a: 12:50,  08-Jan-2004  
objave: 1123  
Teme: 21  
Kraj: Ljubljana 
14379.0 kinta/e 
2.0 šold/e 
241.9 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 
 
  
  | 
 
Kuhanje ni je del sproščabnja... raje sama kuham ker vem kaj je noter v loncu... kot da jem packarijo. Glede airbagov... ni sile ker se eksponencialno večajo tudi aha... dojke:).
 
nene šala... ni važno kaj ješ ampak kako in koliko in kaj delaš poleg hranjenja
 | 
 
 | 
 |  
 
 | 
 
  
  
 | 
 
 
 | 
       | 
    | 
 
  Bassman 
Administrator  
 
  
   
Starost: 118 
Pridružen/-a: 9:52,  20-Nov-2003  
objave: 10490  
Teme: 2469  
Kraj: Ljubljana 
134069.9 kinta/e 
1015531.8 šold/e 
10048.2 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 | 
       | 
       | 
 
  mity 
Redni uporabnik  
 
  
   
Starost: 54 
Pridružen/-a: 16:31,  26-Feb-2004  
objave: 877  
Teme: 26  
Kraj: Ljubljana 
13807.0 kinta/e 
102.0 šold/e 
63.6 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 
 
  
  | 
 
Bravo Miau, bravo Bassman!  
 
Miau, kaksna pa je provanslaska sol? Kamena? Kolikor vem, Provansa nima morja?..in v cemje drugacna od kaksne druge soli?
 | 
 
 | 
 |  
 
 | 
 
 
 
  Èe zliješ žlico gnojnice v sod vina - dobiš gnojnico!
 
Èe zliješ žlico vina v sod gnojnice - dobiš gnojnico!
  
 | 
 
 
 | 
       | 
    | 
 
  Mijau 
Profesionalka  
 
  
   
Starost: 47 
Pridružen/-a: 12:50,  08-Jan-2004  
objave: 1123  
Teme: 21  
Kraj: Ljubljana 
14379.0 kinta/e 
2.0 šold/e 
241.9 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 
 
  
  | 
 
To je v bistvu sol iz sečovelj nč rafinirana zraven pa zelišča (poper, rožmarin... bom pogledala doma kaj vse je noter) in to melješ skupaj s soljo (začimbe in poper dajo poseben cik hrani)
 
 
 
BTW- moj novi eksperiment, ki je bil za čisto 10ko. Zajčja bedra v pečici marinirana s sojino omako (tisot ki ma not konjak in ananas pa še kaj) zraven pa riž v testu (ali sam riž) in solato iz kalčkov (razl. vrst). na hit narejen in dobro.
 | 
 
 | 
 |  
 
 | 
 
  
  
 | 
 
 
 | 
       | 
    | 
 
  sapramish 
No.1 Uporabnica  
 
  
   
Starost: 44 
Pridružen/-a: 21:01,  08-Jun-2004  
objave: 2078  
Teme: 90  
Kraj: Ljubljana 
45929.1 kinta/e 
137.1 šold/e 
791.2 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 
 
  
  | 
 
a kakega bl simpl recepta ni? bompa kej druzga nardila pol  
 
ful je dobr v foliji na stedilniku in ponvi narest meso z zelenjavo... njami je blo se vsakic  
 | 
 
 | 
 |  
 
 | 
 
 
 
  God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.  
  
 | 
 
 
 | 
       | 
      | 
 
  Mijau 
Profesionalka  
 
  
   
Starost: 47 
Pridružen/-a: 12:50,  08-Jan-2004  
objave: 1123  
Teme: 21  
Kraj: Ljubljana 
14379.0 kinta/e 
2.0 šold/e 
241.9 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 
 
  
  | 
 
| jah jagnjetina je kr zaj¤¤¤¤¤¤ za nardit. Ravno zarad okusa.
 | 
 
 | 
 |  
 
 | 
 
  
  
 | 
 
 
 | 
       | 
    | 
 
  Zlobko 
Redni uporabnik  
 
  
   
Starost: 53 
Pridružen/-a: 9:07,  07-Feb-2005  
objave: 777  
Teme: 25  
Kraj: Ljubljana 
24294.2 kinta/e 
113.1 šold/e 
324.3 flika/e 
  
 
   
 |  
 
 
 
  
  | 
 
| Jagnjetino in kozlovinonej jejo musliji. Jest si grem pa en al pa dva kosa svinske vratine na žar vršt.
 | 
 
 | 
 |  
 
 | 
 
 
 
 
  
  
 | 
 
 
 | 
       | 
     | 
| 
 |